Volkswagen skandale: EA Dieselmotor 288 kan også souped

Volkswagen skandale: EA Dieselmotor 288 kan også souped

Diesel emissioner af Volkswagen-koncernens skandalen nyheder igen, i dette tilfælde, forskning Tyske selskab egen motor af dieselolie med EA interne kode 288.

En talsmand for det tyske firma fortalte det tyske nyhedsbureau DPA har indrømmet, at "lige nu er vi studerer det i detaljer" med henvisning til mulighed at Tidlige versioner Diesel modul 288 EA (Så mødte med antiforureningsudstyr standard euro 5) Kunne have en software af ulovlig handling at fordreje data emissioner. Under denne interne kode EA 288 og fra 2012 De er blevet tilbudt flere versioner TDI af 1,6 liter og 2,0 liter blandt 90 og 190 hk, som passende.

den Volkswagen-koncernen havde bekræftet og gjort det klart, at dette motormodul 288 EA og standard specifikationer euro 6 han var hævet over enhver mistanke Under normal drift under alle forhold (både eller homologering testtilstand og aktuelle trafiksituation).

Afventer undersøgelser, talsmand Volkswagen-koncernen Du ikke ønsket at rykke et mulige antal nye manipulerede biler Indtil du bekræfte alle data og dokumentation faktisk sagde EA drivmiddel 288 Euro 5 Unormalt også ville arbejde for at opfylde svigagtigt med emission standard.

Hvis bekræftet i motorer diesel med interne kode EA 288 Euro 5 (Insitimo, årgang fra 2012, ifølge de første rapporter) har også en ulovlig software vil øge nummer af samlede af manipulerede biler den Volkswagen-koncernen, at vokse over 11 millioner enheder på verdensplan.

Husk, at motorer 1,6 liter AD modul 189 vil blive gennemgået i en dyb måde med reparation af software og hardware-niveau, mens resten af ​​thrusters Diesel EA 189 anderledes motor ville kun brug for en opgradering på software-niveau.

En ende af 2016, den Volkswagen-koncernen bestemmer, at alle manipuleret verden over er allerede repareret biler og dieselmotorer overholder loven og uden unormale element i ydeevne.

Du kan også være interesseret

- Skandale emissioner Volkswagen: alle nøgler og svar

- Dieselgate: NOx snyde

- Europæiske Diesel opfylde kravene juridiske emission

- Volkswagen annoncerer telefonnummer og hjemmeside for de berørte i Spanien

- VW skandale: den hemmelige historie EA 189 motor, som ingen fortalte dig