Mapfre tilføjer til bilsalg

Udsigterne for bilsalg begynder at ændre sig. Mapfre Mapfre Multicentro skabte Automobile, et selskab dedikeret til at sælge biler.Mapfre tilføjer til bilsalgReformen af ​​loven fordeling er endnu ikke godkendt, men forskellige virksomheder tøv ikke med at slutte sig til saftige virksomhed sælger biler. Dette er blevet gjort flere supermarkedskæder (Eroski, Alcampo og El Corte Ingles), der, startende i april, forsikringsselskabet Mapfre tilføjet.

Som med den nuværende lovgivning salget af nye biler er arven fra forhandlerne, vil selskabet håndtere distributionen af ​​nye biler, der fungerer som agent for kunden, dvs en slags mellemled mellem forhandlere og købere. Mapfre Multicentro Motor Show vil også blive dedikeret til salg af biler og auto markedsføring "kilometer-nul".

For at dække alle forretningsenheder i pre-ejede køretøj og udstyr, både nationalt og i import, salg foretaget via multicenter, hvor de håber på at integrere tjenester Sheet og hurtig mekanisk og salg dele og tilbehør. Derudover kan kunderne leje andre supplerende tjenester såsom forsikring, finansiering, leasing, leje eller tjeneste agentur.

Mapfre Multicentro af Automobile, dannet med en kapital på 18,3 millioner euro (3.044 millioner ESP), vil begynde at fungere den 1. april på multi Pamplona, ​​en bygning på 9.000 kvadratmeter med et showroom i stand til at 500 rumme biler. På dette center vil slutte snart ens i Alcala de Henares (Madrid) og andre distribution punkter mindre i forskellige provinser, men også være i stand til at udføre alle disse kommercielle aktiviteter gennem 2.200 kontorer Mapfre, centret telefonlinje Mapfre Autos og ekstern hjemmeside, Mapfre.com.