Farvel til tilladelse, der kræves for at drive taxier

Farvel til tilladelse, der kræves for at drive taxier

udover eksisterer kun i Spanien, BTP tilladelse tillader kørsel køretøjer, der kan drives med andre kategorier som allerede omfatter den europæiske licens, hvilket gør fjernelse er for DGT, fuldt berettiget.

Den nuværende tilladelse BTP bemyndiget til at køre 'prioriterede køretøjer ved kørsel i udrykningskøretøjer som busing ved udførelse skolebørn og køretøjer til persontransport i tjeneste af denne art, alle med en tilladt totalvægt på ikke over 3.500 kg masse antal pladser, herunder føreren, der ikke overstiger ni'. dette inkluderer taxier, ambulancer, sikkerhed køretøjer og microbuses og varevogne Army og rating.

Således fra den første dag i 2016, Indehavere af denne tilladelse kan fortsætte med at drive disse køretøjer normalt. Ved den tid, de har til at forny din tilladelse B vil ikke længere omfatte BTP nævne. Indtil da, de ikke behøver at gøre formaliteter.

Beslutningen om at fjerne BTP afspejles i forordningerne om drivere, efter offentliggørelse i Lovtidende af en kongelig anordning skal godkendes inden den 31. december. Kongelig anordning indarbejdet EU-direktivet om det fælles europæiske kørekort.

Ifølge DGT, denne reform behandles stadig, indtil udtalelse statsrådet.