Hvad er de tre største bilfabrikker i verden?

Hvad er de tre største bilfabrikker i verden?Hvad er de tre største bilfabrikker i verden?Hvad er de tre største bilfabrikker i verden?Hvad er de tre største bilfabrikker i verden?

Hyundai fabrikken i Ulsan (Sydkorea)1. Ulsan (Hyundai / Kia)

Hyundai Motors ejer anlægget med Verdens største automotive produktion. Det er i den sydkoreanske by Ulsan og dens 5,050,000 kvadratmeter 1,5 millioner enheder om året udføres, svarende til en bil hvert 10. sekund. De arbejder i denne plante, hvorfra Hyundai og Kia modeller, 34.200 medarbejdere. Praler beliggende i et område, hvor fabrikken sameksisterer med en skov af 590.000 træer. også i denne lokalitet de største skibsværfter i verden er placeret, drives af Hyundai Heavy Industries og den næststørste raffinaderi i verden, der ejes af SK Energy.

Fiat fabrik i Betim (Brasilien)2. Betim (Fiat)

Fiats fabrik i Betim-i staten Minas Gerais, 40 km fra Belo Horizonte har en kapacitet på 950.000 enheder om året på sine 2,25 millioner kvadratmeter. Det åbnede i 1976 med en Fiat 147 og er den største produktion center i verden Fiat. Virksomheden beskæftiger 19.000 medarbejdere og dens faciliteter er den eneste Fiat designcenter uden for Italien -ajustan sudamericano- smager offentligheden. Det har også et F & U til Fiat gruppen.

Volkswagen-fabrikken i Wolsburg (Tyskland)3. Wolfsburg (VW)

Det tredjestørste anlæg i verden med hensyn til produktionen er placeret i hjertet af Volkswagen, i byen Wolfsburg, hvor dens 6,5 millioner kvadratmeter -loptager mere plads til verden- 807,000 enheder om året udføres. Stempling presser har faciliteter og producerer fire modeller -Golf, Sportsman Golf, Tiguan og Torran-. På jorden og Volkswagen hovedkvarter arbejde i alt 58.000 mennesker. Fabrikken selv kunne rumme i Fyrstendømmet Monaco. Indvendig har 75 kilometer motorveje og 70 jernbane.