Automatisk nødbremsning: fem biler, undersøgelse

Nødbremsning. Virker det?Nødbremsning. Virker det?Nødbremsning. Virker det?Nødbremsning. Virker det?

Er effektive systemer i byen nødbremsning? Vi forsøgte forskellige beskyttelsessystemer fodgænger systemer på prøvebanen i Boxberg Bosch (Tyskland). For at gøre dette, vi flytte en dukke formet fodgænger på et bord med en hastighed defineret af den vej, der fulgte de testede køretøjer. Hastigheden af ​​biler var mellem 30 og 50 km / t, den hastighed, hvormed vi normalt bevæger sig rundt i byen.

Vi valgte fem køretøjer med fodgænger afsløring og bremsning nødsituation for at kontrollere, i hvilket omfang disse systemer er pålidelige når advarsel om forestående kollisioner eller stop i tide til at undgå ulykker. Selvom det virkelige liv er meget mere kompleks end de scenarier, der kan spilles med dukker, tester for at bestemme effektiviteten af ​​systemerne og deres fremtidsudsigter. Autonome kørsel er utænkelig uden pålidelig beskyttelse fodgænger-systemer. Hertil kommer, at komplekse sikkerhedssystemer har længe uden at være et privilegium af dyre luksusbiler, og De er implanteret selv i utilitaristisk.

For eksempel VW Up har et system til kun 330 euro på købsprisen, der analyserer miljøet foran køretøjet ved en lasersensor med hastigheder op til 30 km / t. Denne højst 30 km / t, fordi sensoren er i stand til at opfatte kun ti meter væk. Hvis føreren ikke reagerer, VW bremserne, tør bremsning, hvis det er nødvendigt.

cirka Mini, pakken indeholder drivende bistand til 1.000 euro, også fodgænger afsløring og nødbremsning funktion, elementer såsom adaptiv hastighed kontrolsystem, påvisning af vejskilte og stråle hjælpe. I virkeligheden, selvfølgelig, fordi alle disse guider bruge det samme sæt af sensorer.

De nødbremsesystemer testet

Mercedes Class C nødbremsningMercedes C-klasse Pre Safe Brake. 2.931 euro

Hvad er det? Hvis der detekteres alvorlig fare for ulykke rækkevidde, PRE-SAFE Brake advarer føreren med optiske og akustiske signaler til at handle og dermed undgå ulykken.

Test resultat. I de første forsøg med Mercedes klasse C, kan systemet holde os en overraskelse. I forsøget designet af os var kun muligt at opnå god deceleration vi værdsætter Pre Safe bremse med nogle praksis. Løsningen på gåden? Mercedes så meget vægt er givet for at forhindre falske alarmer, status for vores eksperiment, køretøj computere forudsætter minimum pedal bevægelse eller retning, chaufføren har overtaget kommandoen, og forblive inaktive. Formålet med ingeniørerne var, at det system, nerver til chaufføren på dag til dag i kraft af falske alarmer. dog den automatiske bremse virker godt og meget pålideligt kørsel mod statisk forhindringer. I praksis har vi fundet, at det er sjældent, at systemet til at reagere uden grund.

Assistance pakke Plus kørsel Mercedes Class C. Pris

-Lane ændring detektor

-Aktiv fartpilot (DISTRONIC PLUS)

-Blind Spot (kun pk. Ede)

-Bremseassistent BAS PLUS med guiden kors

-PRE-SAFE (forebyggende system, beboer beskyttelse)

mini CooperMini Cooper. Kørsel assistent. 1.000 euro

Hvad er det? systemet Kørsel assistent advarer om overhængende fare. Sikkerhedspakken Driving Assistant er en kombination af systemer baseret på kamera, da assistenten stråle, Speed ​​Limit Info (indikator hastighedsgrænsen) systemet, og advarslen output sti og advarsler kollision og fodgængere med bremsefunktion i byen.

Test resultat. Med 1.000 euro for Driving assistent pakke, Mini-systemet er en af ​​de billigste. I de fleste tilfælde, ved hastigheder mellem 30 og 50 km / t, det giver dog dig at reducere hastigheden ved nedslaget til niveauer, der ville forhindre alvorlige skader i det virkelige liv. En 30 km / t, og med et niveau af overlap på 25 procent, omkring to meter fra kollisionspunktet, det rejser på 20.7 km / t og 23. km / t for et udgangspunkt hastighed på 50 km / h. De er gode værdier, fordi de betyder, at Mini, med en deceleration nær tyngdeaccelerationen, ville stoppe kort før dukken. Samlet set er det et stærkt anbefales system.

