Kontakt: Volkswagen Golf GTE, plug-in hybrid GTI (pris)

VW Golf GTEVW Golf GTEVW Golf GTEVW Golf GTE

I 2014 har det begynt å produsere en milepæl i historien av Volkswagen Golf. etter 40 års eksistens, første dykker det inn i verden av elektrifisering. Først har det allerede gjort i dens rent elektrisk versjon (e-Golf), og i noen få måneder vil in hybrid variant. Og vi kunne prøve begge, men nå Jeg skal snakke om det virker mer interessant og nyttig å infrastrukturen vi har for tiden: den nye VW Golf GTE. Hybrid er en svært viktig bil for VW og derfor har tydd til sin egen talisman for lansering, GTI. I stedet for å lage en hybrid utseende bil annen stil Toyota Prius, eller ofre interiør nivåer av romslighet, har de valgt å lage en nærmere versjon til en GTI eller GTD enn en Golf Tilgang rekkevidde, gå glipp av en centimeter inne, selv om 105 liter bagasjeplass (nå på totalt 272 liter) for å gi opp den doble bunn.

VW Golf GTE

den nye Volkswagen Golf GTE vil startpris svært lik dagens Golf GTi: 34,100 euro den første, med den merkevare markedsføring og Movele plan inkludert (39,330 euro uten tilskudd), etter 33,860 euro som det for tiden selger GTI med DSG.

For tiden er det ingen offisielle priser for Spania, selv om dens ledere bekrefte for oss at kostnadene så dagens VW Golf GTI og GTD, dvs. ca 34 000 €.

Vi vet også at ved lansering vil komme til Spania svært komplett med 18-tommers hjul, ryggekamera, nettleser, Bluetooth premie, tretthet detektor, XDS differensial ... Resten pre-crash system, etter å se og kjøre den, ja vi er klare. Og GTI orientering, oppstart, er tydelig. hans bilde ja blir til blå linjer hvor GTI har røde, men det ser ut som støtfangere, grille og frontlykter. Selv bak spoiler gir identiske. STG akronymer er skrevet i samme skrifttype og plasseres i de samme stedene. Inne utstyr, seter og oppsigelser er like; De er ment å være, ikke bare i dag GTI av hybrider, men også fremtiden til IWG. Minst, så de sier sine ingeniører.

Etter å ha prøvd fem måneder siden som en prototype, det kommer sannhetens øyeblikk og se at ingenting har endret seg. Det fungerer perfekt. Som det vil hybrid er utstyrt med en sugemotoren 4 sylinder bensin, som er kjent i sin versjon 1.4 TSI 150 hk, ledsaget av en annen elektrisk motor på 75 kW (102 HK ekvivalent) drevet av et litiumion-batteri som er plassert under gulvet i fronten av den bakre aksel. Så som et hybrid som er, utbytter opp til 204 hk totalt, med tilsvarende ytelse til en VW Golf GTI VI. Det vil gi et skritt 0 til 100 km / t på bare 7,6 sekunder, med en hastighet på 220 km / t.

Volkswagen Golf GTE

Opp til 1000 km rekkevidde

Of course, i tillegg til hybrid, er den nye VW Golf GTE Plug-in. Det vil si at du kan koble til (via en kontakt under logoen til rutenett) til en stikkontakt Domestic for å lade batteriet helt i en tid på 3 timer og 45 minutter. Eller et matesystem "veggboks" (VW installere det i ditt hjem for 900 euro) til å lade på bare 2 timer og 15 minutter. Så med batteriet ladet og velge kjøremodus "E-Mode"VW Golf GTE kan rulle som 100 elektriske kjøretøy 100 til en hastighet på 130 km / t og for 50 km med autonomi. Selv om vi gjør det vi ser nå at hastigheten i elektriske, får vi ikke mye autonomi, bor i praksis allerede god 35 totalt km. Men dermed dra nytte av de 50 km med elektrisk rekkevidde godkjent, kan VW kunn en offisiell gjennomsnittlig forbruk på kun 1,5 l / 100 km, som vi legger til 11,4 kWh elektrisitet utgifter. Hvis du foretrekker å skyte i endringsmodus"hybrid Auto"Og ikke har batteriene fulladet, VW Golf GTE oppfører seg som en vanlig hybrid (som en Prius), deretter heve sin offisielle gjennomsnittsforbruket til 4,5 l / 100 km, noe som i våre reiser ble forvandlet fra 5 og 6 l / 100 km. I dette tilfellet autonomi kommer nær 1000 km.

I tillegg til de to kjøremoduser som er nevnt, kan fremtiden VW Golf GTE også sirkulere modus "batteri~~POS=TRUNC Hold" (Hvor er ansvarlig for å bevare elektrisk rekkevidde tilgjengelig på det tidspunktet, for eksempel, kan du bruke den til å gå inn by) i modus "Battery Charge" (Det er ansvarlig for lasting av forbrenningsmotorer av batteriet, selv om vi ser i dette tilfellet som drivstoff forbruket øker eksponensielt) eller modus "GTE". Tid sistnevnte til å parkere effektivitet og vike for følelser ... det gjør også. Ikke nesten GTI? Denne gangen, akselerator, girkassen (forresten en DSG 6 hastighet som hurtig og effektivt som vanlig), styring og oppheng (utstyrs adaptiv elektronisk DCC) en mer sportslig tone adoptere, som lyd, understreket inne aktivt gjennom høyttalerne. Bare en økning i vekt fra 154 kg sammenlignet med dagens VW Golf GTI (120 er allerede batteri, forresten, med en garanti på åtte år eller 160.000 km), litt minner oss om at vi er på et spesielt kompakt.

VW Golf GTE

Av denne grunn, de dynamiske egenskapene til Golf GTE Det minnet oss om VW Golf GTD mer enn GTI, uten føler meg så ekstremt kvikk som sistnevnte, men som en helhet Golf dynamisk nok til å ikke bli lei hvis du ikke vil hjulet. Veldig glatt i overgangen mellom motor og gir svært god akselerasjon når du gulv og kick-down er koblet til, da det i denne situasjonen den termiske motoren alltid får det elektriske umiddelbar støtte. Det har vært treg i å komme, men Volkswagen har sikkert gjort hybrid høyden av sine eksperter rivaliserende japanske merker... men også med en markert sportslig orientering. Det er en Golf for omtrent alt.