Renault-Nissan vil have en elektrisk 8.000 euro

Renault-Nissan vil have en elektrisk 8.000 euro

Renault, gennem sin formand, Carlos Ghosn, Han har forpligtet sig til at have mellemlang sigt, og i første omgang til det kinesiske marked, en elbil til en lavere pris på 7.200 euro ($ 8.000). I dag er den mest overkommelige elektrisk model af Renault-Nissan-alliancen er Zoe og til dato har været 360.000 enheder af elektriske modeller af begge mærker dem solgt. den program med denne type fremdrift teknologi startede i 2010 rettet specielt til markeder i Japan, USA og Europa.

Med ordene fra Ghosn, under en konference om energi fremtidens udfordringer i Paris arrangeret af The New York Times, "Vi er ved at udvikle en billig elbil til Kina. Vi diskuterer en pris mellem 7.000 og 8.000 dollars, men med kinesisk støtte til offentlige indkøb. Det, vi ønsker, er at tilbyde en elbil, til denne pris, ikke støtte'.

Dongfeng er den lokale virksomhed, under et joint venture med Renault og Nissan; Kina producerer modeller af begge mærker. Det konsortium, der formentlig ville være Det beskæftiger sig med produktion af en sådan billig strøm.

Udseendet af denne billig elektricitet ville en milepæl for at tilføje til den lange liste over dem, der gennemføres i de senere år af Alliancen. Blandt dem er lanceringen af ​​en lave omkostninger sedan, 8.000 euro, Logan, født fire år efter købet, i 1999, af Dacia- og selv om det oprindeligt var hensigten at emerging markets endelig det endte også markedsføres i Europa, f.eks.

Derudover har Alliancen allerede gennemført markedsføring en familie for 10.000 euro -den Dacia Logan og MCV- 12.000 samlede trækkraft, den Dacia Duster. Også en model af lav pris eminent by-, den kwid, der markedsføres i Indien for 3500 euro.

Du kan også være interesseret i:

Bemærk Nissan e-Power, udvidet rækkevidde el

Renault ZOE 2017: nye versioner rækkevidde på op til 400 km

Nissan Leaf 2016 vitaminiseret autonomi for elbilen