DeLorean DMC-12, sportsvogn fra filmen Tilbage til fremtiden

DeLorean DMC-12, historie Car Tilbage til fremtidenDeLorean DMC-12, historie Car Tilbage til fremtidenDeLorean DMC-12, historie Car Tilbage til fremtidenDeLorean DMC-12, historie Car Tilbage til fremtiden

sent

Amerikanske medier har bekræftet observation af en DeLorean DMC-12 Flying skyerne af Hill Valley (Californien). Inde var en ældre mand med mærkelige sølv glas og to unge. Køretøjet har fire Hovercrafts enheder rundt, blev det set af nogle lokale beboere, der tager jord. Tale til en californisk hjemmeside, en nabo bekræftet, at en af ​​de unge ved navn 'Marty McFly', og de troede, han hørte fra fortiden.

Lyder det bekendt? Ja, har det endelig ankom dato, det tidspunkt, hvor fortid og nutid mødes, filmisk set, selvfølgelig. Fans af trilogi 'Tilbage til fremtiden', instrueret af Robert Zemeckis og produceret af Steven Spielberg, har 2015 markeret med et rødt kors på deres kalendere: først, fordi det markerer 30-året for premieren på den første af filmene; og for det andet fordi I oktober 21, 2015 repræsenterer den dato, hvor Marty McFly og Jennifer Parker 'Doc' (Dr. Brown) rejse til deres fremtid siden 1985, nu præsentere vores.

Hans rejser gennem tiden, som sikker på at du også lyd, forekommer i sagaen om bord på en DeLorean DMC-12, en bil med sin egen historie. Vidste du, der var ved at ske i Spanien? Vi vil vide mere i dybden historie 'Gullwing' flyvende (I fiktion, naturligvis).

Vidste du at ...? Tilbage til fremtiden, da han blev skudt, har instruktøren ikke give rekord en efterfølger. På grund af sin blockbuster, han skød den anden og tredje. Robert Zemeckis selv erkendt, at det at se DeLorean flyver i sidste sekvens af den første film var lidt humoristisk gag. På grund af dette, blev han tvunget til at give kontinuitet i Tilbage til fremtiden 2 med ideen om at flyve DeLorean.

Den DeLorean DMC-12 i Tilbage til fremtiden

Historien om DeLorean DMC-12

den DeLorean DMC-12 Det er verdensberømt for sin optræden i de tre film Tilbage til fremtiden (1985, 1989 og 1990). Dog år før sin optræden på den store skærm denne særlige design Sport og frem for alt, dets skaber, tilbragte en prøvelser, der førte til konkurs af DeLorean Motor Company. hans oprindelige produktion Den fandt sted mellem 1981 og 1982 og kun de blev foretaget 8,583 enheder.

De forventninger, som sit ophav, John Zachary DeLorean, De var ikke opfyldt, da han ønskede: hans oprindelige idé var, at DMC-12 blev solgt for omkring $ 15.000; I sidste ende regningen steg fra $ 30.000. Derudover kvaliteter var ikke forventet og motoren, en Euro-V6 PRV havde problemer underdimensioneret tilgængelig (132 hk erklæret). Også han hjalp i sin karriere, der oplevede John Zachary var involveret i kontroverser og retssager for gæld og narkotika.

Men tilbage til oprindelsen af ​​DeLorean DMC-12: dens skaber, nytilkomne hans 'midtvejskrise' og fremmes industriel direktør for General Motors i 1972, besluttede han, at han ville være sig selv magt til at give liv til nye sportsgrene. han havde Giorgio Giugiaro møder, fra italdesign, at søge design ideer, og Lotus var ansvarlig for at skabe chassiset i en 'Y' hjælpestoffer forreste og bageste subframes. Alt dette førte til sidst til det, vi kender: En meget personlig design, med Gullwing døre og metallegeme ikke mere farve end rustfrit stål.

DeLorean DMC-12 og dens skaber

'Jeg er spansk ...' næsten

Produktionen af ​​DeLorean DMC-12 ville ikke begynde, før 1981. Tidligere, i oktober 1976 blev født den første prototype. leder finansiering til dette projekt af en sådan størrelsesorden, John Zachary DeLorean søgte at installere sin fabrik i et område, hvor de kunne finde billigere faciliteter. Puerto Rico, Detroit, Spanien og Storbritannien kæmpede for at nå denne milepæl.

i Spanien, meget de havde at sige spanske forretningsmænd baseret i USA, der talte på det tidspunkt, hvor nye demokrati, mere åbne for udenlandske investeringer og ville være i stand til at skabe 2.000 nye arbejdspladser til opførelse af sport. Men de problemer i vores land, når der gives produktion licenser på grund af den gamle lovgivning og tilsagn om britiske regering endelig forårsagede fabrikken blev installeret i Dunmurry (Nordirland).

den uforholdsmæssigt store økonomiske krav Mr. DeLorean var endt, da den nyligt forfremmet til Margaret Thatcher klippe strømmen af ​​penge. amerikansk forretningsmand Det skylder mere end 138 millioner dollars, uden at betale nogen skat. John Zachary DeLorean ville dø i en alder af 80, efter at have set hvordan politiet og FBI tendens ham en snyd på megen narkotika, for at blive sprøjtet med polemik om hans privatliv og selv om erklæret 'persona non grata' på de britiske øer.

DeLorean DMC-12

Teknisk rekord DeLorean DMC-12C

- Dimensioner (længde / bredde / højde): 4.215 / 1.855 / 1.140 meter.

- Kamp: 2,415 meter.

- Vægt: 1.230 kg.

- Motor: V6, 2849 cm3, 12 ventiler, i bageste stilling.

- Strøm: 132 hk ved 5.550 omdr./min.

- Par: 22.4 mkg ved 2750 rpm

- Transmission: 5-trins manuel, baghjulstræk.

- Fra 0 til 100 km / t: 10,2 sek.

- Maksimal hastighed: 200 km / t.

- gennemsnitligt forbrug: 12,4 liter / 100 km.

Du kan også være interesseret

- Citroën i filmen som en stjerne på det store lærred

- 7 superbiler mødes Film (Video)

- Hollywood Legends auktion af de mest populære biler i biografen

- 5 film af motorsport, at du ikke kan gå glip