Top 10 smartphones applikationer for at undgå trafikpropper

Smartphone applikationer for at undgå trafikpropper i billederSmartphone applikationer for at undgå trafikpropper i billederSmartphone applikationer for at undgå trafikpropper i billederSmartphone applikationer for at undgå trafikpropper i billeder

Spanien Det fastholder den ellevte position i rangordning af de fleste overbelastede byer i Europa, ifølge den seneste Årlig Trafikmåling INRIX udarbejdet af måleren. Ulykker, vejarbejde, ugunstige vejrforhold og frem for alt en flåde så stor, at vejene kan ikke tage er de vigtigste ingredienser i disse Kilometergodtgørelsen syltetøj, der er en del af hverdagen for mange bilister, især i store byer, hvor at komme til at arbejde bliver en daglig udfordring.

De findes i mange mobile applikationer er villige til at undgå papirstop markedet. Apps forsøger at advare trafikpropper i realtid og anbefale alternative ruter afhængigt af fluiditet af vejen. Der er noget for enhver smag og behov, og samtidig ikke perfekt, kan du gøre dem en god kamp. Her er du Top 10 smartphones applikationer i vores opfattelse.

Waze

mere 65 millioner brugere på verdensplan støtte succes Waze, en app af israelsk oprindelse (nu ejet af Google), der fungerer som et socialt netværk. Waze ikke kun trækker på de data, som dens wazere, men bruger den GPS-mobil at fange deres position og give geo-lokaliserede oplysninger om withholdings og community problemer på vejene. Han lærer også ruter, der flyves af brugere til at foreslå alternativer og undgå trafikpropper. Som ekstra funktioner oplyser om prisen på benzin og hvordan man undgår vejafgifter, og kan integreres med andre sociale netværk som Twitter og Facebook. Hans seneste træk er underskrivelsen af ​​en 'quid pro quo' med DGT til udveksling af data om hændelser i trafik.

- For at forbedre den app Waze: bruger en masse batteri.

DGT trafik kameraerDGT

Den DGT har sin egen app informere dig om tilstand af trafik i realtid. Det er de officielle apps. Med det, kan du oprette dine ruter via GPS for at vide, at der er hændelser på vejen. Du kan også høre trafikinformation når du ønsker at få adgang til din kamre og lokalisering radarer. Det omfatter 112 nødtelefon og hørbar advarsel om alvorlige hændelser.

- For at forbedre den app DGT: Det er ikke så godt betragtes som man kunne forvente for sin langsommelighed. Road Oplysningerne opdateres hvert femte minut, i tilfælde af trafikale hændelser, eller ti, for billeder af de kameraer ... men der er altid held.

RACC Infotransit

RACC Infotransit er sponsoreret af Royal Automobile Club of Catalonia. Giver trafikinformation per minut (herunder hændelser såsom nedskæringer, ulykker, vejarbejde eller vejr problemer) og prognose time. Det viser også billeder af 1.200 trafik kameraer, og det omfatter Spanien faste radarer, selv det røde lys og ny tranche. Det har også en liste over 8.600 tankstationer og 4.700 parkeringspladser. En bruger samfund supplerer disse oplysninger.

- For at forbedre den app RACC Infotransit: Det kræver en masse hukommelse, så du kan få til at hænge.

ViaMichelin

Michelin gennem sin app ViaMichelin gør sin trafikinformation fra deres kortene og GPS-mobil, og rapporter i realtid stemme trafikpropper bør give nær vores placering. Desuden genberegner tid, afhængigt af vejforhold og tilbyder alternative ruter. Det omfatter også community advarsler. Blandt dens statister, viser hastighedsgrænsen og advarer, hvis vi overdrive det.

- For at forbedre den app ViaMichelin: kortet er nødt til at bevæge sig i retning af rejse og er Få mere på lange ture.

