familie Skoda biler: Oplad alle gaver af Kings og hvad du ønsker

Analyse af Skoda Fabia, Octavia og Superb CombiAnalyse af Skoda Fabia, Octavia og Superb CombiAnalyse af Skoda Fabia, Octavia og Superb CombiAnalyse af Skoda Fabia, Octavia og Superb Combi

med Fabia, Octavia og Superb Combi, Skoda tilbyder ikke kun den velkendte krop varianten i tre forskellige segmenter, men foreslår i hver af sine kategorier med nogle af bilerne større volumen bagagerum og i de fleste tilfælde, mere alsidige takket være dens geniale praktiske løsninger, mærket hedder "Simpelthen Clever". Vi analyserer dem.

Skoda Fabia Combi, stor blandt små

Mellem en Skoda Fabia fem-dørs, Combi denne familie er 27 cm i længden mere på hendes krop. Begge har den samme kamp, ​​så den dets indre rum er meget ens, men vores helt tilføjer 195 liter bagagerummet, stående med 550 liter som større mellem utilitaristiske fortrolig med karrosseri; endnu mere end de fleste af sine rivaler opgradering (Fabia Combi har en endnu større bagagerum end mange kompakte C-segment). Samlet tilbyder meget brugbare former mens lastning store cykeltasker vi glip af den store kapacitet på side skuffer.

men den Skoda Fabia Combi ikke kun udmærker sig ved sin størrelse, så gør dens muligheder segmentering med en Valgfri falsk gulv tillader boot opdelt i to, mens undlader finde flyet -a belastning kun 60 cm fra gulvet i samme linje som stammen. Hvis vi vælger at bruge sin fulde kapacitet i et hul den falder under, mens hvis foldet ned ryggen på bagsædet i to asymmetriske sektioner, også de er lidt over jorden. Og hvis vi ønsker at flytte mindre ting uden at give drifter bevægelse, den løsning, vi foreslår to robust Faste kroge til hængende poser, et rum kan skabe bortset fra et fleksibelt plastark eller to vandrette og lodrette net delende Jeg fandt også på listen over muligheder.

Skoda Fabia Combitil kuvertpris det bruger et gardin, der kan rulles med et enkelt tryk, mens 12 V-kontakten i bagagerummet er en anden gadget til stor nytte ikke meget almindeligt i dette segment.

den Mekanisk Skoda Fabia sortiment er baseret på tre motorer, en 1,0 naturlig indsugning 75 hk i benzin, der forekommer os at flytte denne lille bil med alle dens bæreevne og fremragende Trykladning 1.2 TSI med 90 eller 110 hk. Den sidstnævnte mulighed tilbyder automatisk dobbelt-kobling syv-trins DSG drevet. I Diesel, alle tre forslag, 75, 90 eller 105 hk, er repræsenteret ved 1,4 TDI tricilíndrico. Økonomisk at bruge, enten overbeviser sin ru touch og sin høje støjniveauer. Især når vi sammenlignet med den glatte og progressiv energisk reaktion 1.2 TSI. Ja, din faktiske gennemsnitlige forbrug er 1,1 l / 100 km i gennemsnit højere, men også på købstidspunktet kan spare omkring 2.000 euro, så den bedste løsning synes TSI.

Skoda Fabia Combi familie, data

teknisk dataSkoda Fabia Combi
benzinmotorer1.0 MPI 75 hk og 1,2 TSI 90 og 110 hk
Dieselmotorer1.4 TDI 75, 90 og 105 CV
Længde / bredde / højde4,26 / 1,73 / 1,47 m
Battle-vejs2,47 til 1,46 / 1,46 m
front./back bredde.137/132 cm
front./back højde.94-100 / 94 cm
Space ben tilbage71 cm
bagagerum550 liter
2. lasteflade nedslået linje970 liter

Skoda Octavia Combi, retfærdig og god balance

blandt de sedan og velkendte Combi, i Octavia, ingen forskel i længden i deres kroppe. Ifølge vores målinger stammen af terninger sedan 15 flere liter, men stadig ikke kan konkurrere med fleksibiliteten i familien, som ud over at overvinde sin volumen, hvis vi beslutter at overskride gardinet-bagageafdækningen tilbyder en række tilbehør, der kan dem specialiserede for hver type behov. Serien er fire optrækkelige kroge til hængende poser, masser af hoops at der er forskellige typer af gods, elastiske stropper med velcro til fastgørelse af paraply ildslukker og to lommer i siderne, hvor de lader små ting.

Men vi finder mere variation er på liste option, med en vendbar tæppe dækker / gummistøvle gulv (45-50 €), forskellige typer af netværk til lastsikring (55 €), en anden for at adskille den fra både kabine med fem sæder det slået til da kun to delanteras- (160 til 165 €), forskellige plastdele, som er fastgjort ved velcro at skabe vinkler med at holde forskellige objekter eller et falsk gulv, der gør det muligt at oprette to loading zoner (160 til 165 €). Dette giver mulighed for uendelige kombinationer at inddeler takket være dens fælles, som giver dig mulighed for at segmentere og endda med forskellige stykker, sæt beholdere i sit nederste område til at deponere gardin dækker-bagage, hvis vi beslutter at undvære det eller de tværgående tagbøjler, som tilsammen længderetningen, danner tag praksis.

