Tyren, den ‘Lamborghini’ håndværker spansk

Taurus, håndværk sport'made in Spain'Taurus, håndværk sport'made in Spain'Taurus, håndværk sport'made in Spain'Taurus, håndværk sport'made in Spain'

Taurus Det kan prale af at være en af ​​de håndværker bilproducenter 'Made in Spain'. baseret på Valladolid, mærket af de 'spanske tyre' blev født begyndelsen af ​​2010: Med fuldt spanske hovedstad takket være lidenskabelige iværksættere biler i samarbejde med et lille britisk producent. Så et projekt, der fortsætter indtil i dag dukket op som to sportsgrene med egen etiket i vores land: Tauro V8 Spider og Tauro V8 Coupé.

To juveler på hjul skabt så helt håndlavede, med eksterne leverandører (Tauro siger de fleste er spansk), hvor sportslighed, den luksus, den sans for detaljer, den ædle materialer og, i almindelighed, kvalitet forme sport med frontmotor og baghjulstræk. Og, selvfølgelig, i små oplag, således at hver model er unik. Noget, der også bidrager den flere muligheder for tilpasning, til både udvendig og indvendig farver til teksturer: for den indvendige vi kan møde kulfiber, læder, alcantara, aluminium, ...).

Tauro V8 Spider

Først kom Tauro V8 Spider der, som man kunne forestille sig, Mount V8-motor. Og ikke en V8 nogen, men en af ​​intet mere og intet mindre end 6,2 liter 'lille blok' af forskydning og General Motors oprindelse. Både Spider og den lukkede udgave -Dette sidste Coupé baseret på descapotable-, denne enorme mekanisk udvikler 440 hk effekt ved 6.200 rpm og 59,7 mkg drejningsmoment ved 4.400 rpm. ikke ubetydelige tal, som kan øges til 480 hk og 65,7 mkg på opkald Fase1 valgfri forberedelse, og selv 530 hk og 67,6 mkg i 'Phase 2'.

Standard, er motoren forbundet med en manuel gearkasse 'Tremec' sekstrins, men eventuelt kan du vælge en sekstrins automatgear, General Motors også oprindelsesland. Magtoverførslen og drejningsmoment når baghjulene gennem en begrænset differential slip. Sportsånd, som du kan se, er den helgen og tegnet af Taurus. Og hvis du ikke tror, ​​se på databladet og fotos fra vores omfattende galleri.

Tauro V8 Spider

Specifikationer: Tauro Tauro V8 Spider og Coupe V8

- motor: V8 'lille blok', 6162 cc, 440 hk, 59,7 mkg drejningsmoment.

- Maksimal hastighed: 295 km / t (310 km / t på den Coupé)

- Acceleration 0-100 km / t: 4,0 sekunder.

- Dimensioner (længde / bredde / højde / akselafstand): 4.42 / 1,90 / 1,22 / 2,41 meter.

- suspensioner: forreste og uafhængig bageste; 3 valgfri måde justerbare dæmpere.

- adresse: hydraulisk effekt.

- bremser: perforeret foran 360 mm, 335 mm perforeret bag.

- dæk: Michelin Super Sport 245/40 R19 foran, 275/35 R20 bagpå.

Tauro V8 Spider

Du kan også være interesseret

Utility og i byer 'lavet i' Spanien

Kompakt og saloner 'made in' Spanien

Helligdommen af ​​de glemte biler (billeder og video)

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis