Traveling denne vinter med område til autocampere LIFE

Traveling denne vinter med område til autocampere LIFE

afkast Magasinet mobil underholdning og udendørs sport. MOTORHOME returnerer LIFE. Det andet nummer af magasinet omfatter aktuel markedsinformation autocampere, udvikling og tendenser, rejser og udendørs ruter og de bedste ideer og tips til at nyde denne meget specielle måde at rejse.

I dette nummer kan du finde også det vigtigste udviklingen i autocamper og autocampere som de har vist i fortiden Caravanning Show of Barcelona, alt hvad du behøver at vide, før leje for første gang og forholdsregler til dårligt vejr, vil ikke ødelægge din vinter udflugter.

For de yngre og dynamisk publikum, MOTORHOME LIFE foreslår tre muligheder camper med til at bevæge sig hurtigt med alt hvad du behøver. Og for dem, der har brug for mere plads, også to alternative autocampere; køretøjer, der kan gøre familien nogle af de ruter, der foreslås i denne nye udgave, enten ved Marokko, Soria og dens omgivelser, eller træne i klatring fire specialiserede områder Cuenca og Lleida.

Autocamper nummer 2 Livet er nu tilgængelig på kiosker og sædvanlige forretninger og den Motorpress web abonnementer Ibérica.

Autocamper Life 2

Du kan også være interesseret i:

Oplev en verden af ​​campingvogn med Autocamper Life

Alt om campingvogne Autocamper Life