Dette er ‘The Beast’: den nye bil Donald Trump

Barack Obama tjenestevognBarack Obama tjenestevognBarack Obama tjenestevognBarack Obama tjenestevogn

i limousine del, i del SUV og hvad det er tank. Dette er den tjenestevogn, der har gået, siden præsident Barack Obama i 2009 Han blev den første sorte mand til at tage ansvaret for Regering Nordamerika. Og hvis ingen ændringer i de kommende dage er annonceret, så vil den tjenestebil nu den nye præsident Donald Trump.

Denne autentiske styrke skabt af General Motors er det eneste af alt, der er blevet lavet til hus hvid at ikke en del af en bestemt model serie, men låner en del af en Cadillac limousine og en anden af ​​en GMC SUV. Og alt dette til 'bæstet', grund nok så tilnavnet Obama præsidentkandidat bil. hans legeme 20 centimeter tykke Det er i stand til at understøtte projektiler stor kaliber takket være dens fremstilling en stållegering, aluminium, titan og keramik. den krystaller også drage fordel af afskærmning hvilket gør dem næsten ubrydelig-om 12 centimeter af thickness-. hans vægt Det anslås otte tons, gør hans fordele er meget begrænset. hans Maksimal hastighed er 100 km / t, denne grænse er nået ikke mindre 15 sekunder. Ja, et avanceret system 'Run Flat' i dine dæk tillade 'The Beast' roll til mere end 100 kilometer med flade dæk.

Langt fra fiktion, inkorporerer maskingeværer og raketter, der gør det officielle statslige bil ind i en slags beholder, bortset fra den detalje, luksus og elegance er ikke tabt i deres æstetik. Indtil det er stand til at modstå kemisk angreb, for det ville forsegle døre og bruge et system til at gå genbrug ilt inde.

Ingen mangler i det en komplette kommunikationssystem sammensat af computere, telefoner, GPS tracking-enhed, internet, satellit og direkte forbindelse til de amerikanske myndigheder.

selv V8-benzinmotor driver limousine pansrede. Ja, den bruger mere end 30 liter 100 km.

Du kan også være interesseret

- Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

- Den mest prangende og ekstravagante limousiner verden

- Cadillac limousine Evita, auktion

- Limousine udlejning, forkæle dig selv