15 biler, der ikke opfylder forventninger til salg i 2016

15 biler, der ikke har opfyldt forventningerne i 201615 biler, der ikke har opfyldt forventningerne i 201615 biler, der ikke har opfyldt forventningerne i 201615 biler, der ikke har opfyldt forventningerne i 2016

Hver gang du fuldføre en måned vi tilbyde dig nyheden om det øjeblik de bedst sælgende biler. Men sjældent, du taler om De, der ikke opfylder erhvervslivets forventninger. Ofte er årsagen er, at det er vanskeligt at klassificere som fiasko et vist antal salg, uanset hvilken konto var den oprindelige mål med producenten, markedssituationen, virkeligheden af ​​segmentet... Men, seneste 5 måneder 2016, Ja vi har nok argumenter for at give dig en liste over 15 biler, der ikke helt lever op til forventningerne i henhold til deres kompetence som salgsdata Aniacam. De fleste tilbyder også endog meget god salgstale, men nok eller er ikke kendt, eller begynder at blive misforstået biler.

Alfa Romeo MiTo

bare 19 solgt i maj enheder, og 103 i år til dato. Løse tal for Alfa Mito, under hensyntagen til at konkurrere i det tredje segment med mere markedets efterspørgsel ... og hvor lederen Seat Ibiza har været i stand til at tilmelde og 15.000 biler. Hertil kommer, at i den sidste måned salget er faldet næsten 60 procent fra 2015. En skam, fordi det er et hjælpeprogram, der, selv om det ikke er den mest praktiske, ikke tilbyde et meget attraktivt design og stor ydeevne.

Bedøm din bil gratisBMW 5-serie

Vi havde ikke forventet de sandheden rekyl salget lider BMW 5-serie ... måske straffet for renoveringer såsom Mercedes E-klasse. i 190 solgt i maj enheder beløber sig til 913 i år til dato. Måske kan du tro, det er ikke dårligt for en sedan repræsentation som hende, men uden fornyet Audi A6 solgt i kan to gange. Den dårlige ting om det hele kommer til at huske på, at i forhold til 2015, BMW 5-serie Det sælger i de seneste måneder næsten 40 procent mindre enheder. Og det er en stor bil, ingen tvivl.

BMW 5-serieCitroën C4 Aircross

Eller diskonteret som du ser i dag forhandler Citroën C4 Aircross har samlet op. Da fødslen var aldrig en succes, og en 2016 forbliver i frit fald: 271 enheder i maj, og 883 akkumuleret, meget få til at angribe den kompakte SUV segmentet fashionable dag. En Nissan Qashqai, for eksempel, har registreret 10.000 biler i indtil videre i år. Denne model, som er udviklet med Mitsubishi kilde, Den falder næsten 14% af salget i forhold til 2015.

Fiat 500L Living

vi præsenterer en bil, der er en stor ukendt. Og ikke desmerecerlo, meget mindre, fordi dens pris Det er mest rummelige med 7 sæder og en meget god samlede præstation. Vi talte om en Fiat 500L Living, en udvidet version og mere kapacitet end 500L. Det har solgt 25 biler i maj, og 179 i hele 2016. En skam, for hvis du prøver det, overbeviser med sine attributter som en stor familie. Det er i virkeligheden den 7-sæders med mindre marked ydre længde.

Ford B-Max

Det ramte markedet gør en masse støj for sin nysgerrige indstilling lille minivan med bagsiden skydedør uden central søjle, men hverken Ford B-Max har opfyldt forventningerne. Kun 64 biler, der sælges i maj og 309 i ÅTD, næsten 30 procent mindre i 2015. MPV-format er der ingen tvivl om, at i dag ikke lykkes.

Ford B-MaxHyundai i40

En anden model, som overbeviser ved design, mekanisk, plads, adfærd ... men ikke sælge det skal. Hyundai i40 taler om en fantastisk renovering har været mindre end et år siden. I maj er det solgt 160 enheder, og år til dato 757: det er overstået 17 procent mindre end 2015. En VW Passat, for eksempel, har solgt mere end 4.200 enheder. Stadig, vi forsikre dig vil ikke skuffe.

Lexus IS

Spil på ulige vilkår med konkurrenterne siden kun solgt i version 300 h hybrid, men alligevel, dens forretningsmæssige resultater er løse. Det Lexus IS Det indskrevet 81 enheder i maj og 304 indtil videre i år ... da en Audi A4, for eksempel solgt 4000. Indtil videre i 2016, i øvrigt, Lexus IS salg er faldet mere end 28 procent. En anden god bil, der beskylder markedssituationen og mangelvare rækkevidde.

