En ‘YouTuber’ tilskyndet til ikke at betale en vejafgift og fejer internettet (video)

En 'YouTuber' tilskyndet til ikke at betale en vejafgift og fejer internettet (video)

En ung mand i videoen bliver optaget fra passagersædet vises. Kørsel på motorvejen A-4 Sevilla-Cadiz og i de minutter, før de når vejafgift vil forklare, at ydelsen af ​​denne motorvej er allerede afskrevet, selvom alle regeringer fortsætter med at forny. Dette, siger han, beskytter alle, der nægter at betale.

Ifølge chaufføren, gør det 'simpa' er så simpelt som fortælle den person på box office at indsamle ikke ønsker at betale. Medarbejderen skal bestige barrieren og tillade passage. Det eneste lyskryds angiver, om vi betalt eller ej, er ikke reguleret af de generelle Traffic Regulations' siger han.

Sagt og gjort: nå barrieren, Han fortæller arbejderen, der er i det vindue, der ikke vil betale, dette er overrasket og her video nedskæringer. Derefter vises føreren afsked med medarbejderen og genoptagelse marchen.

Det firma, der administrerer A-4 er Aumar, Abertis datterselskab, og Det har den koncession indtil 2019. Tjek denne dato vil beslutte, om at forny eller privatisering er elimineret.

Video opnået på bare 48 timer mere end 160.000 visninger og hvordan kunne det være anderledes, har han udløste en kontrovers. Blandt dem, der diskuterer, om hvad føreren er faktisk lovlig også Der er dem, der tvivler på rigtigheden af ​​videoen: At der er en nedskæring i afgørende øjeblik er for mange et tegn på, at måske når kameraet stoppet optagelsen, Unge betalt vejafgift og at genoptage optagelsen, lod han ikke havde.

Under alle omstændigheder, efter uro, den 'YouTuber' udgivet en ny video på blot 20 sekunder, hvor ekspedienten undskylder for sin præstation Toll.

Er det virkelig lovligt at passere en vejafgift uden at betale?

Oprør mod betalende vejafgifter havde sin forgænger i bevægelse 'Ingen vull løn' (Jeg ønsker ikke at betale) i Catalonien, hvor der allerede opstået 'YouTubers', der blev optaget uden at betale vejafgifter frankering sats. På det tidspunkt regeringen selv meddelte, at den ville behandle hurtigere bøder for manglende betaling.

Ifølge en specialist advokat i bøder høres af ABC de Sevilla, Det er ikke lovligt at passere en vejafgift uden at betale'Spørgsmålet, der bevæger kommer ikke til at betale, fordi motorvejen er amortiseret og denne pris bliver uretfærdigt udvidet. dog sanktioner kommer fra hele Spanien for alle vejafgifter. der er 80, 100 eller 200 euro max'. Selv om det er rigtigt, at den procentvise andel af rapporter om denne type overtrædelse er 'meget residual' i forhold til andre hastighedsoverskridelser eller parkering.

Ikke alene medarbejderen vejafgift kan udsætte føreren ikke side, men koncessionshaveren selv kunne gøre krav på beløbet gennem en civil retssag, selvom mindre udbredt, i henhold til advokaten.

Efter at have set videoen, advokaten er klar: den unge mand, der beslutter ikke at betale 'Det kunne blive suspenderet perfekt' og beløbet kunne nå 200 euro.

Du kan også være interesseret

Bil trafikken stiger på betalingsveje

Highway vejafgifter dyrere i Spanien

Portugisisk vejafgift jagter spansk

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis