Leje en bil: 5 taster, som du kan være interesseret

Leje en bil: 5 taster, som du kan være interesseret

Mere end en halv million biler på vores veje er leje biler, en formel for at nyde en bil ved at betale et fast månedligt gebyr som det omfatter alle, men brændstoffet. Det er hverken mere eller mindre end en leje lang sigt. Dens store brugere er virksomheder, både store og små og mellemstore virksomheder og nyligt selvstændige, fordi de har mulighed for fradragsberettigede, men flere og flere private kunder, som ansætter fordi de er virkelig interesseret i at være en god bil, som afskrives så hurtigt.

1. gerne ændre biler regelmæssigt

Kontrakter leje normalt normalt vare omkring fire år i gennemsnit, -Selv om det er rigtigt, at der er tale om personer, der ofte strækker sig til fem. Er bare den tid, hvorefter en bil begynder at afskrive betydeligt. den Salg giver dig mulighed for at nyde en ny bil, med alt hvad dette indebærer, hvert fjerde eller femte år, som du ser.

2. Vil du have din overhead lys

Hvis du ikke ønsker overrasker prisen på din bil og ønsker at vide på forhånd, hvad du vil bruge på det, leje Det vil hjælpe. Ingen oprindelige udlæg, er der kun én månedlig afgift i den aftalte periode, herunder vedligeholdelse, reparerer eventuelle fejl og gebyrer. Dæk er inkluderet i hvert enkelt tilfælde, hvor mange kilometer du markerer hver ændre dem. Den eneste udgift er brændstoffet ikke inkluderet.

3. Vil du have din udskiftning bil og motoriske problemer løst

Med leje dine behov for mobilitet er dækket. Det er rigtigt, at ikke alle leasing kontrakter, der indgår start udskiftning bil men ofte de tilbyder løsninger, når din bil har at gå til værkstedet. fra plukke køretøjet og returnere det til dit hjem eller arbejde for at ændre dit køretøj hvis operationen workshoppen er forsinket mere end en vis tid.

4. Du ønsker ikke problemer med bilens pålidelighed

En af de store fordele ved leje er, at selvom bilen svigter dig og præsentere mange fejlfinding, køretøjet ikke er dit, så du vil få besværet med at skulle bære værkstedet, men du vil ikke have at bære den sten, som om de vil købe.

5. I de næste par år, du forudse dine behov forandring

Måske er du ikke sikker på, om i et par år du skal bruge en større eller mindre bil eller andre egenskaber, såsom en hybrid eller elektrisk fordi lovgivningen hærde i byen som du ride hver dag. Med leje du, at i fire år (eller mindre, hvis du lejer) kan du skifte køretøjer.