Så være inde fremtidens biler

Det indre af bilen i fremtiden: tilsluttet og intelligentDet indre af bilen i fremtiden: tilsluttet og intelligentDet indre af bilen i fremtiden: tilsluttet og intelligentDet indre af bilen i fremtiden: tilsluttet og intelligent

De næste par år vil deltage i et komplet revolution bil interiør. Cockpittet i fremtiden vil tilsluttet, intuitiv, fleksibel, følsom, varm og proaktiv og dette vil indebære ændringer på alle niveauer, ikke kun teknologisk, også af materialer eller konfiguration. Faurecia Det er en af ​​de store spillere i den automotive indvendige arkitektur og ifølge prognoser dette marked flytte omkring 27.000 millioner euro herfra til ni år i 2025. Det er næsten dobbelt hvad der rent faktisk bevæger sig. Netop Faurecia, en fransk producent af udstyr og løsninger til bilindustrien, viser os, hvordan vil bilen interiør i fremtiden.

Det indre af de biler i fremtiden: sædet

Erfaringerne med den smarte bil starter fra det øjeblik du tager sædet. den Active Wellness 2.0 udviklet af Faurecia er et sæde i stand til overvåge den fysiske og psykiske tilstand Driver (hjertefrekvens og respiration, temperatur, hoved tilt, rastløshed, flimmer ...) og handle, lindre stress eller søvnighed. igennem forskellige sensorer, på sædet selv eller på instrumentbrættet, Aktive Wellness 2,0 indsamler og analyserer biometriske data chauffør, huske deres adfærd og præferencer. Dette giver dig mulighed for at forudsige, hvordan det vil være mere komfortabel, baseret på din nuværende fitness niveau, tidspunkt på dagen, rejse betingelser, eller selv hvis du kører i autonome eller semi-autonome tilstand. Hvis sædet registrerer ubehag, stress eller sygdom, kan handle med foranstaltninger såsom indstillingsposition, et program, der omfatter fem forskellige massager, mere eller mindre ventilation, ændringer i belysning eller omgivende lyd.

Inde i fremtidens biler: funktionel indretning

Hvis der, som det ser ud, fremtiden ligger i den autonome bil, Faurecia fremhæver interiør, hvor føreren kan interagere med teknologi gennem intelligente overflader og funktionel indretning. Således midterkonsollen (med AMOLED-teknologi) Blandes med dekorative elementer. Display instrumenter, AMOLED også er ultratynde, forbruge mindre strøm end deres forgængere, Det kan være buet og det er lavet af to separate plastmaterialer bundet sammen til dannelse af en stiv skærm høj opløsning.

Passes ubemærket TFT sort skærm der løber fra instrumentpanelet og viser oplysninger relateret til Infotainment-systemet eller førerens smartphone. udviklede i samarbejde med Magneti Marelli, kun er det vist, når den aktiveres og rester i et andet plan, som et dekorativt element mere, mens det er ikke i orden. Faurecia har også formået at omdanne rum af træ, aluminium eller plast til visning intelligente overflader som skjule HVAC kontrol, f.eks. De tilbyder også en haptiske eller visuelle respons Efter aktivering vibrerende eller lysere.

Det indre af de biler i fremtiden: altid forbundet

Den digitale transformation kræver, at vi konstant er tilsluttet, også i bilen. Inde i fremtiden er jeg hyperlink og denne forbindelse uundgåeligt involverer vores personlige enheder. Interiør arkitektur tilpasser sig driver præferencer, Også din smartphone eller tablet. Vi ser allerede, men i de kommende år trådløse opladere hverdagskost og behøver ikke nødvendigvis at være placeret i midterkonsollen.

Det indre af de biler i fremtiden: intelligent forudsigende

Den fremtidens bil bliver nødt til at passe forskellige scenarier, altid med fokus på sikkerhed, komfort og velvære. Hvis køretøjet er i enkeltstående tilstand og føreren ønsker at læse eller sove, for eksempel, kan sædet justere hovedstøtten, ryglæn og armlæn til en mere afslappet stilling. Det bør også være i stand til at vurdere, om føreren er klar til at genvinde kontrollen over bilen, før de forlader den enkeltstående tilstand. Desuden vil brugen af ​​sensorer og tilgængeligheden af ​​en stor mængde data muliggør, at udvikle evne til at forudse, lære og tilpasse sig hver beboer og behov.