Nissan Qashqai Hva du ønsker å kjøpe?

På jakt etter den beste Nissan QashqaiPå jakt etter den beste Nissan QashqaiPå jakt etter den beste Nissan QashqaiPå jakt etter den beste Nissan Qashqai

Alle de prøver, men ingen får det. Nissan Qashqai SUV åpnet mote i vårt marked, og siden da ingen har vært i stand til å toserle i salg. Vi i dybden av de sterke sider av lederen.

Nissan Qashqai, ergonomisk kvalitet

være forårsaker klekking SUV fenomen betyr å ha fordelen av læring fra vellykket første generasjon å gå skritt foran motstanderen din på livet om bord.

Dermed innenfor gjeldende Nissan Qashqai hva som er viktig er kvaliteten: Kvaliteten på materialer, kvalitetsinnstillinger, kvalitet i design, ergonomisk kvalitet ... mange myk sone på dashbordet og omgivelser, som de liker å spille, skjermet av plásticos utmerket utseende. også god touch, som kjennetegner et sett som ga en kvalitativ bestått denne andre generasjons måte å stå opp, selv tyskerne premie hopp.

faste seter, du setter pris på, spesielt når du gjør mange kilometer, noe som gir deg mye komfort, og alle med en godt studert ergonomi slik at livet bak rattet lett, lett ... analog instrumentering men elegant, rapportering klart og raskt, som suppleres av skjerm som kan nå 7 "i størrelse og håndteres av trykknapper for enkel tilgang til ulike menyer så. de er Detaljer «high tech» de bringer raffinement. Som gjør elementene som gjør livet mer behagelig: som boot knappen eller panorama supertecho. Og, selvfølgelig, med et godt plass i baksetet og stammen med jord i to høyder for å oppnå komfort volum eller lasting / lossing, fullfører en feilfri sett.

Nissan QashqaiNissan Qashqai, fire motorer å velge

Qashqai-serien er basert på fire mekaniske alternativer, to bensin og så mange Diesel, med krefter som varierer 115-163 hk. Den er utstyrt med firehjulsdrift versjoner 4x4-i reserve 1,6 dCi-motoren 130 hk.

Nissan sier at i løpet av de motorene også avansert teknologi bør være tilgjengelig for alle kunder. det av 1,2 liter DIG-T Det er bevis for at motoren direkte innsprøytning souped opp spesielt tilpasset for Qashqai, som kan kombineres med en manuell girkasse sekstrinns pluss en annen automatisk kalt xtronic. Det gir 115 hk og genererer 19,4 mkg dreiemoment, med en gjennomsnittlig forbruk på 5,6 l / 100 km.

For hans del, 1,6 DIG-T, også direkte innsprøytning og turbolader, og har en maksimal effekt på 163 hk med et dreiemoment på 24,5 mkg. den Forholdet mellom ytelse og forbruk er en annen av hans beste egenskaper. Denne versjon av Nissan Qashqai har gjennomsnittlig forbruk på 5,8 l / 100 km, med utslipp av 134 g / km for CO2.

Alternativene som utgjør familien diesel er 1.5 dCi 110 hk og 1,6 dCi 130 hk. I begge tilfeller, forbruket er spesielt lavt, med en gjennomsnittlig forbruk godkjent del av 3,8 l / 100 km og bare 103 g / km av CO2-utslipp i tilfelle av mindre kraftig. Som for Nissan Qashqai dCi høyere ytelse, er det gjennomsnittlige forbruk 4,4 l / 100 km, med utslipp i den kombinerte syklus av bare 120 g / km for CO2.

Nissan Qashqai InteriorHvis du er ute etter balanse mellom ytelse og forbruk, 1,5 dCi er den ideelle motor å gå mange kilometer med litt regning. For landturer eller fjellområder, 1.6 dCi Det er mest praktisk fordi den er den eneste Det er forbundet med firehjulsdrift.

Nissan Qashqai, avansert teknologi

intelligent skjold å styrke sikkerheten med Safety Pack and Driver-Assist Pack. Av kameraer og sensorer tilbud syv systemer sikkerhet: Assistent bjelke-leser signalene, advare kjørefelt avgang, kollisjonssystem, bevegelsesdetektor, å styre død vinkeldetektor eller tretthet.

Også ved fire fjernsynskameraer, Nissan 360 visjon systemet tilbyr et panoramabilde rundt bilen for å ferdes trygt og nøyaktig: føreren kan velge mellom ulike sidesynet eller dual sikte på å legge til rette for parkeringsmanøvre trygt.

NissanConnect, i mellomtiden, det gir et bredt spekter av funksjoner, er veldig intuitivt og lett å bruke via berøringsskjermen 7". er integreres med smarttelefonen og lar deg nyte Internett-radio eller din favorittmusikk via enheten. Du kan også koble din iPod eller MP3-spiller.

Nissan Qashqai, fire utstyrsnivåer

Nissan Qashqai tilbys nå i fire forskjellige nivåer oppsigelse, kalles Visia, Acenta, N-Connecta og Tekna, all tilgjengelig med fire motorer: 115PS DIG-T i manuell eller automatisk xtronic varianter; DIG-T 163 HK; dCi 110 hk; og dCi 130 hk i sin manuelle eller 4x4-i xtronic alternativer. blant sine alternativene inkluderer den enorme takluke, takgrind, legering hjul og farget glass. Som tilbehør, tilhengerfeste, trunk arrangør og utvidet garanti til 5 år.

Vi har også interessert

- Nissan Qashqai: priser og tekniske data

- Nytt utstyr i Nissan Juke, Qashqai og X-Trail

- En test Nissan Qashqai 1.6 dCi