Telematik Tilmelding din nye bil i et par timer

Telematik Tilmelding din nye bil i et par timer

sent 2009, den adresse generelt trafik og Ministeriet for Industri indledte projektgennemførelse tilmelding telematik-system. Dette vil fra nu obligatorisk fra 2015 ved hjælp af en Teknisk kort Køretøj (ITV) på elektroniske medier (EITV), eliminere papirstøtten.

Telematik tilmelding går ud over, fordi det har til formål automatisere processerne med at skabe og udstedelse dokumentation nødvendigt at købe en bil, således fremskynde tilmeldingsprocessen, afkorte frister og på samme tid, billiggørelse omkostninger proces.

Således takket være telematik indskrivning, hele processen kan løses på lige få timer: Vælg en bil fra en forhandler på lager, betale (eller finansiering), og tage den med hjem samme dag vil blive til virkelighed.

den først 'testpilot' i forhandler de fandt sted i ni forhandlere Seat i december 2011, og ved 2012 Det blev lanceret i to udløb af den spanske mærke, brug af betalingsformer platforme udviklet af Volkswagen Finans og Santander Consumer Finance. Datoen er fastsat for alle forhandlere i vores land gennemføre telematik indskrivning dette er maj 2015.

'De væsentligste fordele ved telematik ligge i indskrivning automatisere administrative processer at der ud til lavere omkostninger iboende udskrivning, håndtering og distribution af papir ITV antaget, reducere tid indskrivning ved at tillade en forbruger at købe, finansiering og registrere et køretøj på rekordtid, "sagde han i den informationsdag 'Mod Telematics registrering af motorkøretøj' hvor deltog DGT, National Association of Financial Credit Virksomheder (dommen i sagen ASNEF), den spanske Association of Automobile Manufacturers og lastbiler (Anfac), og den nationale sammenslutning af importører af biler, lastbiler, busser og motorcykler (Aniacam).