Kørsel assistent pakke (kun med regnsensor og multifunktionsrat)

-Beam assistent

-Fartpilot baseret på kamera (regulerer afstanden fra køretøjet)

-detektion trafiksignal

-By bremsefunktion (med varsel af mennesker og kollision advarsel)

Subaru OutbackSubaru Outback. Syn. Standard på automatisk Lineartronic

Hvad er det? System kørsel bistand, der hjælper føreren undgå farlige situationer, hvilket reducerer risikoen for ulykker på grund af forstyrrelser og træthed, og giver en mere sikker og komfortabel kørsel.

Test resultat. Efter forsøg med systemet Synet Subaru Outback, vi er imponerede. Subaru er den eneste felttest for at opnå altid stoppe (men altid) længe før kollisionen. Det virker næsten som om nogen var at styre Subaru Outback langvejs fra, via satellit og fjernbetjening. Synet overvinder hver af prøverne med enorm ekspertise. I flere tilfælde, Subaru går i stå, selv før den anden barriere af lys bruges til at måle den resterende hastighed to meter fra forhindringen. Selv ufrivillig sving eller opstande foden af ​​speederen ved testkører formået at forvirre systemet. Og bedst af alle falske alarmer er utroligt slank. Outback unødigt stoppede kun én gang, selvom bilen var standset foran ham allerede havde taget en drejning.

pakke syn

-Pre-Crash bremsesystem

-Pre-Crash gashåndtaget

-Adaptiv fartpilot

-advarsel Lane afgang

-Boot advarsel køretøjet foran os.

Volvo V60Volvo V60. Pro bremseassistent (2.178 euro)

Hvad er det? Systemet Bremseassistenten Pro (IntelliSafe Pro) Volvo forsøger at holde en sikker afstand fra den forankørende eller sikre, at vi ikke vil glide jernbane.

Test resultat. Volvo har også lejlighedsvis bortfalder fra tid til anden, ikke alle test reagerer på dukken, der nærmer, men det ville være undtagelsen snarere end reglen, og efter genstart og gå en lille sti kalibrering , bremseassistent altid bliver aktiv igen og advare om forestående kollisioner tid. I dette tilfælde den hastighed, mens bilen reducerer eller stopper før forhindringen (Fra 30 km / t), eller kun let berører fodgænger polystyren (fra 50 km / t). Systemet fungerer også meget pålideligt, når bilen nærmer statiske forhindringer. Den store modenhed og status for udviklingen af ​​hjælpesystemer Volvo også ses i det faktum, at falske alarmer, som kan irritere både chaufføren på dagen, er meget slank.

Pro pakke bremsning assistent med fodgænger afsløring

-Lane Change Advarsel (LDW)

-Blind Spot Information (BLIS)

-Adaptive Cruise Control (ACC) (DAC kun&LDW)

-Driver Alert Control (DAC)

Volkswagen UP!VW Up. Driver assitance Pack. 330 euro

Hvad er det? Systemet registrerer afstanden til den forankørende eller stoppet køretøjer ved en lasersensor til en hastighed på 30 km / t.

Test resultat. En af hemmelighederne bag gode assistentsystemer er omfanget af sine sensorer. Når du er i stand til at se en lang afstand, er det muligt at reagere længe før nogen ser kun ti meter ud over deres næser. Drive præstation som Pack Plus stiger markant med nedsat hastighed, kan det være årsagen til den lave effektivitet af systemet. En 30 km / t, VW stadig giver en god boltre dukken, og hans bedste resultat var 23,6 km / t to meter fra virkningen. dog op til 25 km / t, Driver Pack fungerer så meget sikker og pålidelig, forlader dukke stående, uanset om det var kører eller holder stille. Det er fint til beboelse og lignende områder.

Kør Pack Plus pakke. Pakke med nødbremsning funktion

-Airbag til fører og forsædepassager med airbag deaktivering

-Emergency bremsefunktion Sikker By

-funktion "Forlader hjem" og "Kommer hjem"

-Regnsensor