Hvad koster det at holde en bil i Spanien?

Hvad koster det at holde en bil i Spanien?

Ifølge en undersøgelse IDAE (Institut for energibesparelser og diversificering) -belonging til Ministeriet for Industri-, holde en bil i vores land koster omkring 2.000 om året. Udgifter til erhvervelse, vedligeholdelse, forsikring, skatter og tankning er nogle faktorer at overveje, før du køber os en bil.

 En rapport FleetData -Company har specialiseret sig i studier af markeds- regne omkostningerne ved at anvende en bil 23.70 euro per 100 kilometer euro-ca 0,23 per kilometer. De samlede udgifter i en bil afhænger af flere faktorer og, selvfølgelig, er der altid et trick, der kan spare en lejlighedsvis besøg til porteføljen.

Ny bil eller brugt bil?
I dag kan man sige, det er den 'million dollar spørgsmål', og som tingene står. Vi vil tælle omkostningerne og selv kan vælge, hvad der passer bedst til dit budget.

Hvis vi vælger at købe en bil ny, forhandleren omfatter næsten altid -i den endelige pris DA- os en række udgifter, der genereres ved at indarbejde køretøjet på offentlig vej. Vi taler om: omkostninger Bil transport, med en pris på mellem 150 og 400 euro; VRT, fritagelse for køretøjer med mindre end 120 g CO2-emissioner, men til en pris på 4,75 procent emission ligger i intervallet fra 121 til 159 gram, 9,74 procent mellem 160 og 199 gram, og 14,75 procent for andre; studieafgifter, herunder nummerplader og kontorudgifter af bureaukrati; og også Road skat, der varierer fra en by til en anden, da byrådet.

Du forlader det klart på forhandleraftalen, hvis de tager sig af dem, da prisen kan pustes meget.

VRT

Hvis du ønsker at spare nogle penge, kan du personligt styre skatter, så man undgår at skulle betale de fleste kontorhold. Ja, arm dig selv med gratis tid og tålmodighed til at udføre dem.

forsikring

378 euro for tredjeparter426 euro for tredje udvidede586 euro med overskud1.053 euro for uden overskudBrændstoffet gør forskellen
1.200 euromere end 60 procent af udgifterne til vedligeholdelse af vores køretøjAt have en sund bil
Audatex Spanien1.825 euro bliver mekanisk vedligeholdelse, dæk ændringer og revisioner anbefales

Sammenlign priser i forskellige workshops selv blandt de officielle huse beliggende i forskellige emplazamientos- kan være en betydelig besparelse. Overvej, at et godt stykke arbejde af butikken kan forlænge levetiden af ​​vores bil, så hverken bør overlades til 'enhver', uanset hvor meget vi sparer os.

Andre mulige udgifter
Det bør huskes, at der er særskilte omkostninger vil afhænge af, hvor vi bor og vores årlige køretur. Betaling vejafgifter, det er muligt bøder, udgifter rengøring og parkering bilen-garage, parkeringspladser eller gravadas- logisk hæve prisen for at være indehaver af denne transport 'luksus'.

fora