Den SUV solgt i Spanien

Den SUV solgt i SpanienDen SUV solgt i SpanienDen SUV solgt i SpanienDen SUV solgt i Spanien

1. Qashqai

Nissan Qashqai

succes Qashqai vil forlade os efter mere end 7 år på markedet (med en restyling "og fremkomsten af ​​variant 2), som det kom, Cocooning på salg listers. centrale model i fremtiden for Nissan Europa, helt sikkert dem, der har arbejdet i deres efterfølger, som vil ramme forhandlere i fI FEBRUAR, De har følt ekstra pres for at lave et produkt, der skulle overtage bilen vigtigere og rentabel Nissan på vores kontinent og vores land.

2. Juke

Nissan Juke

Det ser ud til, at succesen af Qashqai Han har tjent Nissan også for at tjene et godt image SUV og fed Juke med sin risikabel design er blevet den anden bedst sælgende model og første blandt lille SUV, et segment opad i salg og modeller.

3 og 4. Hyundai ix35 og Kia Sportage

Hyundai og Kia Sportage ix5

Bestemt, kan man sige, at koreansk industri Det er helt på plads og placeret i Europa og i Spanien. den Hyundai ix35 Det er den mest konsekvente rival Qashqai og afspejler den god produktkvalitet Hyundai. Inden den koreanske Group, Kia Sportage, kloniske model ix35, bekræfter den gode accept af sine produkter. I marts vil vi se den første stilistiske opdatering Sportage, der skal tjene til at modstå presset fra ankomsten af ​​det nye Qashqai.

5. VW Tiguan

VW Tigual

den Tiguan sætter produktkvalitet i segmentet, samt den mekaniske sort, men naturligvis, ledsaget af priserne i overensstemmelse med det tekniske plan.

6. Dacia Duster

Dacia Duster

For sin del, duster (Senest opdateret) er det modsatte strategi til Tiguan, barsk teknisk set en model, men det kan tilbyde de laveste priser i segmentet. Det betyder ikke, at drage fordel af synergierne Renault-koncernen og vises 4x4 versioner hvor Nissan Det gør en god integreret transmission og Renault en god dCi motor.

7. Kuga

Ford Kuga

Denne sidste 2013 har affyret det første Kuga og har hilst en anden generation, uden at miste sin sporty dynamik holdning har forfinet og indkvarteret hendes berøring rullende. Generelt er en model meget forsigtigt, med en høj køreegenskaber og udstyret til det sidste.

8. Renault Captur

Renault Captur

Det er kommet op med god fod Captur, anden SUV "by" på salgslisten. Udviklet fra den nye generation Clio, den Captur engagement i en højere krop og design "terrængående"Men den følelse som naturlige kontroller og afbalanceret som alle andre Clio.

9. Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

blandt de præmie, det hidtil ukendte fremkalde Det er blevet den SUV reference. Trinnet taget "ned" af Range Rover Han har ramt målet, rammer meget stærke tyske modeller (Q5, X3 og GLK), så langt han løsen af ​​segmentet. Produktkvalitet og frem for alt et meget attraktivt design har været et pust af frisk luft.

10. Audi Q3

Audi Q3

Og endelig, Audi "lavet i Spanien" lukker liste over de bedste sælgere. det hidtil ukendte Q3 skiller sig ud for de mange forskellige mekaniske og versioner (ikke mangler en rabiat RS-version), som har udeladt BMW X1. Men det har en stærk rival i sigte: fremtiden Mercedes GLA. serveres 2014 slag.

MODEL

SALG 2013

Nissan Qashqai

19.992

Nissan Juke

9303

Hyundai ix35

8372

Kia Sportage

7994

Volkswagen Tiguan

7735

Dacia Duster

6472

Ford Kuga

5271

Renault Captur

5161

Range Rover Evoque

4773

Audi Q3

4490