Hvordan lejer en racerbane?

Hvordan lejer en racerbane?

Drømmen hver nat, der er en racerkører og ønsker at leve det følelser af drivkredsløb i det virkelige liv ikke blive afskrækket. i Spanien der mange muligheder at vælge imellem og priser. Da exhorbitant mængder resterende for 'meget' fans og 'amatører' chauffører med en velhavende portefølje op meget overkommelige muligheder, der giver dig mulighed for at skyde et par minutters asfalt professionelles -ja, med din bil-ved latterligt beløb på 15 euro.

den Jarama i Madrid, Montmeló i Barcelona, ​​og Albacete kredsløb, Motorland i Aragon, den Cartagena Circuit, Monteblanco i Huelva eller Almería kredsløb er nogle af de mange stier, der spredes omkring Iberiske halvø. Selv de, der bor i 'øer' har evnen til at rulle, takket være kredsløb gerne Lluc-major RennArena (Baleariske) eller Maspalomas (Las Palmas). Må ikke komme med undskyldninger og gå køre en af ​​dine drømme. Her viser vi dig de mest interessante muligheder i spansk territorium:

Motorland

En rulle:

1. International Circuit Villaverde de Medina

Det er den billigere alternativ i Spanien. Beliggende i landsbyen Villaverde de Medina (Valladolid) tilbud tre veje af forskellige længder og karakteristika i hvilke partier nyder karts, motorcykler eller biler. Enkeltpersoner kan rulle med deres biler i 20 minutters sessioner De organiserede hele året og har en pris på 15 euro. Hvis du ønsker at tage en tur med din bil, ingen tvivl om, det er det ideelle sted. Ja, sig af din bil, især hvis du ønsker at tage den med hjem i ét stykke. Sværhedsgrad: Middel.

2. Montmeló

den berømte catalansk bane i hvilken den er ubestridt Verdens Formel 1 Det giver mulighed for at rulle saftige med vores køretøj Gratis partier 30 minutter. Dens pris, kun 49 euro, med mulighed for en ekstra rabat, hvis du er medlem af kredsløbet. For 53 euro kan du få din egen kasse og betræde den samme jord som piloter Fernando Alonso og Sebastian Vettel. Hvis din portefølje går ud over 'middelklasse' eller er en stor gruppe, kan du leje hele kredsløb for en dag til 21.000 euro og sammen igen i alt 50 chauffører på sporet. I slutningen af ​​dagen, hvis du udfylder det maksimale antal deltagere vil udgange 420 euro og du vil være rullende i meget asfalt Montmeló. Sværhedsgrad: Middel.

Montmeló

3. Kotarr

Foreningen af ​​to unge iværksættere opstået denne unge grund beliggende i Burgos, som har fem mulige varianter, som udvider eller klippe din distance og / eller svært. Fra 80 euro De tilbød gratis runder til at rulle med egen bil -105 euro weekend-. På hverdage kan du leje den fulde kredsløb til 1.900 euro Hvis du vil have en hel dag eller 1.150 euro, hvis du blot ønsker at skyde middag. Prisen går op betydeligt weekend. Sværhedsgrad:.

4. Circuito de Guadix

Beliggende i den smukke provins Granada (Andalusien) dette kredsløb født 2002 Det giver fans den 'brændende gummi' tid for frie dage seks timer og dato godkendt af organisationen. For omkring 110 euro, du har spor tilovers til at trykke på speederen, frokost, forsikring og teknisk de kan guide dig til bedre tegnet. Du skal også tage din bil. Sværhedsgrad: Middel.

Guadix kredsløb

5. Cheste

i Valencia, den bedste måde at rulle din bil med høj hastighed er tættere på sporing Cheste. en moderne og meget komplet kredsløb det giver alt kunne ønskede en chauffør, der har en vis erfaring bag rattet, som Det er ikke en let bane, og du kan give mere end en forskrækkelse. rulle i kører to timer med din bil efterlader dig 250 euro. Sværhedsgrad: Høj.

6. Ascari

Det er ikke overraskende, at dette spor er meget efterspurgt af bilmærker til præsentationer og test modeller. utrolige karakteristika og vejr Takket være sin enestående geografiske placering i den andalusiske by Runde (Malaga) - De gør Ascari et alternativ meget interessant. I princippet ingen roll option tilbydes med din bil, men du kan leje 'Erfaringer' af mellem 1.300 euro og 3.750 euro sætte dig bag rattet i en eller flere højtydende biler. Sværhedsgrad: Høj.

7. Circuit Jarama

dette Madrids legendariske bane Det har erfaring 50 år i verden af ​​konkurrence, selv om priserne i stedet set så langt væk.

den Circuit leje udgør 1.500 euro for en halv dag eller 3.000 euro for hele dagen, med op til 5 biler på asfalt og hverdage. den weekender vi har fordoble ovenstående tal. Hertil kommer, nødvendigvis, er du nødt til at ansætte teknisk spor og sikkerhedsmæssige ressourcer, så til ovennævnte, -Halvdelen vil tilføje 1.710 euro eller 6.000 euro dag- -dag Enterococcus. Det er ikke den billigste alternativ og prisen vil stige baseret på bilerne, som de slutte op til et maksimum på 30-, men Det gør det muligt at skyde i Madrid under den samlede sikkerhedsforanstaltninger uden for stor et skift til beboerne i den spanske hovedstad.

initiativtagere

Nogle baner som Albacete, den af Almería eller Motorland (Teruel) De har tillid til disse partier og erfaringer filme udviklingsvirksomheder at styre alt, så du skal kontakte dem for Check priser, forfremmelser og datoer. De udbudte sommetider tjenester er bredere, men giver mindre frihed end de fleste tidligere.

Almería kredsløb

Safety First

huske på, at Du bør ikke lege med dit liv eller andres og at være i et kredsløb betyder ikke, at faren forsvinder bag rattet. Faktisk hastigheden og frihed trukket snarere øge risikoen for ulykker ved mange lejligheder. Vær forsigtig med de stykker, du spiller i din bil og lade nogen har specialiseret sig i dette område ændring eller regulere Autodele, øget dæktryk et par kilo desllantar ikke, give bilen en pause hver så ofte, især hvis din -den mekaniske tak og komme hjem uden at skulle gå før workshop- og undgå jugarte liv på sporet, og at ikke alt rullende der er fagfolk. en sikker afstand og rulle ind i dele uden trafik vil gøre dig nyde hver strækning glat.