Tesla Model 3: Den nye elbil forlader fabrikken

Tesla Model 3: Den nye elbil forlader fabrikken

I sidste uge offentliggjorde vi, at den første enhed af den nye Tesla Model 3 ville se lyset i denne weekend, da han hævdede Elon Musk, ejer af det amerikanske selskab. Imidlertid levering af den første enhed er en undtagelse i produktionen køretøjet, efter de heldige, der gjorde en reservation bliver nødt til at vente mindst indtil udgangen af ​​måneden.

Ejeren af ​​denne første enhed vil være Elon Musk, Tesla ejer. USA har i sin samling med de første enheder af Tesla Roadster og Tesla X og han har gjort det klart, at deres modeller leveres i streng rækkefølge reservation depositum. I dette tilfælde er den første pladsen gik til Ira Ehrenpreis, direktør for Tesla. Imidlertid har den ledende medarbejder i firmaet elbiler ønskede at give denne særlige enhed Elon Musk for hans 46th fødselsdag.

De resterende reserver bliver nødt til at vente et stykke tid endnu. De første 30 enheder vil blive leveret den 28. i denne måned, i august fabrik vil hundrede Tesla Model 3 og vil ikke være til september, når produktionen overstiger tusind biler med leveringen af ​​nogle 1500 modeller.

En vigtig model for Tesla

Betydningen af ​​Tesla Model 3 er, at det vil være den første masseproduktion bil af virksomheden. Tesla håber, at i december forlade deres fabrikker 20.000 køretøjer og at der i fremtiden levere op til 500.000 enheder om året. Den nye Tesla Model 3 kan fås for mindre end 30.000 euro, lovende 345 km autonomi en enkelt opladning, acceleration fra 0 til 100 km / t på seks sekunder, og systemet med autonome kørsel selv Autopilot signatur, som kunne gøre denne coupe en meget attraktiv model til en stor del af befolkningen og markere et punkt tænde det elektriske bilmarked på verdensplan.

Du kan også være interesseret i:

Så vil den nye Tesla Model 3 mod Model S

Tesla Model 3, den billigste model af Tesla

Tesla forbedrer dens autonome fremdrivningsorgan Autopilot