Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Utility Bestsellere

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Wooden ledereDacia Sandero vs Seat Ibiza: Wooden ledereDacia Sandero vs Seat Ibiza: Wooden ledereDacia Sandero vs Seat Ibiza: Wooden ledere

Der er ingen tvivl: Dacia Sandero og Seat Ibiza er to meget sikre værdier. Stand til både at tilfredsstille deres kunder selvtilfreds, især når man tænker, hvad du forventer hver af dem med hver bil har været klart nytte sælge biler i Spanien i det forløbne år, også repræsenterer det andet segment øget antal registreringer hamstret. Og, med 235,036 enheder, forsyningsselskaber er stadig tættere til den kategori af kompakte, nummerering 269.590.

den ubestridte leder, blandt dem er endnu et år Seat Ibiza, som hun vandt det første sted i 2001, hvorfra du løbende domineret leaderboardet. Utrolig. bag, med 25,338 enheder i forhold til 31.418 i Ibiza, er det beliggende en overraskende Dacia Sandero, model med lavere arne, men i krisetider har formået at vinde over mange kunder med deres Produkt label "low cost". Og fra Dacia også sikre, at det har været endnu absolutte leder for de seneste tre år i den private kanal.... ikke kun som første valg for stramme budgetter, men også som en tredje eller fjerde bil med høj indkomst familier: for børn, service ...

I historien om kumulative salg, Dacia Sandero vokser de gigantiske skridt, fra 38th i 2012 til 8. i 2012, 6. plads i 2013, 4. i 2014 og 2. og sidste 2015. Før ham, Seat Ibiza analyse taler til et meget bredere udvalg, med 5-dørs krop, 3 døre kaldet SC og ST familie. 6 også benzinmotorer og Diesel 3, som også kan have manuel 5 eller 6 hastighed eller automatisk dobbelt kobling drevet DSG 7 gear. Den Dacia Sandero har kun én krop, 5-dørs, Ud over 5 motor og 5-trins manuel gearkasse. Og, før Dacia, Seat Ibiza prale allerede have tjent 32 år, fire generationer bag og den store ære af at være det første produkt udviklet som et selvstændigt selskab Seat. touch-visning som tilbyder enten inden for og uden.

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Adfærd

Et godt skridt. Så vi kan definere Dacia Sandero først for adfærd. Skiller sig ud over alle sine brugervenlighed, men overfører fornemmelser veteran bildesign, uden turen kvaliteten af ​​nogle af sine konkurrenter, og med en front og en retning, hvor mangler større nøjagtighed guide. Det er også mere støjende, uden at være alt end rivaler vil folde i pris, men med dCi dieselmotor 90 HK forbrug er overraskende lav: kun 4,8 l / 100 km i gennemsnit.

Dacia SanderoDacia Sandero foran, Seat Ibiza utvivlsomt referere blandt hans slags. Dynamik er en af de bedste kategori, med en fremragende balance mellem komfort og effektivitet. Også altid mulighed for at gøre det endnu sportier med bestemte versioner FR, i løsning justerbare Bilstein dæmpere har to faser, eller den meget specielle Seat Ibiza Cupra 192 hk. Benzin motorer er langt mere tilfredsstillende end 1,4 TDI tre-cylindrede, ru at røre ved, lidt strøm ved lave omdrejningstal og bemærkelsesværdige noisiness.

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Interior

nu ind at vurdere dets indre, den Dacia Sandero Den modtager os med simple materialer, alle belagt hård plast, men godt samlet og færdige. Ergonomi er god og let at finde en komfortabel kørestilling, selv om dens rattet er indstilleligt i kun højden. Der er mange kilder Renault kontrollerer både nuværende modeller som fortid. Sit bedste aktiv er beboelighed, med en bredde bagsæder, der tillader rumme tre beboere uden mange strikturer som andre modeller i dette segment. Dens kuffert med 370 liter ikke kun sikrer høj kapacitet per volumen, men også af deres figurer.

Siden 2013 alle Dacia Sandero kommer som standard med ESP, men seller udstyr er temmelig grundlæggende. Indvendig lys er begrænset til en enkelt loft, behøver spejlene af visirer ikke har dækning, og når tankning er nødvendigt at bruge nøglen til at åbne låget. Du kan have fartpilot, aircondition eller browser elementer til at søge i listen over indstillinger selv i de mest udstyrede Laureate.

Seat IbizaMed hensyn til Seat Ibiza, efter den sidste opdatering vi finde en klar forbedring af materialer, en streg af blød plast i sit øvre område. Sæderne er komfortable og godt indsamle kroppen, især de sportsgrene i FR-versioner, som næppe mærkbar træthed efter mange kilometer. Ikke let at finde den bedste kørestilling, men når det gives med den foreslår god ergonomi og komfort. For plads glæder fire voksne komfortabelt, med en grænse på omkring 1,85 meter høj for bagsæderne og bagagerum med 350 liter, Det er forud for nogle top kompakt.

Sidst opdateret Seat Ibiza, i tillæg til den ankomsten af ​​nye kørehjælpemidler, såsom automatisk bremsning efter en kollision eller træthed detektor, betød han indførelsen af ​​et nyt system udover infotainment. Reference Plus har moncromática 5,5-tommer berøringsfølsom skærm, men eventuelt kan vælge en 6,5 "farve med funktionen" Mirror Link "og tilslutning til Android og Apple bil auto Play.

Dacia Sandero

Det bedste: især sin pris, men også en stor rummelighed og bagage kapacitet. Version kaldet crossover mere attraktivt, plus tre andre finish Stepway.

værste: Kun manuel gearkasse, lille chance for udstyr og lav teknologi, og vaklende sæder.

Seat Ibiza

bedst: Stort udvalg, med fem finish, der tilføjer forskellige pakker. Stor ydeevne og god kuffert kapacitet.

værsteIngen crossover version med dårlig respons ved lave omdrejningstal og raffinement i 1.4 TDI.

RANGE Dacia Sandero

Sandero 1.2 75 hk benzin

Fra 8,430 euro

Sandero TCE 90 hk 0,9 benzin

Fra 10,530 euro

Sandero dCi 75 hk 1.5 Diesel

Fra 10.330 euro

Sandero 1.5 dCi 90 HP Diesel

Fra 11,530 euro

Sandero 0.9 LPG 90 hk TCE

Fra 10,730 euro

Range Seat Ibiza

Ibiza 1.0 75 hk benzin

Fra 12,590 euro

90 hk Ibiza 1.2 TSI benzin

Fra 13,040 euro

Ibiza 1.0 TSI 95 hk benzin

Fra 13,440 euro

Ibiza 1.0 TSI 110 hk benzin

Fra 16,080 euro

Ibiza 1.4 TSI 150 hk benzin ACT

Fra 18,880 euro

Ibiza 1.8 TSI 192 hk benzin

Fra 21.400 euro

Ibiza 1.4 TDI 75 hk Diesel

Fra 14.750 euro

Ibiza 1.4 TDI 90 hk Diesel

Fra 15.200 euro

Ibiza 1.4 TDI 105 HK Diesel

fra 17.840

Du kan også være interesseret i:

Urban og kommercielle bestsellere

Hjælpeprogrammer bruge mindre

Den mest pålidelige nytte