De nye Hankook dæk til SUV og 4×4

Ny Hankook Ventus S1 Evo2 for SUV og 4x4Ny Hankook Ventus S1 Evo2 for SUV og 4x4Ny Hankook Ventus S1 Evo2 for SUV og 4x4Ny Hankook Ventus S1 Evo2 for SUV og 4x4

Hankook har ét mål: leverer højtydende dæk som originalt udstyr på premium-modeller segmenter af tyske mark. Den seneste til at slutte sig til listen fornyes BMW X5, som det bliver den femte model BMW-koncernen i 'passe' -efter elastikker 1-serie sydkoreanske producent, serie 3 og Series 5, og mini-.

Den nye Hankook dæk kaldes 'Ventus S1 Evo2', og det er fokuseret direkte til SUV og 4x4 køretøjer. med en helt ny konstruktion, vil være tilgængelig i den nye X5 og eftermarkedet fra fjeder 2014 foranstaltninger 17 til 22 inches, bredder slidbane 225-315 og radier af 60 til 30.

Det vil 'og mere dynamisk gener'. Så Hankook annoncerer ankomsten af ​​deres nyt skib flagskib dæk, for hvilke det er blevet taget i betragtning erfaring i DTM (Tysk Touring Car Championship) som den eksklusive dæk leverandør. Mærket filosofi 'Kontrol Teknologi' Det er også til stede i Ventus S1 Evo2 kombinere 'Teknologi, høj ydeevne og sikkerhed'.

I tilfældet med denne nye dæk det til formål at 'dynamiske førere af kraftige køretøjer, dæk, der kræver deres præstationer i alle parametre og uden at ofre karakteristika såsom suspension, komfort, lavt støjniveau og lav rullemodstand 'forklarer Jin-Wook Choi, Formand for Hankook Tire.