Så er det BMW SUV område: X1 til X6

BMW SUV'er testet i Test SUV: x1, x3, x4 og x5BMW SUV'er testet i Test SUV: x1, x3, x4 og x5BMW SUV'er testet i Test SUV: x1, x3, x4 og x5BMW SUV'er testet i Test SUV: x1, x3, x4 og x5

fem modeller, en af ​​de største motor intervaller og teknologier, BMW har tydeligvis SUV'er deres præg og det vil ikke stoppe tilføje nye organer til denne kategori. Faktisk BMW X2 konceptet præsenteret på det seneste Paris Motor Show er en klar hensigtserklæring, en ny X, som mærket har allerede givet grønt lys, og ligesom alle X med pålydende par synes bundet til skiller sig ud fra konkurrenterne i denne kategori. Hvis du ikke kender den filosofi, at BMW giver til sin SUV, kan du gøre i den bedste test, at begivenheden skal afholdes i Showground Las Rozas, Madrid, den næste dag 11, 12. og 13. november, og hvor du vil have mulighed for at prøve forskellige versioner af BMW i versioner X1, X3, X4 og X5 begge åben og off road. Du har stadig tid, så du kan bestille nogen af ​​de ovennævnte modeller adgang her.

Test The Best SUV

BMW, Generation X: derfor de er godt have udviklet sig

Hvem ville du sige, at BMW X5 ville have det var ikke firehjulstræk? eller at BMW vil flytte til forhjulstræk? Udbud, efterspørgsel ... og også industrielle behov. vi taler om BMW X5 25D sDrive ufattelige årtier siden, da denne model blev født, og dag også en turbodiesel 4 cylinder, tilpasset version asylansøgere SUV-format, ikke off-road egenskaber. BMW X1 også den bil, den sidste generation Det har tilpasset en mere alsidig platform, der giver større fleksibilitet fremstilling og mere plads om bord Med ham, sammen med sine brødre byggede serie 2, Aktiv Tourer og Grand Tourer, kom foran denne tysk- fast trækkraft, men derfor intet mærke har mistet sin særlige DNA og sportsånd. Et andet eksempel kan du finde i den nye generation af 3-cylindrede motorer, øjeblik eksklusiv for X1 og ikke meget senere sikker på du vil se i fremtiden, og næste generation X2 X3. Det er ikke overraskende, derfor, at BMW tilbyder en af ​​de bedste forbruget i sin klasse ... ikke-overført hybrid version, BMW også tilgængelige, selvom hidtil i kun omkring X5 i sin udgave 40e

Apropos motorer, BMW er også en af ​​producentens sortiment variation og rækkevidde i kategorien. Det er deres speciale og har vist ikke kun i deres biler. Her viser foruden de nævnte tre cylinderenheder både benzin og diesel, motorer 4 og 6 cylindre til de to typer brændstof, nogle så eksotisk som motoren i 50D triturbo versioner af X5 og X6, og også nogle af de få V8, der er tilbage på markedet.

Sikkert, idet størstedelen, BMW inspirerer sportslighed, dynamik ... Men den første BMW SUV også de er født med en alsidighed uomtvistelig: X3 og X5 tilbud store lastrum og endda kapacitet på 7 pladser for de fleste af dem. Hvis du får adgang X1, eller evne du kigge ind, vil du også bemærke, at Det er mere end barnet af BMW X2 X. Når familien ankommer, vil hele sit sortiment vikles til disse unikke versioner, der gennemgår en transformation design hvor, ja, De mister noget af deres praktiske.

BMW tager tredive år på at udvikle firehjulstræk systemer og god del af deres seneste udviklinger og udviklinger kommer fra erfaringerne i sin SUV rækkevidde. Måske er de ikke det mest orienteret mod dette krævende off-road-systemer, men er direkte deltagere, at SUV foretaget af BMW har en yderst effektiv vejgreb.

Så er BMW X1

I dag artikuleret på tværgående motor arkitektur mærke BMW X1 4,44 meter giver meget af sig selv bag lukkede døre. Denne strukturændring har gjort det muligt X1 fordelene ved synergi med Mini og montere nogle af sine tre-cylindrede motorer: 116d og 118i ... To adgangsmuligheder, der dækker fra 116-136 CV, selv om det ikke ender langt mindre her. hans 2,0 liter turbodiesel Det indsat i versioner 150, 190 og 231 hk, formentlig tre af de bedste motorer fra rivaler sådan præstation, mens benzin, sin seneste også generation af firecylindrede enheder dækker den højeste effekt niveau af området: 231 hk, men det også udleder version af 192 hk. -4x2- sDrive og xDrive -4x4- identificere versioner foran og firehjulstræk, kan vælge 4x2 varianter med motorer på op til 192 hk. Mellem transmissioner, X1 også finde en af ​​de bedste automatik marked: en momentomformer 8 meget hurtige relationer.

