Omformer anmelde trafik bøder, nu i BOE

Omformer anmelde trafik bøder, nu i BOE

Fra nu af, hvis du ønsker at vide, hvis du har en verserende bøde ikke været i stand til at give dig besked i dit hjem skal gå til BOE, det sted, hvor de har udgivet et obligatorisk grundlag. Den Edictal af sanktioner, TESTRA, forbliver som "frivillig" rapport i henhold til den nye lov om trafik og trafiksikkerhed.

den nye reviderede tekst til loven, der trådte i kraft i går stater, i sin artikel 91,, at " Underretninger, der ikke kan udføres på E-mail-trafik (Frivillig for enkeltpersoner og obligatorisk for bil flåder og selskab), og hvis du ikke har det, i address udtrykkeligt er angivet til proceduren eller, hvis ingen har indikeret på adressen vist på registreringer af den autonome krop Central Traffic, De vil blive praktiseret i Statstidende (BOE). "

Indtil ikrafttrædelsen af ny tekst til loven om trafiksikkerhed, meddelelser kunne ikke gøre det pågældende år blev offentliggjort i TESTRA tvungent person. Men i den seneste tid, da Mario Arnaldo fortæller os, europæisk Automobile Associates, mange kommuner og autonome regioner med ansvar for trafik og er blevet anvendt i testperioden.

Og hvad med Testra? Ifølge tekst til loven om trafiksikkerhed som trådte i kraft i går "med præ- og valgfrie meddelelser (...) kan også praktiseres i Edictal Trafik Sanktioner (TESTRA)". Det vil sige, det er ikke obligatorisk, at de bøder, der ikke kan kommunikere til os på stedet eller i vores hjem gøre det i TESTRA og ja i BOE. I princippet og i overensstemmelse med den nye lov, ville det kun være gyldig, hvis offentliggjort i Testra.

Ja, Som med Testra, jeg gået periode på 20 kalenderdage efter meddelelsen var blevet offentliggjort i Statstidende, anses for at have været praktiseret. Det vil sige, er det taget til anmeldes. Fra anmeldelsen begynde at tælle alle frister til at betale en reduktion på 50 procent eller at bestride det.