Den seneste i dekoration: bildele til møbler

Bildele konverteres til kunstværker udsmykningBildele konverteres til kunstværker udsmykningBildele konverteres til kunstværker udsmykningBildele konverteres til kunstværker udsmykning

Fernando Guerra er en mekaniker af profession, for tiden i gang med at sælge reservedele, men for det meste er en elsker af motoren. Mens næsten alle se, hvor en enkelt eller plejlstangen ende på ethvert punkt af brud, ser han et møbel til at dekorere huset. Og det er dedikeret til Sevilla genbruge nogen del af motoren eller bil ved slutningen af ​​sin levetid at omdanne dem til ægte smykker dekoration, klar til at bære en stue eller soveværelse. Noget, der begyndte, da han forklarer, alene og i garagen i sit hjem lidt over et år og en halv.

Fernando åbner dørene på sin hjemmeside, http://www.fgstudio.es/ til hans private garage, én, hvor ingen biler er, men eksklusive kunstværker. Da det var hans første skabelse, og måske en af ​​de mest spektakulære af hele samlingen. Det er en bord lavet af to motorer BMW M50 anvendes i to E36 i halvfemserne. En af dem kom til ham gennem hans arbejde sælge bildele, mens den anden endte i hans garage takket være en ven. Fernando fortæller os det var at se de to motorer sammen og kom ind i hans hoved tanken om at gøre noget med dem. Han havde set borde lavet med en enkelt motor, så jeg besluttede at prøve med disse to motorer. Og indlysende korrekthed af denne beslutning. Denne tabel havde været for et par måneder udsmykning i lokalet af hendes mors hus indtil for få uger siden besluttede at prøve og tage det til en festival for Granollers. Efter kald vild med hende idé, hendes mor tager dage spekulerer, når du vil vende hjem bord ...

Men efter denne tabel, og Fernando ikke stoppede med at arbejde og har voksende samling i den lille fritid, der forlader sit job. Dette er, hvordan de er opstået, for eksempel, Turbo lampe Rød Candy, fra en VGT Garrett med et filter til direkte optagelse. Eller en nysgerrig og originalt lysekrone skabt af en krumtapaksel, plejlstænger og stempler BMW. Men illusionen af ​​Fernando slutter ikke her, og du er nedsænket, da han fortalte os i sin næste arbejde. Det er en anden tabel, men denne gang at få noget mindre end en Mercedes V8-motor. Et projekt, der begyndte for tre måneder siden af ​​kompleksiteten blandt andet maling job kræver.

Du kan tage et kig på hele din samling på sin hjemmeside. Priserne på disse personlige og eksklusive værker spænder fra 160 euro den billigste og omkring 3.000 euro det koster den dyreste, bordet med de to BMW. Men Fernando omfatter sådanne personlige tjenester som Overvågning møbler siden starten. Og hvad er mere vigtigt, timers engagement og stor entusiasme. Desuden, hvis du har nogen mekaniske del nedlagte, denne andalusiske tilbød at gøre hende til den perfekte møbler til dit hjem ... Vi vil holde øje at se deres næste kreationer.

Du kan også være interesseret

Ford GT og GT40 Le Mans med Lego stykker (video og fotos)

Bilen kollektion Nick Mason, Pink Floyd trommeslager

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis