Hvad du ikke har biludlejning ejer

Hvad du ikke har biludlejning ejer

Portalerne at dele eller leje en bil ejer er meget nyttige blade uden tvivl, selv om, specielt når leje en bil, bør gennemgå nogle betingelser, der kan gøre det til en 'brudt' vigtigt i porteføljen, og du kan fange som en overraskelse, hvis du ikke har læst de 'små' brev. Disse er nogle af de forhold, som vi ønskede at fremhæve, men det er vigtigt, at du læser betingelserne for hver sådan portal (Socialcar, Drivy. RideLink eller amovens, blandt andre), da nogle afsnit varierer fra hinanden.

Det første, vi vil beskæftige sig med, er spørgsmålet om forsikring og hvad sker der, hvis du har en ulykke med en bil, du lejet gennem en hjemmeside som denne. Disse forsikringer er i de fleste tilfælde peger under biludlejning og 'erstatte' den sædvanlige sikkert nødt til at have den bilejer tvungent (minimum dækning til tredjemand). Leje denne type forsikring er tilføjet i faste gebyrer eller procenter koncept vi finde, når de foretager huslejen 'online' af en bestemt bil. Der er særlige tilfælde, såsom Socialcar, Det er så berettiget til en årlig forsikring (som erstatter vi har) eller vælge den sædvanlige eksklusiv dækning i lejeperioden.

Forsikring portaler privat biludlejning

vi taler om alle risici forsikring, Men pas på, med restriktioner og franchise.

Hvis vi taler om begrænsninger, det er vigtigt at læse betingelserne for de enkelte samfund, da de normalt kræver et minimum alder og anciennitet kørekort, der varierer mellem et og to år. For bilister er der nogle retningslinjer, der bør respekteres som leje biler kan ikke overstige en anslået kommerciel værdi af en fast længde mellem 10 og 15 år (Ifølge hjemmesiden vi ser) og højst kilometer på kilometertælleren, for eksempel i amovens, må ikke overstige 250.000 kilometer.

De mest udbredte forsikringsselskaber er AXA (Socialcar) og Allianz (Drivy, amovens og RideLink), portaler, som vi diskuterede et par uger siden, og vi ønskede at uddybe denne artikel.

Og i alle disse forsikringer, finder vi begrebet forsikring med SERIEN der, som vi ved, det er, at føreren skal betale den første del af reparationer, hvis skader skylden.

Så hvad sker der, hvis jeg har en ulykke med en bil som denne?

Hvis du har lejet en bil til en bestemt gennem en af ​​disse portaler og du har en ulykke, skal du kende konsekvenserne. Hvis synderen er en anden driver vil ikke have mere end at udfylde rapporten ulykken og informere portalen, som du anvendes med passende telefonnummer og også bilens ejer. Da du ikke er ansvarlig for ulykken, vil du ikke behøver at bekymre sig om noget andet. dog Hvis du tilfældigvis er synderen af ​​kuppet, derefter forbereder tegnebogen, fordi du kommer til at betale det pågældende franchisen. De gennemsnitlige omkostninger for franchisen, fra portalerne vi har gennemgået, er 750 euro, hvortil skal lægges administrationsomkostninger, der kan stige til 400 euro ekstra, hvis vi beskadigede bilen af ​​en tredje part. Vi må heller ikke glemme, at der er portaler, der adskiller mellem kategorier af biler i sin leje sektion, så denne franchise kan stige op til 1.500 euro i luksusbiler eller betragtes overlegen. Drivy, for eksempel, tilbyder en reduceret franchisen, men til gengæld vil du betale mere for billeje. Sidstnævnte kan være en god måde at "holde ryggen i tilfælde af en ulykke.

Meget vigtigt at gennemgå hver af betingelserne, selv om jeg indrømmer, det kan være en kedelig opgave at finde hver og en af ​​de restriktioner og præciseringer af politikker. På hjemmesiderne for nogle portaler har du dem mere eller mindre 'skjult', som du kan se for jer selv. Frem for alt skal du huske på, at skader er ikke omfattet af naturkatastrofer eller svigt på grund af uagtsomhed eller slitage af bilen.

Proceduren i tilfælde skade på en lejet bil, hvis du er direkte ansvarlig, vil blive opkrævet en reparation skøn over skader på bilens ejer, der mest vil blive vurderet i franchisen, hvis dækningen er accepteret af forsikringen indgået gennem biludlejning portal ejer.

Og hvem betaler for brændstof?

Dette spørgsmål er afgjort ved levering og returnere bilen med det samme brændstofniveau i begge tilfælde. Du skal vide, at hvis du returnere bilen med mindre brændstof end det havde, da du samlet op, ejeren og Værten vil være i sin pligt til at klage og efter at have forelagt den relevante dokumentation, kan du kræve denne betaling ikke gjort tankning. Portalen vil foretage betaling til ejeren af ​​depositum diskontering skal forlade når du ønsker at leje en bil ved denne metode, som også varierer med den valgte selskab.

Depositum tidligere nævnt, vil ikke efterlade i alle tilfælde betaling af franchisen ved et uheld, men det fulde beløb vil blive opkrævet, når du har løst rapporten skader.

Du kan også være interesseret

Bla, community bilture deling

Hvorfor skal du slutter telefonen til en leje bil?

Tricks og tips, når du lejer en bil