Toyota GT86 Brugte salg fra 15.000 euro!

Toyota GT86 til salg i billederToyota GT86 til salg i billederToyota GT86 til salg i billederToyota GT86 til salg i billeder

den Toyota GT86 nået markedet i 2011. Med denne model søgte den japanske virksomhed inddrive begrebet klassiske mekanik sporty konfiguration, frontmotor og baghjulstræk, repræsenteret i mange år af den legendariske AE86.

den GT86 Han er født derfor som lille coupe 2 + 2 Toyota bygget i samarbejde med Subaru og den samme tilgang udviklet under BRZ, en sport, der kan betragtes som en klon den GT86, da det er dybest set den samme bil.

Blandt andet det bemærkes, at den motor der tilskynder denne sport er en 2 liter atmosfærisk bokser udviklet af Subaru til den annoncerede 200 hk ved 7.000 rpm og maksimalt drejningsmoment på 20,90 mkg mellem 6.400 og 6.600 omdr./min. Det er derfor en motor med et sporty humør og ganske skarp i sit svar.

Toyota GT86 2011-2016til gearkasse To muligheder blev tilbudt; manuel eller automatisk momentomformer, begge med seks relationer, Selv om det er rigtigt, at sidstnævnte ikke passer også med den personlighed af denne coupe. Og det bør ikke glemme, at dette er en bil designet til at nyde sporty kørsel klassisk stil og det har mekanisk begrænset slip differentiale og dæk helt fair for gange dimensioner. Målet, at få en opførsel meget progressiv og forudsigelig grænse, hvilket resulterer i køreglæde. En to-sæders specielt designet til besøgende og kredsløb flittigt, et scenario, hvor denne sport er i sin sovs.

Toyota GT86: brugte priser

selv om tilbud i marked Anden hånd er ret begrænset på grund af sin begrænsede udbredelse, du kan finde biler til meget god pris og med få kilometer på resultattavlen; søgning enheder er også muligt i andre europæiske markeder, hvor udbud er langt højere. Fra € 15.000 ingen biler til salg, men de bedst bevarede enheder kan nå 20.000 €.

Toyota GT86 2011-2016Toyota GT86 2011-2016: de hyppigste problemer

- den bokser motor 2 liter Det er meget robust, velholdt er næsten evig. Et fælles problem, især i første enheder var en ustabil tomgang og nogle uforudsete hændelser. Løsningen er at omprogrammere softwaren.

- Gearkassen er også meget pålidelig, men hvis behandlingen har været krævende, med ihærdige besøg kredsløb, Det er let for synkroniseret er træt.

- den finish er af høj kvalitet og interiør fejl er sjældne, undtagen personbiler vinduer i nogle enheder har nogle problemer.

- Hvis spjæld wearied og det er tid til at skifte dem, der er forskellige alternativer på markedet, men sandheden er, at serien tilbyder en næsten perfekt kompromis uden at kompromittere komfort. Noget lignende kan siges om den dæk, Primacy HP skoning har en lille sport indstilling, men hvis de er monteret forbindelser med bedre vejgreb, det er på bekostning af progressivitet til grænsen.

Toyota GT86: 2017 opdatering

For et par måneder siden, Toyota lidt opdateret sin GT86 sport. i udvendige design modtager en ny front kofanger, luftindtag og mere stor optisk og hjul nye lovforslag. Fra et teknisk synspunkt, den vigtigste forskel er de nye idioter og justeringer suspensioner. Mere information om 2017 Toyota GT86.

Du kan også være interesseret

- 2017 Subaru BRZ: Priser test og en sports "billige"

- Initial D Toyota 86 Concept, en sports manga