Advertorial: BP Ultimate, din protege motor og brændstofbesparelse

Advertorial: BP Ultimate, din protege motor og brændstofbesparelse

Motoren er hjertet og den vigtigste del af dit køretøj, det er, der giver liv. ud for at lede efter ham, ud over at tage ordentlig vedligeholdelse, typen brændstof med der føder spiller en vigtig rolle, selvom du måske tror ikke. En god brændstof kan forlænge levetiden af ​​din motor, forbedre ydeevnen og beskytte den mod slid. Og her er det kommer i spil BP, med brændstof, der forbedrer ydeevnen, forbrug og emissioner af vores køretøj.

Der er mange fordel at du kan finde i BP Ultimate, som hans rengøringskraft af affald at opbygge i motoren, op til fem gange højere end for disse konventionelle brændstoffer. Oprethold rene visse motordele, følsomme over for slagger og rester, som ofte opstår ved virkningen af ​​brændstof, kan du holde længere effektiviteten af ​​din motor, der oprindeligt var designet.

Disse BP Ultimate brændstoffer er klar til brug med større effektivitet, tillader en mindre mængde af maskineffekt er spildt. På denne måde, din bil kan rejse med BP Ultimate på din indbetaling op til 42 kilometer pr tank brændstof, i tilfælde af BP Ultimate Diesel, og 39 kilometer med BP Ultimate benzin, tilbyder et niveau af forbrug og emissioner end traditionelle brændstoffer mindre skadelige brændstof.

BP Ultimate har også en højere oktantal, i tilfælde af benzin, og cetan, i tilfælde af dieselolie, som giver motoren i din bil et højere ydelse, en mere magt og mere lydhør. Men BP Ultimate opnår ikke kun højere ydelse, men også en renere ydelse sammenlignet med konventionelle brændstoffer, fordi det specielt er formuleret til at reducere udledningen af ​​skadelige gasser

Hvis du ønsker at beskytte dit køretøj mekanik og komponenter mere slid, BP Ultimate brændstoffer har korrosionsinhibitorer beskytte metaldele motoren og strømsystem mod oxidation. Således modningen sinker dit drev og hjælper med at genoprette dit helbred, der arbejder udmærket i mindre moderne motorer.

BP Ultimate brændstoffer er ikke kun godt for motoren i din bil, men også for din lomme takket være brændstofbesparelser på op til 42 km pr tank. en miljøvenlig kørsel af jer, så stærk sprint pind, ikke misbruge klimaanlægget eller bruge lange marcher, kombineret med en designet til sundheden for din motor og dit brændstoføkonomi, gøre BP Ultimate brændstoffer det bedste valg til at give liv og tage sig af dit køretøj.