De bedste politibiler i verden

Politiet biler: den mest spektakulære i verdenPolitiet biler: den mest spektakulære i verdenPolitiet biler: den mest spektakulære i verdenPolitiet biler: den mest spektakulære i verden

Hvis du rejser i verden, kan du finde nogle politi biler Vi kunne næsten ikke se i Spanien. Der patruljerer i biler superdeportivos, SUV og endda elektrisk.

Chevrolet Camaro Dubai Politi

Sikkert, de mest kendte er de af Dubai politi, som kan ses med de mest eftertragtede biler på planeten, som den Bugatti Veyron, den Bentley Continental GT eller Chevrolet Camaro, blandt andre. I dette tilfælde, det er at have køretøjer, der er i stand til at sikre sikkerheden i et rigt land, hvor stort set alle har biler stor forskydning, hvilket tyder på, at selv i bilen mindre end 300 hk.

I Italien er de ikke mangler originalitet, med en spektakulær Lamborghini Huracán LP 610-4 og op Ariel Atom PL1.

Nissan Leaf franske politi

Frankrig og Portugal forpligtet til elbilen, den galliske land med dets Renault Twizy og vores fastlandet naboer med Nissan Leaf.

i Australien heller ikke de kommer til kort og har valgt en Lexus RC F, hvilket er tilstrækkeligt og overskrides med sin V8-benzinmotor 477 CV.

I USA er de mere praktiske og har en Ford Interceptor med ballistisk beskyttelse, en SUV, som mange vil føle sig sikrere gå gennem nogle af de farligste kvarterer i verden.

Lykan Hypersport Politi Abu Dhabi

Behovet for at gå videre og få politiet med Lykan Hypersport, den arabiske superbil med pris 2,5 millioner euro. Dette kunne kun ske i Abu Dhabi.

Du kan også være interesseret

10 Shocking politibiler

Special: politibiler Dubai