Mazda 3

Mazda 3 angriber segment med større efterspørgsel i dag, Racing VW Golf, Renault Megane, Opel Astra... Og resultatet, selv om det er en meget god præstation kompakt, rummelig og god mekanisk kontakt, ikke at være god. Segment indtager den 19. position i salget: i maj solgt 296 enheder og indtil videre i år 1.441 biler. Den positive faktum er, at dette år ser det ud til, at noget er plukket hans tal: mindst er vokset næsten 13 procent. Hvis dette fortsætter, vil forlade listen ... og mere med ny dieselmotor netop introduceret.

Mazda 3

Nissan Pulsar

En anden kompakt, at der ikke levet op til forventningerne. Også det lovet af investeringen af ​​Nissan, bakket op af succesen med Qashqai og også fremstillet i Barcelona. Men måneder senere, vil dataene ikke ledsage Nissan Pulsar: i maj solgt 362 enheder, og indtil videre i år 1914, noget bedre data end Mazda 3, men stadig utilstrækkelig i betragtning af at det er den model, der giver bredde og bagagerummet kategori og en pris mest konkurrencedygtige. I 2016 også går det ned ad bakke: Det har solgt til 43 procent mindre i 2015.

Renault Twingo

andet end generation har ændret sig ingen vækst og salg. Jeg talte om Renault Twingo, der er udviklet af Mercedes og Smart. En lille borger, flirtende, baghjulstræk, relativt stor ... men sælges meget lidt: Han matriculated i maj 66 biler, og indtil videre i år 263 enheder. Nr 15 segment og indtil videre i år er faldet 34 procent i salget. En anden segment, der synes at gå ned ad bakke.

Skoda Rapid

Billige, rummelige med en god rækkevidde, moderne motorer ... misforstået? Måske snarere, en ukendt bil. Skoda Rapid henvende sig for det, i maj det solgt 70 enheder, og 391 biler hidtil i år. Nr 30 et segment med høj volumen salg, nogle usædvanlige figurer i et mærke som Skoda. Svigt i hvert fald i sin vorden.

Skoda RapidSmart Forfour

samme Renault Twingo Case. Faktisk de deler den samme platform ... og samme fiasko. Smart genopfinde sit utilitaristiske tanke salget ville forbedre, men den anden generation Forfour ikke været kommercielt udkast. Måske til dels fordi det er et dyrt produkt. Alligevel deres salg forbedret i nogen grad sammenlignes med Twingo, at tilmelde 193 biler i maj. Ja, i forhold til 2015 repræsenterer næsten 40 procent mindre.

Subaru XV

en anden interessant SUV rettet mod mode segmentet og det er blevet forvist til dårlig salg. Subaru XV har billede-road magt og god kapacitet, men også en begrænset kommerciel netværk og lidt omtale. I maj måned indskrevet 75 enheder, og år til dato har 345 registreringer. Det er nummer 23-rangerede SUV i sin klasse.

Suzuki S-Cross

En anden SUV ... og dette i sig selv ikke vi forventer det. Vi kunne godt lide da vi testede den nye Suzuki S-Cross: har en Dieselmotor 1.6 punchy og meget indhold forbrug, plus en meget god samlet amplitude og meget vellykket vej adfærd. Men som Subaru har også en begrænset kommerciel netværk. I maj blev solgt kun 17 biler, og i de første 5 måneder har det været nummer 80. nummer 26 af sin art og opmærksom, indtil videre i år er faldet i forhold til 2015 næsten 70 procent af sit salg. Næsten intet.

Volkswagen Scirocco

Attraktiv og med en meget aggressiv billede, Scirocco kom under Volkswagen Golf som en sporty kompakt coupé og mere følelsesmæssige. Men det er ikke slut ostemassen, på trods af at tilbyde den mest risikable image. Det lader til, at i 2016 har noget øget salg, men stadig de forbliver nogle at være en kompakt bil og VW. Blot 147 enheder i maj og 539 i de ÅTD tal er meget vidnesbyrd. Men ... du ikke fortælle mig, det er ikke en bil, der tiltrækker?

Du kan også være interesseret i:

De sjældneste biler i verden

Kinesiske kopier af de fleste uhyrlige biler