De 5 mest interessante grønne biler fra 2015

5 af de mest interessante grønne biler i 20155 af de mest interessante grønne biler i 20155 af de mest interessante grønne biler i 20155 af de mest interessante grønne biler i 2015

De var undtagelsen, men i 2015 den hybride og elbiler er dukket op som andre muligheder spænder fra mange producenter biler. versioner hybrid De er blevet specielt alternativer fuldt operationelle modeller konventionel, når de desuden er så normalt og praktisk end konventionelle versioner diesel eller benzin af den simple kendsgerning at blive udviklet på den samme model bil, ikke som en specifik bil. For sin del, modellerne elektrisk stadig de er stærkt afhængige af en infrastruktur offentlige at meget få lande, men som især egner sig til deres egenskaber, vil du også finde i elektrisk, biler fuldt funktionel for by og ikke kun som nytte, Også med autonomier opad ud af dem, og den fungerer efter egen bil familie.

Toyota Prius 2016

Toyota Prius: hybrid par excellence

Der er nu fire generationer af Toyota Prius med sidstnævnte introduceret i 2015, hvilket vil gå på salg i Spanien i den første fjerdedel af 2016. den første hybrid vores tid er blevet et automotive ikon og har også formået at popularisere denne teknologi. Den nye Toyota Prius kommer med bedre værdier effektivitet og de siger, vil transmittere bedst fornemmelser af kørsel og kvalitet rullende, måske noget, der ikke var op til forfinelse af sin mekaniske hybridbil og tilgang familie mere stand. den nye Toyota Prius Det er blevet udviklet på en ny platform Global modulær arkitektur, også lavet med nye metoder til lasersvejsning. Det bebuder en lavere vægt, en tyngdepunkt og større modstand den vridning og fleksion en længere og bredere krop, men også mere drop og aerodynamik. hans bagagerum Den vokser op til bemærkelsesværdige 502 liter. Den mekaniske tandem nye Prius Det er dybest set den samme, men har optimeret den effektivitet både dets termisk benzinmotor (40 procent, 3,9 mere), som elektrisk. Den første er fortsat en 1,8 med Atkinson cyklus gav 98 hk, én mindre end før. den Elektriske udbytter 72, 10 mindre end den tidligere Toyota Prius. Den kombinerede effekt er 122 hk, 14 mindre den afgående Prius. Den nye ydelse er lig den tidligere Prius og forbedring i næsten en liter på gennemsnitligt forbrug: 3,0 l / 100 km. Der vil være et drev version 4 hjul og vil også give en Plug-in-version, varianter, der oprindeligt ikke markedsføres i vores land.

Toyota Mirai

Toyota Mirai: brændselscelle brint

Når nogle kommer med deres første hybrider, Toyota de popularizes i sit sortiment og også tillader den luksus at vise os en teknologi meget mere avanceret, anvendes til en fuldt funktionel bil, der vil blive solgt i forskellige lande, men ikke i Spanien på grund af manglende infrastruktur. Toyota Mirai er et bil rent elektrisk at forsyninger alene i elektricitet, fra hydrogen. Ikke glemme, at hydrogen Det er det element kemisk mere rigelige i vores planet. den batteri af brændstof er en enhed, reagere den hydrogen med den oxygen og som et resultat genererer elektricitet, anvendes som energikilde, og vand, kasseret ligesom udstødningen. den Toyota Mirai har den brændselscelle selv, to indskud til lagre brint, en nikkel-hydrid batteri metallisk og elmotor udvikle 154 hk. I vores land er der 5 hidrogeneras bare at tanke op, og i dag er det største problem af en bil, der helt sikkert er teknisk markere fremtid den bil.

Honda NSX 2016

Honda NSX: hybrid superbil

den producenter mest berømte af sport verden har også sluttet sig til hybridisering af de mest spektakulære modeller af deres kataloger og ikke kun et spørgsmål økologisk, også så sport og prestacionalmente en mekanisk hybrid kombination Du kan bringe i en super elite. Den sidste at ankomme var Honda NSX ... med fire motorer, marts 1.5 V6 biturbo benzin og tre elektriske. motoren termisk betaler 500 hk. Han bistås af 148 Nm rendering Central elmotor. Og der er stadig den to motorer Honda har sat i hjul foran sin nye NSX, som tilføjer andre 74 Nm hver og logisk også det giver trækkraft til 4 hjul. endelig magt kombineret når op 573 hk og 646 Nm. En kasse ændringer af dobbelt kobling af 9 hastighed intervenerer i dynamikken i NSX, du kan rulle for udelukkende på el.

Volkswagen e-Golf

VW e-Golf: myten bliver elektrisk

Mens andre producenter for elektriske køretøjer har ført til en helt ny udviklingsmodel at gøre, ikke bare starter fra et blankt stykke, også i betragtning af den konceptbil, Volkswagen udviklet 7. generation ikonisk golf I betragtning af, at der ville være udgave rent elektrisk. Og resultatet har været virkelig vellykket. Vises ikke, at de tekniske tilsagn fra en konventionel bil begrænse funktionaliteten og udførelsen af ​​Volkswagen e-Golf, sådan en stor bil blandt dens lignende som enhver anden golf også blandt deres jævnaldrende. den e-Golf Den fås i 5-dørs krop. bare hans bagagerum lider af følgerne af anbringelse under det falske gulv batteripakken lithium-ion batteri. Det har en elmotor af 116 hk og bebuder en rækkevidde på op 190 km. Det kan nå 140 km / t. hans batteri Den har en kapacitet på 24,3 kWh og genoplader i en national prop 230 volt i en 13 timer. Pris til side, her "begrænsninger" en elbil som funktionelt fuldstændig som alle andre golf tilsvarende.

Audi A3 e-tron

Plug-in teknologi: hybridbiler, mere el

Det er ikke bare en model, men mange. Interessant mens Toyota og især dens luksusmærke Lexus (NX og RX) opretholde anlægget hybrid konventionel som vi har kendt hidtil, den aktuelle reaktion tyske producenter - og volvo- Det omfatter elektrisk opladning en lysnettet af 220 volt (Hvad vi kender som Plug-in) For at oplade batteriet og dermed have større autonomi og ældre fordele som køretøj rent elektrisk. Audi e tron ​​kaldte sin hybrider plug; BMW X5 er den første xDrive40e BMW Plug-in teknologi, som vil blive fulgt af flere modeller. den Klasse C og S Mercedes allerede har plug-in hybrid-versioner. Volvo XC90 T8 Twin Engine teknologi har for nylig udgivet ekstern opladning forelagt inden V60. Porsche tilbyder også den Cayenne S E-Hybrid.

Du kan også være interesseret

5 plug-in hybrider med et fremtidigt

Sammenligning Hybrid Audi, Lexus og Volvo