Huset sælges med mere end 300 antikke og klassiske biler (fotos)

Til salg et hus med 340 bilerTil salg et hus med 340 bilerTil salg et hus med 340 bilerTil salg et hus med 340 biler

en to hektar hvorpå der er bygget et hus, bil restaurering værksted på 275 kvadratmeter og et andet skib på 365 kvadratmeter 1.36 millioner euro. Tror du det pengene værd? Før drage konklusioner ved, at en del af jorden er besat af en række gamle biler, mens den samme ejer ukendt, groft anslået til at være omkring 340.

Dens nuværende ejer hedder Mike Hall, selv om det er mere almindeligt kendt som 'Rasta Blasta' for hans enestående frisure. 'Jeg begyndte at bygge biler, da jeg var 20.', Han fortalte Rasta Blasta til kørsel. 'Så var 50 biler. Så samlingen udgjorde 100. Jeg købte mere og mere. Det er nemt at købe, når du bruger år på at arbejde 15 timer i døgnet. Og det er ligesom en afhængighed. Med 100 biler, 200 synes bedre, og nu har jeg allerede overskredet 300'.

anslået udgifterne til biler mellem 500 og $ 35.000 hver (Mellem 470 og 33.000 euro), hvorefter den pågældende enhed. Han har ikke givet de nøjagtige grunde til, at du ønsker at slippe af med den akkumulerede på bekostning af at arbejde i årevis skat, men foreslår, at alder er alle i beslutningen: 60 år, som vejer ham tilbage, ikke nok til at genskabe hele tiden.

En smart øjet kan finde mellem billeder | Chevrolet Nomad to-dørs, nogle Mopar, mindst en AMC AMX og en række af Solstraaler, for at nævne et par stykker.

Ejendommen, beliggende i Britisk Columbia (Canada), blev sat til salg i flere måneder, men for øjeblikket, ingen har været interesseret i tilbuddet.

Du kan også være interesseret

En samling auktion en million dollar F1 replica, klassikere, motorcykler ...

Fundet en samling af klassiske biler på en gård i Danmark

Klassikere af i morgen: biler i dag, der vil skabe historie

Helligdommen af ​​de glemte biler (billeder og video)

Aston forladt og glemt i 45 år, Martin, auktion

De fantastiske kirkegård glemt luksusbiler i Kina