SUV Guide: at købe nye biler i 2016 og 2017

Den nye SUV, du kan købe digDen nye SUV, du kan købe digDen nye SUV, du kan købe digDen nye SUV, du kan købe dig

Audi Q2. oktober 2016

Dens størrelse -4.19 m lang, 1,79 bred og 1,51- Audi Q2 vil være en af ​​de mest kompakte byområder SUV, 2,6 m selv om dens akselafstand og udvikles fra MQB platformen antyder en bemærkelsesværdig interiør rummelighed plus en kuffert af en meget interessant kapacitet. annoncerer 405 liter, at de tillader dig at overgå de fleste af sine rivaler og vil have den merværdi, som giver komfort i en motoriseret port åbning. Her har du flere visninger bag rattet

Audi Q2Audi Q5. principper 2017

Den officielle premiere på Audi Q5 vil finde sted i sidste kvartal af 2016, med den Paris Motor Show en af ​​de mere sandsynlige placerer dens udgivelse. Fra den nuværende Audi Q5, de nye Q5 stiger en smule i dens ydre dimensioner på op til 4,70 m længde (Dvs. en stigning på 7 cm). Bredden også forøges, den noget lavere højde, mens akselafstanden er placeret i 2,83 m (ca. 3 cm). Det vil være en af ​​de stjerne biler i nye modulære platform langsgående MLB Evo Volkswagen Group. Hvis du ønsker mere information om de motorer og teknologi, der vil føre, hvad du har her.

BMW X3. Igennem 2017

Design, uden at bryde med den nuværende DNA af BMW X, er chokerende. Det vil være påvirket af BMW X1 og BMW X5. For det første, ved hjælp af mange af deres funktionelle løsninger såsom glidende bagfra bænk, og for det andet spørgsmålstegn ved deres tekniske status. den BMW X3 ville, efter indførelse og nye 7-serie, den anden modtager og bruge den modulære platform CLAR og det ville drage fordel af en struktur, der dannes, hvis det er nødvendigt, for højstyrkestål, aluminium og magnesium. Det vil give en række stor nok til at passe alle behov. Han havde ikke gå glip af en Hybrid stik med 50 km elektriske rækkevidde, eller en sports M-version, altid lyse og sænke strømforbruget. stivere og lettere takket være sin nye modulære platform vil være. Men ikke den eneste nyhed af BMW. Her er bogen af ​​BMW rute frem til 2020.

Audi SQ7. Sommer 2016

Audi lancerer SQ7 sofistikerede teknologiske innovationer, der gør det til en sporty SUV meget effektiv, men på samme tid, komfortable og behandles. For mængden af ​​teknologi, der tager næsten ser det ud til, at for at være en konceptbil. Kun ved navn (og pris, € 110.970), er det klart, at det er den øverste version af Audi Q7 rækkevidde, den hurtigste og sport. Både dem, der deltager kørsel (24 sæt i alt) som køreindstillinger (Lift / offroad, allroad, Effektivitet, Comfort, Auto, Dynamic og Individual) er de samme som i standard Q7, men du ønsker at vide, hvordan du vil , ikke? Adgang herfra til vores drivende fornemmelser.

Infiniti QX30Infiniti QX30. Sommer 2016

4,43 m lang med QX30 SUV vil være den version af Q30. Begge blev vist for offentligheden i sin endelige form i den sidste Frankfurt Motor Show, men SUV vil ikke nå de første enheder til juli. Begge vil blive produceret på fabrikken i Sunderland i England. Infiniti QX30 vil opkaldet til at forføre en yngre klientel. Kig på galleriet og døm selv.

Grand Cherokee. november 2016

Jeep Grand Cherokee opdaterer sin slutningen af ​​året. Drej til det luksuriøse Grand Cherokee øge deres potentiale og effekt offroad af indretninger, suspensioner, assistenter og specifik tuning. I september 2017 er den helt forbereder en ny C-segmentet SUV

Kia Niro Hybrid. september 2016

Dette er en SUV, der har været skabt fra starten som en hybridbil, Han er en pioner i denne henseende. Selvfølgelig synes dette ikke Hybrid Kia Niro bruge en hybrid: dens æstetiske ikke inviteret til at tro, at vi står over denne type bil, fordi kroppen ikke har differentiatorer i denne henseende. Interiøret synes også et forsøg på at modernitet og futurisme som mange andre hybrider; Desuden er det ligner det indre af Sportage. Åbner i en ny platform brand (Det samme som Hyundai Ioniq) at lægge fundamentet for fremtidens hybride og elektriske produkter Kia (Og Hyundai). Vi har allerede gennemført, og disse er vores drivende indtryk.

Range Rover Evoque Cabriolet. juli 2016

For nu er der ingen versioner i den nye Evoque Cabriolet forhjulstræk og manuel gearkasse, så så lidt du nødt til at sætte på bordet 54,700 euro til at tage en Land Rover Evoque 2.0 TD4 Cabriolet 150 hk, Ingenium dieselmotor, ligesom resten af ​​intervallet. Hætten er lavet af Webasto specialist, har du fem lag og lad det være nok at sige, at deres kvalitet er upåklagelig og forsegling. og tillod ordrer og leverancer i juli. Hvis du vil vide, hvordan det går, her er flere detaljer.

Opel Mokka XOpel Mokka oktober 2016 X.

