De fem hurtigste biler på planeten

De fem hurtigste biler på planetenDe fem hurtigste biler på planetenDe fem hurtigste biler på planetenDe fem hurtigste biler på planeten

den Bugatti Veyron Super Sport Han havde siden 2010 at blive anerkendt som den hurtigste serieproducerede bil i verden, nåede ante kamre Gear- tv-programmet Top 447 km / t. Fransk superbil med en 8,0 W16-motor fire turbos leverer intet mere og intet mindre end 1.200 hk, har været nylig frataget sin Guinness rekord.

Guinness World Records organisation forstår, at Veyron Hun havde slukket den fartbegrænser, som går imod de officielle standarder for at kvalificere sig til posten. Den Bugatti Veyron Super Sport er selvbegrænsende til 415 km / t for at undgå ekstrem trætte nedbrydning, kun nogle få enheder ville nå 447 km / t, selv om Guinness organisationen ikke er mistanke om.

Således liste over køretøjer-eller rettere, superdeportivos- hurtigere produktion af verden ændrer sig væsentligt, hvis vi forstår, at registreringen af ​​Bugatti Veyron Super Sport 2010 ugyldig. Vi gennemgår 'Top 5' fra listen:

1. Hennessey Venom GT: 427,6 km / t

De fem hurtigste biler på planetenden Venom GT, arbejde Hennessey Ydelse Engineering amerikansk træner, Han blev født med en klar målsætning: at besejre 'ansigt til ansigt' Bugatti Veyron Super Sport. Og det er lykkedes ham, selv om det har været rebound. Sidste februar, Hennessey Venom GT nåede 427,6 km / t, en rekord så langt på en produktion køretøj.

I tilfældet med denne spektakulære superbil, vil kun 29 enheder produceres. Heart Corvette ZR1, drivmiddel specielt forberedt V8 LS9 7 liter, og Lotus Exige organ, der samler chassiset. Vi vil se, hvordan han gør det rekord, da det helt sikkert ikke vil forblive Bugatti med hænderne i lommen og gøre krav på rekord opnået i 2010.

2nd. Koenigsegg Agera R: 420 km / t

De fem hurtigste biler på planetenden svensk kugle besætter den anden position i listen hedder Koenigsegg Agera at R-pakken gør det endnu mere radikal, er stand til at nå 420 km / t. Hvordan får du? Well takket være en V8 biturbo motor 5,0, jeg fodret E85 biobrændstof, udvikler 1.156 hk og 122,36 mkg -i front til 973 hk og 112.16 mkg af 'konventionelle' Agera, drevet af benzin octanos- 95.

Svensk rival Veyron har i sin favør den reducerede vægt imod det: 1.330 kg Koenigsegg Agera R versus 1.800 kg af Bugatti Veyron Super Sport. Alle 'klædt' i en imponerende æstetisk, i henhold til den ublu reklame ydeevne.

3rd. SSC Ultimate Aero TT: 412 km / t

De fem hurtigste biler på planetenNederste skuffe på podiet for Ultimate Aero TT SSC tilberedningsvirksomheden, Specialist Ford-modeller. I hans tid var han den første til at slå rekorden, som Bugatti Veyron blev fastsat til 408 km / t, sætte en rekord 412 km / t og bragte 'på vingerne' for 6.3 biturbo V8-motor, Chevrolet hjem, der leverer den ultimative Aero TT i 1199 CV.

Men vi var skuffet over at se den reelle potentiale af de seneste opdateringer fra denne superbil, fordi på papiret Ultimate Aero XT ville være i stand til at opnå den 439 km / t, en post, der ikke officielt bekræftet. Samt den seneste arbejde af SSC (Shelby Super Cars), den Tuatara, at med en V8 biturbo motor på 7,0 liter og udvikler 1.350 CV kan 'flyve' op til 442,5 km / t. Vi venter, Tuatara ...

4th. Bugatti Veyron 16,4 Grand Sport Vitesse: 408,84 km / t

De fem hurtigste biler på planetenDet var den sidste til at komme på listen. Bugatti gjort officiel i april 2013 maksimale hastighed Bugatti Veyron 16,4 Grand Sport Vitesse. Dobbelt merit for det konvertible version af den franske superbil: forud for sin bror Veyron 1.6 for meget lidt, og også bliver det hurtigste serieproducerede cabriolet i verden. Chaufføren, der har indspillet denne rekord ved kontrollen af ​​esteVeyron Vitesse 16,4 Grand Sport har været den kinesiske Anthony Liu. med 1200 CV magt, er det også den mest magtfulde i historien.

5.. Bugatti Veyron 16,4: 408,47 km / t

De fem hurtigste biler på planetenFør ankomsten af ​​de versioner Grand Sport og Super Sport, 2005 Det markerede et vendepunkt i verden af ​​superbiler. født den Bugatti Veyron 16,4, det anses af mange for den bedste bil i verden. Men nu er på femtepladsen, og som vi har set før, den Super Sport-versionen indtil for nylig ejede rekorden for hastighedsrekorder, et par år siden Veyron 16,4 var i stand til at forbløffe alle ved at nå 408,47 km / t. Motor W16 8,0 liter, fire turboladere, 1001 CV,... brug for mere ydelse?