Kort googleKort google

Google Maps er voksende og tilpasning til brugernes behov, har indarbejdet traditionelle elementer af kort, GPS-navigation og information om kollektiv trafik, forudsige papirstop i realtid og forslaget (succesfulde) alternative ruter, herunder den tid, det kan tage at finde parkering. Og hvis du ikke ved, hvor du forlod bilen, vil Google fortælle dig at bruge geolocation mobil.

- For at forbedre Google Maps-app: prikken over i'et ville være at inkludere radar-detektor hastighed eller rødt lys kameraer. Vi vil se, sikker.

her WEGO

Her WEGO er ikke så kendt i vores land, har 4 millioner downloads på verdensplan. dette Trafik app har specialiseret sig i store byer og giver detaljerede ruter på de bedste muligheder for at rejse (bil, cykel, offentlig transport, taxa eller samkørsel), meget nyttig i de sædvanlige syltetøj i byerne.

- For at forbedre den app Her WEGO: nu i vores land kun har komplette kort over Madrid og Barcelona og æstetik er helt forbedret.

iCoyote

ICoyote app er dybest set en browser Det er herunder meddelelser om hændelser såsom trafikpropper, politi checkpoints, forsnævringer, ulykker ... data leveres også af brugerne. Denne applikation giver dækning i hele Europa og har tilstedeværelse alarm både faste og mobile radarer. Et plus i sin favør er, at det er foreneligt med MirrorLink (Android), AppinCar og AppRadio (iOS), Ud over de Pioneer systemer til at gøre det tilgængeligt fra instrumentbrættet.

- For at forbedre den app iCoyote: misbrug pris i den betalte version (omkring 50 euro om året), når der er gratis programmer, der ikke afviger meget i overskud.

TomTom Go Mobile

TomTom Mobile vender hans erfaring omkring navigation i en mobilapplikation inkorporering bedste trafikinformation i realtid, De viser hvor man skal begynde og hvor man kan ende fejlårsager og foreslå alternative ruter, fremskynde tid for ankomst til bestemmelsesstedet. Du kan køre denne app gratis for 75 kilometer per måned. For ubegrænset navigation skal du betale et abonnement spænder fra 19,99 euro til 44,99 euro et år for tre år.

- For at forbedre den app TomTom Go Mobil: Ud over at forbruge en masse ressourcer ikke tillader at rulle gennem den slagne vej, hvis du ikke kommer til det store kort.

INRIX Trafik

Selv mindre populære, INRIX Trafik er en meget komplet ansøgning. Ikke kun viser trafiktætheden, baseret på både feedback fra brugerne og officielle oplysninger fra det afgrænsede område, men de mest effektive veje sparer brugerne. Også det indeholder kameraer real-time trafik og oplysninger om fotofælder. Du kan aktivere alarmen til at vide, hvornår de skal komme ud til tiden og give dig oplysninger om den billigste parkering nær den markerede destination.

- For at forbedre INRIX Trafik app: at få mest ud af alle dens kapacitet skal downloade den betalte version, som koster 9 euro.

SocialDrive

SocialDrive socialt netværk er en hundrede procent spansk, inspireret af Waze, Det har opnået lejlighedsvis fjende for deres stikker på politiets checkpoints og mobile radarer. De forsvarer sig ved at sikre, at takket være disse meddelelser, har samfundet sparet mere end 18 millioner euro i bøder, bøder, hvis nødvendige hjælp du ty. Sandheden er, at nyder mere end 1.800.000 downloads Siden grundlæggelsen i 2014, og det er for nylig blevet allieret med DGT. Ærlig. Faktisk er det helt anonym, så ikke brug for dig til at registrere for at bruge det.

- For at forbedre den app SocialDrive: Det giver dig ikke mulighed for at indstille en margin på kilometer, så du kan rapportere en kontrol, der er installeret 200 kilometer fra din placering.

Du kan også være interesseret

- Hvad er de spanske byer med flere trafikpropper?

- Syltetøj, sundhedsskadelige og til din bil

- Så trafikpropper (video) ville være undgået