Ny Diesel er ikke mindre forurenende end benzin

Ny Diesel er ikke mindre forurenende end benzin

Mens dieselbiler er i søgelyset for skader på sundheden hos mennesker, forsvar hævder sådanne biler, der forurener mindre benzin, som har lidt selv over tid, hævder, at CO2-udledningen er mindre end sidstnævnte.

dog Stephan Kuehn, Tyske transportminister, bemærkede, at undersøgelser hævder, at sidstnævnte ikke er sandt, og at dieselbiler skade miljøet i samme takt som benzin.

For at være helt nøjagtig, i henhold til regnskaberne for den tyske regering, Diesel udleder 128 gram CO2 per kilometer, mens benzin uddrive 129 g af samme forurenende gas. Dette gør forskellen mellem forskellige typer af brændstof er ubetydelig i generelle foranstaltninger.

Ikke desto mindre, Stephan Kuehn gør det klart, at dette sker, fordi De fleste Dieselmotorer er generelt mere kraftfuld i tilfælde af benzinmotorer, så selv om de udleder lidt mindre gram CO2 lige generalisering af denne type mekanisk Diesel udgør forskellen, dermed beløbene er næsten identiske .

"Det er en myte, at Diesel er med til at beskytte miljøet. I sidste ende, er de teoretiske fordele ved diesel spildt, fordi de fleste er monteret mere kraftfulde og tungere biler, "understregede Kuehn.

Du kan også være interesseret i:

Diesel overskydende emissioner, Betyder det forårsage 5.000 dødsfald om året?

Kina ønsker også at forbyde dieselbiler og benzin

Mazda SKYACTIV-X: vi forsøger benzin, der fungerer som en Diesel