DS 7 Cross: Prisene for Spania den nye SUV

SUV DS 7 Cross, nå i salgSUV DS 7 Cross, nå i salgSUV DS 7 Cross, nå i salgSUV DS 7 Cross, nå i salg

mark DS den PSA-gruppen Han har åpnet sine bestillinger ny SUV DS 7 Cross, som vil være tilgjengelig for bestilling fra 31,950 euro og hvor den første enhetene begynne å bli levert til februar 2018. den Prisen på den dyreste versjonen det er 62.000 euro og det tilsvarer den spesielle limited edition e-Tense 4x4 som kommer i 2019.

den DS limited edition 7 Cross Premiere Du kan fortsette å bestille online, som nevnt fra det franske merket.

Mekanisk, den SUV DS 7 Cross Den er tilgjengelig med fire motorer. i bensin, det gir Puretech 1,6 180 hk og 225 hk 1.6 Puretech, Sistnevnte er koplet til nye automatiske EAT8 åtte hastigheter.

For de som foretrekker diesel, den DS 7 Cross du kan velge en BlueHDI stasjonen 130 hk 1,5 og 180 hk 2,0 BlueHDI.

En midyear 2019, mekanisk rekkevidde DS 7 Cross Det vil bli fullført med ankomsten av moderne og effektiv hybridversjon med firehjulsdrift og 4x4-spenn, hvis totale effekt er 300 hk et resultat av kombinasjonen av en bensinmotor på 200 hk og to elektriske motorer (én for hver akse) på 80 kW.

DS 7 Interior CrossVolumkapasiteten i bagasjerom den DS 7 Cross det er 555 liter. om deres dimensjoner, 4,57 m lengde er annonsert, en bredde på 1,89 m og en høyde på 1,62 m.

DS 7 Cross: noen interessante fakta

I tillegg til den allsidighet eier et kjøretøy som gir funksjoner SUV i DS ønsker å fremheve forskjellige tilpasningsmuligheter, både utvendig og innvendig DS 7 Cross. Et eksempel annerledes Fem typer interiør som det tilbys på det spanske markedet -Bastille, Rivoli, Opera, Performance Line og Faubourg-, bevis på eksklusivitet og utmerkelse som ønsker å kle denne modellen.

enheter sikkerhet og kjøring hjelp til stede i DS 7 Cross De er mange. Et av høydepunktene er systemene Tilkoblet enhet DS Pilot, utstyrt med en adaptiv hastighetskontroll intelligent, som drives ved hastigheter opp til 180 km / t og redskapet som kontrollerer hastigheten og banen automatisk. Et annet system er verdt å nevne er Driver Attention Monitoring, stand til å merke de første tegn på tretthet og utmattelse i fører.

Når det gjelder chassis og dynamisk oppførsel, den DS 7 Cross kan inkorporere DS Active Suspension System Scan, en suspensjon i stand til å analysere og "lese" tilstanden i veien for å fremstille kjøretøyet til uregelmessigheter og særegenheter asfalt som finnes senere.