Vodafone tilbyder gratis Coyote ansøgning til dine kunder

Vodafone tilbyder gratis Coyote ansøgning til dine kunder

Vodafone Det tilbudt i månederne juli, august og 1. september gratis præmie abonnement i et år applikation trafik advarer Coyote. Abonnenter på sit netværk og One pakker vil drage fordel af de data, som denne ansøgning i 12 måneder uden at betale $ 100 årligt abonnement.

Hvis tjenesten tilbydes af Coyote overbevise dig, når den gratis prøveperiode år, vil Vodafone opkræve 4,99 euro per måned i regninger og en rød pakker, langt fra 8,99 euro per måned det koster tjenesten uden rabatten. Tilbuddet udnytter de måneder, hvor flere og flere brug forskydninger opstå, er givet til ansøgningen.

Coyote er et program til at være Altid advare alle typer af radarer, uanset om faste og mobile segment, semafor eller bælte på tværs af Europa. Det har også en 3D-kort tillader også sammenligning af hastigheden, der cirkulerer mod den maksimalt tilladelige hastighed. Det giver også en Coyote advarsler tjeneste opdateret af medlemmer af fællesskabet, der advarer om mulige hændelser på ruten, som vi cirkulere.

Du kan også være interesseret i:

De nye DGT radarer allerede Multan

Hvorfor er dette den radar, der er fint?

Coyote gør det muligt at kende hastighedsgrænser i realtid