Enduro Rain Shield Repellent, for de værste forhold

Enduro Rain Shield Repellent, for de værste forhold

Ved mange lejligheder, når det øser, den maksimale hastighed af viskerne synes ikke nok til at dræne alt vandet, der er afsat på glasset. Så, det skaber en vand gardin som hæmmer synlighed. for at undgå i vid udstrækning De har udtænkt hele historien om forskellige bil producere med det formål at afvise vand at evakuere mere krystaller hurtigt og altid har en klarere vision.

Til dato testede vi forskellige produkter, nogle af dem fremragende resultater på kort sigt, men med en levetid en meget lille maksimal ydeevne. Disse, som regel med silikone baser, holde sig godt til glas, men gnide viskeren i regntiden eller successive vaske bilen, behøver dens fordele ikke vare mere end en måned.

Derfor planlægger vi at gøre en langtidstest frastødende Enduro Shield i Peugeot 308 1.6 130 hk Pure Tech som vi gennemføre en langsigtet test, og hvor vi indspillede og 120.000 km. Australske producent Enduro Shield garanterer varigheden dit produkt et år eller 20.000 km. nu, efter 75.000 km registreret og efter et år, Vi kan konkludere, at frastødende stadig det tilbyder fremragende ydeevne, dermed opfylder producentens garanti temmelig slap. Ikke overraskende blev produktet oprindeligt udviklet til strukturel -meget markedet værdsat i vinduerne i skyskrabere, samt ved at lade bedre vand slip holder dem rene for en periode ældste.

Regn frastødende til bilEnduro Shield, hovedtrækkene i bilen

den Enduro Shield Det markedsføres i klude uafhængig til brug i værksteder eller specialiserede centre samt en pakke, der omfatter en spray med 50 ml og en klud applikator, alle ved 17,95 euro. Det er et produkt med nanoteknologi der skaber en covalent binding ved en kemisk reaktion forsegler porerne i glasset gør det en overflade, som afviser vand. således når vand på forruden, dette Det deponeres i små kugler der er i kontakt med luft forsvinde hurtigt. Så hvis vi rejser med en hastighed over 60 km / t idriftsættelse vinduesvisker er ikke nødvendig. Nedenfor denne hastighed eller anden urbane transit, for selv om sigtbarheden er bedre, end hvis det ikke havde anvendt produktet, små vand bolde forsvinder ikke af syne så hurtigt. resultat især nyttig og stiger køresikkerhed masse når det øser, for typiske vand gardin på glasset er oprettet, eller, for eksempel, når et andet køretøj lancerer os en masse vand ved at træde en vandpyt farten med vinduesviskere eller afbrudt ved en reduceret hastighed.

har sin baseret alkohol, men kun deler elektroner med glas, den rustfrit stål den porcelæn keramik, som de er de kuverter materiale, som er i stand til at holde alle sine kvaliteter. Enduro Shield vi kan erhverve specialiserede centre i mange biler og i alle Motortown netværk workshops, stede i Hipercor El Corte Ingles.

Sammenlignet med andre afskrækningsmidler, har han overrasket os meget positivt. Vi har prøvet andre produkter med lignende præstation, fantastiske i regnen med en højere avisibilidad, men indtil videre har vi ikke fundet en, der holder lige så en enkelt ansøgning. ikke billigt og hver båd er kun gældende for to forrude, men i sidste ende er det op billigere. Vi kunne godt lide det på forruden, men vi ser også meget interessant at anvende sideruder og bagruder, især i de tre-volume saloons i mange tilfælde, manglende bagrudevisker. Desuden er i disse tilfælde, selv om vi overdrive brugen af ​​produktet, vil vi ikke finde nogen negativ effekt -at der endnu ikke limpiaparabrisas- fordi sigtbarheden er altid perfekt.

Enduro Shield, så vi skal anvende

For korrekt drift er det meget vigtigt at anvende den korrekt. Skal respekteres og omhyggeligt opfylde alle de skridt, der markerer producenten. Efter flere tests, fandt vi, at hvis tidligere ikke godt rengøre glasset før ansøgning og forventes ikke den 8 timer at helbrede produktet, dens varighed er meget lav. På den anden side, hvis den anvendes i overskud, Det er muligt, ved at aktivere vinduesvisker disse Barran hopper, med hvor ubehageligt det er lyd til ikke at glide jævnt.

Derfor skal vi være meget grundig i processen eller er afhængige af en specialist. Den første er at vælge den i stedet, der skal være tørt, køligt og godt ventileret. Efter dette, vil det være nødvendigt ren til perfektion den / glas / s vi vil forsøge. med god silikone fri pudsemiddel og en klud -preferably af microfibra- gnide indtil mærkerne forsvinder og forblive et skinnende udseende. efter at pulverizaremos glas med Enduro Shield ca. 10 cm omkring 1/3 af overfladen, uden kontakt med metal eller plast, for derefter forløbende produktet fra top til bund og fra højre mod venstre, med hjælp fra sugefod herunder indtil Bemærk, at den glider glat. Så gnid forsigtigt i et par minutter, indtil det forsvinder alle mærker. Efter dette, er det park bilen i garage eller skygge i otte timer og i mellemtiden, i hvert fald vil vi bruge viskerbladene. derefter rense vinduerne med ikke-slibende produkter giver mulighed for længere levetid.

Du kan også være interesseret

Kørsel Tips regn

afdugning krystaller

Tricks Bil vedligeholdelse om vinteren