Renault case emissioner: Forskerne konkluderer, at motorerne ikke har trucaje

Renault case emissioner: Forskerne konkluderer, at motorerne ikke har trucaje

Medlemmer af det franske agentur for Energi og Klima (DGEC), der repræsenterer ministeriet for økologi, blev bæredygtig energi vækst og fransk præsenteret sidste torsdag i flere centre i det franske firma. Målet var finde beviser, der kunne bevise brugen af ​​en håndtering enhed emissioner svarer til, hvad blev fundet i biler af mærkerne Volkswagen-koncernen.

Efter forsøgene blev udført i flere forskellige tilfældige dieselkøretøjer signatur centre, myndigheder De udelukkes eksistensen af ​​en sådan positiv. dog ja nogle uoverensstemmelser er blevet fundet i emissionen. Omfanget af disse forskelle vil blive bestemt af undersøgelser, der skal udføres senere.

Som rapporteret af Renault, in situ undersøgelser, de blev udført på hovedkontoret i selskabet i Lardy tekniske center og Techocentre at virksomheden har i Guyancourt. Derudover signatur var klar til at samarbejde tæt sammen med den uafhængige kommission og eventuelle yderligere investigator bestemmes af det franske finansministerium for at afklare situationen.

Den franske minister for økologi, bæredygtig udvikling og energi, Ségolène Royal, og sagde sidste torsdag, at Renault ikke har installeret nogen enhed, der ændrer resultaterne af emissioner. 'Aktionærer og arbejdstagere kan det være stille, "sagde han. Men, sagde han, hvis de opdages 'overskud' i niveauer af kuldioxid og kvælstofoxider, både Renault og to udenlandske mærker. I denne henseende er han tilføjer, at samarbejdet mellem den automotive gruppe er "eksemplarisk".

Franske økonomiminister Emmanuel Macron, har sluttet sig til beroligende budskab, for at sikre, at For Renault Renault ingen måde "kan sammenlignes med Volkswagen. Det har også indikeret, at myndighederne har gjort siden september sidste år flere kontroller for at kontrollere de oplysninger, der mærker formidle til deres kunder, og at Renault har været en af ​​de undersøgte producenter.

disse udtalelser er imidlertid ikke lykkedes, for at forhindre Renault aktier faldt i går i tasken op til 20 procent, selvom i slutningen af ​​dagen faldet havde modereret til 10,28 procent.

Du kan også være interesseret

Renault pose falder til frygten for en lignende Volkswagen-sagen

Volkswagen skandalen emissioner: EIB-lån er lammet

Den amerikanske EPA og vil fortsætte med at forhandle Volkswagen skandale emissioner