Hvor meget koster vedligeholdelse af bedst sælgende biler?

Hvor meget koster vedligeholdelse af bedst sælgende biler?

Der er en tid, at mange bilister frygter. Besøg butikken for at reparere bilen Du kan skabe usikkerhed og frygt for udbetaling, fordi brugeren generelt ikke kender prisen ... og er normalt ikke billige. Afhængig af modellen og -Employee eller uafhængigt værksted prisforskelle kan blive afgrundsdyb. En undersøgelse af Organisationen af ​​forbrugere og brugere (OCU) har analyseret, hvor meget det koster at vedligeholde og reparere de 28 bedst sælgende modeller i Spanien: de første 100.000 km gå af lige under 1.000 euro i en officiel værksted.

Organisationen af ​​forbrugere og brugere (OCU) har foretaget en undersøgelse, hvor udgangspunktet er den 28 bilmodeller, der sælges i Spanien mere. På denne baggrund har vi analyseret omkostningerne til vedligeholdelse og reparation, idet der tages hensyn til aspekter som workshoppen er officielle, prisen på arbejdskraft eller mængden af ​​tid, der kræves for hver proces. Så antallet af regelmæssige anmeldelser, du har brug for en bil, varierer afhængig af mærke; for eksempel, oversteg 100.000 kilometer anbefaling spænder fra tre til seks besøg på værkstedet.

28 mest solgte biler i SpanienDet er klart, den endelige pris afhænger af timer brugt på reparationen, arbejdskraft og udgifter til reservedele. Vi skal også huske på, at billige kan være dyrt: tage workshoppen nogle low-end biler kan koste mere at reparere dyrere. Undersøgelsen fastslår, at OCU Dacia Duster opretholde en 1,5 CRDI koster mere end nogen anden SUV studere; over de første 100.000 kilometer, Dacia tilbringe ni timer i værkstedet og BMW 3-serie 320 D ED, såsom et par.

Analysen konkluderer, at den gennemsnitlige pris for alle revisioner anbefales til ovennævnte afstand er 978 euro, når det bruger de officielle værksteder. Den gennemsnitlige tid tilbragt i hver revision er en time og ti minutter, mens den gennemsnitlige pris på en times arbejde på 69 euro. Den OCU perfekt erindrer om, at chauffører kan frit vælge, hvor at vedligeholde og reparere din bil garantiperioden uanset mærke. Prisforskellen mellem officielle og uofficielle workshops er stor: vælge en af ​​sidstnævnte kan være en stor besparelse, ikke forgæves når arbejdet er i gennemsnit 36% billigere.

Du kan også være interesseret

- Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

- Bilen i værkstedet: de dyreste nedbrud

- Mileuristas færre biler gå til butikken