Michelin CrossClimate: specialisten dæk rundt

Michelin CrossClimate: mest alsidige dækMichelin CrossClimate: mest alsidige dækMichelin CrossClimate: mest alsidige dækMichelin CrossClimate: mest alsidige dæk

den CrossClimate er det sommerdæk først godkendt som inverno. Dette, i praksis kan have et hjul, der tilpasser sig enhver betingelse asfalt vi kan finde. Nøglen til at opnå dette er i gummiblanding i stand til at tilpasse sig Ruhed minimum gulv, et band V-formet 3D lameller variabel og handler som kløer i sneen.

under slidbane, en anden forbindelse optimerer forbrug. Og det har været en af ​​de kvaliteter, vi har værdsat i starten af ​​vores langsigtede test disse dæk: Vi agter at bringe til grænse, i forskellige situationer fast og temperatur for at finde ud af, hvad de er i stand til at give.

den forbrug, lav. Den første nyhed, at vi rykke dem er, at i forhold til sommerdæk Der henvises i betragtning, har vi opnået med den sædvanlige metodologi vores tekniske center, en reduktion af lysudbytte, men signifikant: en 5 procent i bykørsel.

I estass første test og på vej, Michelin dæk CrossClimate variationer har ikke medført referencen, mens vi fandt -Vi bruger den samme dimension som anbefalet af køretøjsfabrikanten, 205/50 R17- en væsentlig forbedring i datasamlinger Loudness: en 120 km / t, nedværdige 1,3 dB.

Vi var i stand til at udføre forsøg med våde veje ved hjælp af vores kredsløb INTA faciliteter, hvor vi har lagt mærke til en fantastisk trækkraft i iturevne og model opførsel under de mest krævende bremsning: Dem, hvori hjulene på den ene side er på en våd asfalt, men klæbrigt (tør, omkring 0,8 μ); mens den anden er placeret på en overflade med en meget lav grad af adhæsion (mindre end 0,3 μ). Her med disse hjul, test køretøj får fortjenstfulde afstande, der satte blandt de bedste.

Michelin dæk CrossClimateMichelin dæk CrossClimate: som den bedste

Samlet ydelse er en god traditionel dæk; men forskellene bringer når jorden er lidt klistret. i asymmetrisk bremsning, For eksempel, Renault Mégane vi bruger en langtidstest og skoning Michelin dæk CrossClimate, bremser som sport falder 60 meter: vi har opnået 58 meter.

Michelin dæk CrossClimate: våd og tør

hensyn til sommerdæk reference, den Michelin dæk CrossClimate Tør er forbedret i nogle henseender: loudness og endda forbrug; f.eks. Våd og glat på gulvet, magt dynamisk opførsel Bil brugt en Renault Megane, mere eller bremsning trækkraft.