Og hvis den Skoda Octavia Combi kuffert kendt for sin Alene mængden men ikke af rekord, Prisen, der holder Honda Civic Tourer med 640 liter-, så gør dens lige former, der gør det muligt at maksimere deres evne. Vi kan stige yderligere, hvis sæderne foldet ned. Ulempen er, at det er en lille højdepunkt mellem dem og gulvet, der er løst med den dobbelte gulv, men uden at danne en helt flad overflade som backup i intet tilfælde nå 90 grader. Meget praktisk og komfortabel er den Valgfri elektrisk drev bagklappen (365-380 €), især for mindre børn, da på grund af sin generøse størrelse, når den åbnes er meget høj.

Skoda Octavia CombiDet understreger også plads til rådighed for beboere i bagsædet, men før hans brødre, så det skiller sig ud er dens omfattende sortiment, med: versioner front-eller firehjulstræk med en Haldex flerpladekobling femte generation- sport både diesel og benzin med særlige RS eller en crossover under navnet Scout. Dine chancer for motorisering er også enormt. Benzin tilbyder fem kombinationer, med stor fornøjelse at bruge og blødhed fra den grundlæggende 1,0 TSI 115 hk til 2,0 TSi 230, mens dieselforbruget opnået som er tæt på optage med sparsommelig 1.6 TDi. Uden at ignorere 1.4 TSI 110 hk CNG drevet af naturgas. Alle med manuel transmission, med mulighed for at ty til automatiske DSG dobbelt kobling, med 6 eller 7 hastighed, i al diesel og benzin fra 150 hk 1.4 TSI.

asfalt, den Skoda Octavia Combi føles præcis og lys, især i versioner fra 150 CV, hvor torsionsstivhed bagaksel fører til en mere omfattende multi-link. Undtagen RS, i sin rå dæmpning primært komfort, så en høj lodret kropsbevægelser er bemærkelsesværdige, intet der ikke kan afbøde sports suspension (150 til 155 €) eller variabel hårdhed DCC (960 995 €).

Skoda Octavia Combi familie, data

teknisk dataSkoda Octavia Combi
benzinmotorerTSI 1.0 115 hk 110 hk 1.4 TSI, 1,4 TSI 150 hk 180 hk 1.8 TSi, 2,0 TSI 220 og 230 CV
Dieselmotorer110 hk 1.6 TDI og 2,0 TDI 150 og 184 hk
Længde / bredde / højde4,66 / 1,81 / 1,46 m
Battle-vejs2,69-1,55 / 1,52 m
front./back bredde.139/138 cm
front./back højde.93-100 / 98 cm
Space ben tilbage81 cm
bagagerum620 liter
2. lasteflade nedslået linje1.040 liter

Skoda Superb Combi: rejsende er konger

Med den samme længde og bredde som hatchback, den Skoda Superb Combi overstiger meget lidt boot kapacitet Octavia men til gengæld, dens bageste sæder er mere typisk for en limousine, med en bedøvelse 88 cm benplads og en bredde på 140 cm, så lange pendler komfortabelt i disse steder op til tre ombordværende, selvom det centrale område af sædet har en fastere fluffy og pladskrævende central tunnel. Og hvis vi ignorerer passage og foldes ned fra fægtere trunk bagsæder at udvide varerummet, vi kan opsætte et areal på omkring 2 m3, med mulighed for at rumme objekter, der overstiger 3 meter i længden, hvis der ud vi folde ryglænet forsædepassager (85-90 €).

men inde Skoda Superb Combi ikke kun det giver et par ekstra cm, også højere raffinement og emballage, med en kvalitetsmaterialer endnu mere omhyggeligt. Mellem din computer kan findes nedkølet handskerum og midterarmlæn, LED genopladelige lommelygte i bagagerummet, en 230 V, Stand til iPad, persienner for de bageste vinduer (160 til 170 euro), toldilla Automatisk kuffert ...

Skoda Superb Combiden Mekanisk række Skoda Superb Combi Det er mere begrænset end i Octavia, med kun én mulighed i benzin, en dejlig 1.4 TSI med selektiv afbrydelse af cylinders- det er ikke det bedste alternativ til at flytte en bil af denne størrelse og tre dieselmotorer, med 1,6 TDI 120 hk og 2,0 TDI 150 hk versioner, som er de bedste salg og 190 hk. Diesel kan være manuel eller automatisk DSG, mens 1,4 TSI kan være front-eller firehjulstræk, ligesom de to 2.0 TDI.

i vej, synes at ligge den smidighed viser Skoda Superb Combi for sine 4,86 ​​meter lang og 2,84 kamp. Ikke desto mindre, i sin præmie dæmpning komfort og hvis vi gerne øve hurtig road kørsel skal bruge den valgfri DCC fløjet dæmpning til at afbøde en del de store vertikale bevægelser af kroppen.

Skoda Superb Combi, data

teknisk dataSkoda Superb Combi
benzinmotorer1.4 TSI 150 hk
Dieselmotorer120 hk 1,6 TDI, 2,0 TDI 150 og 190 hk
Længde / bredde / højde4,86 / 1,86 / 1,48 m
Battle-vejs2,84-1,58 / 1,57 m
front./back bredde.145/140 cm
front./back højde.88-96 / 92 cm
Space ben tilbage88 cm
bagagerum620 liter
2. lasteflade nedslået linje1235 liter