4 Dage Peugeot Professionel: et komplet udvalg af erhvervskøretøjer

4 Dage Peugeot Professionel: et komplet udvalg af erhvervskøretøjer

mellem dage 17 og 20. februar erhvervskøretøjer vil være hovedpersoner i "4 dage Peugeot Professionel" en hvor autonome initiativ og virksomhederne kan opfylde hele spektret af produkt varevogne og kombisteamer blandet og nyde særlige priser.

i "4 dage Peugeot Professionel" Potentielle kunder vil være i stand til at analysere de muligheder, som serien Partner, en model, der udmærker sig ved sin modularitet, niveau komfort, plads belastning, god tilgængelighed og et højt niveau af energieffektivitet takket være vognbunden Blå HDi udstyret med Stands & Start og servering kompetencefordelingen mellem 75 og 115 CV. Partneren rækkevidde når en nyttelast af 800 kg og 4,1 kubikmeter vol.

For fagfolk, der kræver en erhvervskøretøj fuldt optimeret til feltet by Peugeot har et katalog med Bipper, med en udvendig længde på 3,86 meter tilbud praktiske og smidighed. Denne model har et volumen på 2.8 kubikmeter, en nyttelast, der kan nå 610 kg og det har en mekanisk 75 CV.

I segmentet varevogne levering af Peugeot begynder serie Ekspert, med mere end ti versioner og beføjelser 90, 125 og 163 hk Det gør det muligt for kunderne at vælge den bedste konfiguration til transport af gods og passagerer, med den ekstra bekvemmelighed for at have den laveste tærskel last markedet. Volumen Expert serien tilbyder konfigurationer mellem 5, og 7 kubikmeter og op 1.200 kg belastning.

Endelig er designet til at rumme flere professionelle indstillinger spænder Peugeot Boxer Det har et stort antal versioner op 1.750 kg nyttelast. Denne model er kendetegnet ved sin praktisk funktionalitet, en af ​​de største volumen ladningssegmentet (8 17 kubikmeter) og motorer 110, 130, 150 og 180 hk.

Du kan også være interesseret

- Salget af erhvervskøretøjer steg med 36 procent i 2015

- De bedste erhvervskøretøjer 2015