Små SUV'er er moderigtigt og Opel Mokka kommer turen til opdaterede for at forblive konkurrencedygtige. Dybest set, den model af Opel tilpasse de nye design features allerede set tidligere Corsa og Astra, bevare sin nye dieselmotor 1.6 CDTi og begynder at samle den avancerede benzin 3 cylinder 1.0 Ecotec. Dens rækkevidde vil også have en teknologi og udstyr løft.

Mitsubishi ASX. oktober 2016

Højdepunktet i Mitsubishi i 2016 er uden tvivl lanceringen af anden generation af sin ASX. Den første opnåede ikke den forventede succes, og denne gang de mest ambitiøse planer japanerne er på ham, der repræsenterer et strategisk markedssegment i dag. Selv om det vil starte med traditionelle diesel- og benzinmotorer, firma kilder og filter i 2017 kunne frigive en plug-in hybrid variant forhjulstræk, drevet af de gode resultater, som denne fremdriftssystem har været i hans storebror Outlander.

Peugeot 3008Peugeot 3008. oktober 2016.

Efter sommeren venter vi ankomsten af ​​den nye generation af denne crossover, der vil se allerede med det aktuelle billede meget mere SUV. Den vil fortsætte med at forbedre HYbrid4 hybridsystem, og det forventes, at har en plug-in-variant, der kunne komme i 2020. Men en af ​​de største ændringer er, uden tvivl, førerpladsen: døm selv.

Porsche Macan 2.0. Sommer 2016

Variant kommer adgang til den række af mindre Porsche SUV. rider på en fire-cylindret motor og to liters turbo, som leverer en maksimal effekt på 252 hk strøm fra 5000 omdrejninger. Maksimal hastighed 229 km / t og overgang fra 0 til 100 km i 6,7 sekunder. Ønsker du mere information?

Renault Koleos. december 2016

Produkt hundrede procent Renault, og endda bruge det navn, der allerede anvendes af mærket, har det intet at gøre med ham. Her kan man se. Annonceret som en af ​​hans store kvaliteter en rekord beboelighed, i første omgang for fem beboere (version 7 sæder forbeholdt kun for Espace kasseres). Det vil udelukkende blive fremstillet i den nye kinesiske fabrik i Wuhan, og vil blive solgt over hele verden.

Skoda YetiSkoda Yeti. september 2017

På MQB-platformen. af 4,05 meter i længden, med en mere fokuseret kald til SUV-segmentet. Den Yeti 2017 vokser i størrelse over den nuværende model, som helt sikkert kommer til at rapportere forbedringer med hensyn til funktionalitet og interiør kapacitet. Dynamik i sit design, og mindre glasareal på siderne. Før, vil vi have set Kodiaq, sin nye SUV, men Skoda har flere planer.

Mercedes GLA. Udgangen af ​​2017

Anden generation af de mindste SUV mærke med stjernen. ikke der vil være væsentlige ændringer i størrelse, men vægt-board-teknologi, sikkerhedsanordninger og aerodynamisk optimering. Hovedpersonen mekanisk niveau vil være 2,0 liter Diesel, at varianter af 150 og 190 CV, erstatte den nuværende 2.1. Under 1,6 indgang af Alliance forventes. Omkring 2019 vil Mercedes GLA tilføje sin første hybrid version.

Volvo XC40. Udgangen af ​​2017

Den nye generation Volvo V40 vil tjene til at udvikle en farverig og attraktiv variant SUV at blive kaldt XC40. Således i det svenske firma, du ønsker at spille langt mere alvorlig af crossover og SUV prætentioner og færdigheder jakker, så den Volvo XC40 vil være et alternativ mere kompetent og alsidig end den nuværende V40 Cross Country. Æstetisk kan du overveje som en V40 sobreelevado og en SUV ser mere forstærket, men også sætte pris på mange ligheder med den nye XC90.

Skoda Kodiaq. Tidlig 2017

Kodiaq navnet på den nye Skoda køretøj vil blive etableret som den ældre bror Yeti og vil skib med det mål at være et interessant alternativ i stadig mere konkurrencepræget kompakte SUV segment. Dens styrker: funktionalitet, teknologi-platform MQB- gruppe og op til syv sæder. Skoda, for øjeblikket, ikke give flere oplysninger om den nye SUV Kodiaq. Logik fortæller os, at forsikringen vil montere benzinmotorer 1.4 TSI ACT 150 hk og 2.0 TDI diesel 150 og 190 hk, ledsaget af en manuel eller automatisk DSG. Det vil også 4x2 og 4x4 versionerne. Vi har allerede gennemført, og denne nye Skoda håndtere et slag for konkurrence.

Toyota C-HRToyota C-HR. januar 2017

Helt nyt, lavet på platformen af ​​den nyeste Prius. Slående design ... Men køre en af ​​de bedste kvaliteter af denne nye bil: Den nye Toyota ankommer. Af de tre mulige motorer -System hybrid drev til en samlet kapacitet er 122 hk (det samme som Prius), en benzinmotor på 1,2 liter og 116 hk (den samme som Auris) og 2,0 liter til Spanien vil næsten helt sikkert kun hybrid version ..

Volvo XC60. Udgangen af ​​2017

Meget bred vifte af motorer, forsynet med propeller 4 cylinder, både benzin og diesel, og en forskydning på 2,0 liter. Hybrid-teknologien vil også have en plads i Volvo XC60 fremtid, med mindst to plug-in hybrid varianter med strøm op til 407 hk. Her lærer vi mere.