BMW X3

Så er BMW X3

Her ja, hvis du ventede på os til at tale med den en af ​​mærkets identitet, finder du det her. Jeg taler naturligvis om 6-cylindrede motorer i benzin og diesel. Med dem, X3 skala trin i raffinement, kraft og ydeevne i forhold til X1: 3.0d 258 hk til 313 hk til 35d og 30i 306 hk til benzin. De er også nogle af de bedste præstationer i kategorien for ydeevne, selv om deres adgangsniveauer er mere end godt understøttet fra 18d 150 hk. Denne version, sammen med 184 hk 20i, de er det eneste område, der kan købes med to firehjulstræk. huske på, at Audi debuterer en helt ny Q5, Mercedes har rejst bar med sin GLC, Porsche pålægger den mest radikale og sporty tætning med Macan, volvo hans unikke stil og filosofi med XC60 ... Blandt dem, vil X3 ikke være den bedste til alt, ikke det værste i noget, men chassiset tuning, beboelighed eller anden mekanisk ydeevne gør den til en af ​​de mest afbalancerede biler i sin kategori.

BMW X4

Så er BMW X4

Den SUV og coupé havde været på mærket med X6, BMW formel også klemt på X3 at omdanne det til X4. Krop med mere personlighed, også mindre indre kapacitet og gjort mere sportslig ikke nødvendigvis pege, selvom BMW ikke kun indsnævrer den grundlæggende motorer X3, men klatring en ny trin ved magten ved at indarbejde den nyeste BMW X4 M40i, en videreudvikling af 6-cylindret motor med 360 hk benzin og karakteristika chassis, styretøj, hjul og bremser, der meget tættere på filosofien om mærket M, hvis autentiske versioner finde sig i de næste to biler i området.

BMW X5

Så er BMW X5

Giant hus, og ikke kun i -På trods så stor, at, med sine 4,88 meter, er langt fra at være den største SUV på markedet, men også i teknologi. Her er der plads til syv personer i tre sæderækker. Også i tekniske termer, en hybrid-versioner plug som BMW X5 40e, kombination af en 2,0-liters turbo benzin med en elektrisk motor, der kan generere et samlede effekt på 313 hk til et gennemsnitligt forbrug 3,3 l / 100 km. Det vil ikke være den mest effektive hybrid kategori, men BMW viser, har taget et stort skridt med denne teknologi. Ved at følge de mest eksotiske, har også to indsamling stykker repræsenteret med M50d, motoren triturbo Diesel 380 hk Ingen vil du hurtigt se en version fire turbos af samme motor- og to V8 benzin, én med den særlige stempel BMW M og imponerende 575 hk. For kunder på planeten Jorden, vil du også finde en version 25d bag- eller firehjulstræk, der bruger 2,0 turbodiesel og med denne BMW kan prale en forbrug på 5,3 l / 100 km.

BMW X6

Så er BMW X6

Det markerede trend og Mercedes han vovede at omdanne deres GLE i en muskuløs SUV coupe Her har du det i forhold til BMW X6-, så i dag er de eneste to organer i dette format kategori. Lavet på BMW X5, men i modsætning til X4, den X6 skjuler meget mere end en tykkere og slående krop, Når alle til lige motor, BMW X6 udtrykker også en melodi mere "dirigent". Trods anvendelse af samme wheel drive system, X5, X6 ikke sidde på alle godt forlade asfalten, men inde i det er det en af ​​referencen bil. Ligesom X5, vil du også finde de mest kraftfulde motorer herunder hele SUV familien, versionen M, selvom I øjeblikket er der ikke plads til hybrid 40e.

Du kan også være interesseret

BMW X1 freten til Ateca Seat, og du, som man foretrækker du?

BMW 330E, er den 3-serie, der forbruger mindre?

Audi Q7 e-tron, BMW X5 og Volvo XC90 T8 40e: doktorgrader i effektivitet