10 vigtige apps til bilen

De bedste apps til bilDe bedste apps til bilDe bedste apps til bilDe bedste apps til bil

1. BePark

ansøgning BePark
I øjeblikket har kun 12 parkeringspladser i Madrid, men vil blive udvidet i løbet af året også andre spanske byer. Med BePark, ankommer til en parkeringsplads, ikke at tage en billet, du kan hæve niveauet med app og derefter vil begynde at tælle den tid. Ved afgangen, vil vi gøre det samme operation. Kollektionen vil ske direkte til det kort, vi introducerede kontrol i ansøgningen.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

2. Waze

Waze app
En af de bedste community-baserede applikationer. Det tjener både som GPS-navigator stemme at kende trafikinformation (Radarer, arbejder, vejspærringer, styrer ...) med alarmer fra andre brugere, ved den måde, mere og mere talrige. Derudover Hold dine sædvanlige ruter at advare enhver hændelse inden de forlader eller hvad er det bedste tidspunkt at rejse på dem.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

3. Gas Spanien

Ansøgning Gas Spanien
Med brændstofpriserne ændre sig næsten hver dag, ved, hvor du kan spare et par cent er vigtig. Denne app lader dig se tankstationer i nærheden af ​​din position (pris, afstand ...) og prisen på brændstof (diesel eller benzin). Du angiver også hvor meget du sparer ved tankning på et bestemt tankstation, for det dyreste område, og ved farver vise dig den billigste og den dyreste. Hertil kommer, at hvis du har en rabat på brand eller servicestation, vil vise prisen med rabat anvendes.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

4. Kaza Levende

Ansøgning Kaza Levende

Radar applikationer der er mange på markedet, men Kaza Live er den første app advarer dig også hvor er de helikoptere Pegasus DGT. Som med Waze eller Coyote, brugerkredsen Kaza Live er ansvarlig for at fodre databasen med meddelelser om placeringen af ​​mobile eller faste radarer.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

5. Google Maps

Google Maps
Du navigerer i verden har aldrig været nemmere. Det er den navigationsprogram par excellence. Android er installeret som standard med enheden, men også du kan downloade til iPhone. Deres kort er fremragende, ligesom den twist-turn navigation. Det har en "men" og det kan ikke hente alle kortene til høring "offline". Som supplement tilbyder royalty inde museer, restauranter, indkøbscentre ...

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

6. Min bil

Ansøgning min bil
Ja, apps, der hjælper dig med at holde din bil koster en dag der er mange, men her vil vi ophold med det. Meget komplet og klar. Brændstof, anmeldelser, nedbrud ... og ud over mere end én bil. Med alle de oplysninger, du opretter forbrug statistik, udgift eller kilometer og grafer for at se udviklingen. Android er tilsvarende Mine biler.

Pris: 1,79 EUR

Operativsystem: iOS

7. Michelin Mobility Apps

Ansøgning Mobility apps

Det er alt i én af de apps. Fem indbyrdes forbundne programmer, som du styre alle dine bevægelser. De er Michelin MyCar, Navigation, Hoteller, Rejser og ViaMichelin. Måske den mest interessante af alle er den første. Med MyCar kan du programmere indsats alarmer til vedligeholdelse af din bil og dæk. Du kan også modtage indberetninger om vejrforholdene, hvis du vil på en tur.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

8. min bil Locator

Ansøgning My Car Locator
Kan du ikke huske, hvor du parkerede bilen? Dette, mere udbredt end det kan synes, har situationen nummererede dage. Du behøver kun at hente dette program, og når du går til at parkere din bil, skal du bekræfte din position. Når du går til at afhente din bil, browseren vil guide dig til hvor du slap. Min Bil Locator er kun tilgængelig i butikken Play Store, Android, men har nogle lignende til andre enheder.

Pris: Gratis

Operativsystem: Android

9. DGT

ansøgning DGT
Selv om det er kommet lidt sent, mindre end et år siden, bør være til stede i vores katalog af applikationer essentielle for hver chauffør. Vi kan vide i realtid trafikinformation og også adgang til kamrene i DGT på vejene. Men vi kan også lære første hånd virkningen i form af værker eller vejspærringer, og en af ​​de ting, vi kan lide, Ved at trykke på en knap, der gjorde et hurtigt opkald til 112 i tilfælde af en nødsituation.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android

10. Spotify

Spotify ansøgning
I vores særlige placering, kunne jeg ikke gå glip af en app musik. Spotify er stadig en af ​​de bedste på markedet, selvom konkurrencen for nylig har spiret som Deezer. Med Spotify kan du lytte til dine foretrukne kunstnere, når og hvor du vil og oprette dine egne afspilningslister med dine yndlingssange. Også, hvis du nyde den Premium-versionen, kan du nyde al den musik selvom du er offline og, bedst, uden annoncer.

Pris: Gratis

Operativsystem: iOS og Android