Alle biler og lastbiler, der er fremstillet i Spanien

Biler fremstillet i SpanienBiler fremstillet i SpanienBiler fremstillet i SpanienBiler fremstillet i Spanien

Og fejre Columbus dag, god tid derfor at gennemgå og opdatere listen over globale biler, der er fremstillet i Spanien. Kataloget af køretøjer, der er født inden for vores grænser (mange også i absolut eksklusiv for alle) Fortsætter med at vokse hvert år ... plus nye registreringer af produktion, som vi har informeret denne uge. Op til 110.000 biler De er kommet ud af en af ​​vores planter i hidtil i år, tal, der placerer os siden marts sidste år i ottende plads på verdensplan som producent køretøjer.

Selv om der stadig langt fra brutal produktion i Kina (I 2015 den asiatiske gigant producerede ikke mindre end 24,5 millioner biler, hvilket betyder, 27 procent af den globale samlede), Det er klart, at vægten af ​​Spanien i bilindustrien vokser. Et godt tegn, ingen tvivl om, er at observere bred vifte af biler er produceret her, mange af dem sælger autentiske som de kun er fremstillet i et af vores planter.

den Renault fabrikker i Valladolid og Palencia født, for eksempel, Kadjar, den Mégane eller Captur. Plant Almussafes (Valencia) Betragtes som en af ​​kronjuvelerne i Ford på verdensplan, så længere fremstilles der fra Kuga, til Mondeo eller stor familie S-Max og Galaxy. Noget lignende sker i Figueruelas (Zaragoza), hvor Opel og monterer den nye Corsa, Mokka X eller Meriva og, om kort tid, også takket være C3 Picasso i henhold til PSA-gruppen. Og selvfølgelig kan vi ikke glemme to andre historiske referencer fabrikker i Spanien, som er Martorell (hvor Seat producerer Ibiza og Leon, og Audi Q3) eller PSA Vigo (hvor Citroën producerer C4 og Grand C4 Picasso, den Partner eller C-Elysee, i tillæg til fabrikken i gruppen i Madrid, hvorfra fremstår som den succesfulde C4 Cactus. Landaben (Navarra) er en anden klassiker: der Volkswagen Polo producerer.

Spanien fabrikker kortMen ikke kun de lever de spanske personbil fabrikker, meget mindre. mange lastbiler og kommercielle derivater forekomme mellem vores grænser, som forskellige modeller Iveco (Med planter i Valladolid og Madrid) eller Nissan (Hvilket siden af ​​den populære Zona Franca fabrik i Barcelona, ​​hvor den producerer den tryk udelukkende til Europa, det udgør en stor fabrik i Avila). I alt det ovenstående, 44 modeller De forlader vores fabrikker, blandt hvilke er optalt 4 elektriske biler, hybrid 1 og 6 andre gasdrevne. Så forlader vi alle den fulde liste udvundet fra den seneste årsrapport fra Anfac.

Biler "Made in Spain"

AUDI Q3 og RSQ3 (På sæde Martorell, verden eksklusivt).

CITROËN: C4 Picasso (PSA Vigo, verden eksklusiv) C4 Cactus (PSA Madrid, verden eksklusiv) C-Elysee (PSA Vigo, verden eksklusivt).

FORD: Galaxy (Almussafes, verden eksklusiv) Kuga (Almussafes, udelukkende for Europa) Mondeo og Mondeo familie (Almussafes), S-Max (Almussafes, verden eksklusiv) Tourneo Connect (Almussafes, verden eksklusivt).

Ford GalaxyMERCEDES: Klasse V (I Vitoria, verden eksklusivt).

NISSAN: Tryk (I Barcelona, ​​udelukkende for Europa) Navara (I Barcelona).

OPEL: Corsa (I Figueruelas, verden eksklusiv) Meriva (I Figueruelas, verden eksklusiv) Mokka X (Figueruelas).

PEUGEOT: 301 (PSA Vigo-ikke solgt Spanien-).

RENAULT: Captur (I Valladolid, verden eksklusiv) Kadjar (I Palencia, eksklusiv verden undtagen Kina) Mégane (Palencia), Twizy (I Valladolid, verden eksklusiv) alaskan (Nissan Barcelona, ​​kommer snart).

SEAT: Ibiza (I Martorell, verden eksklusiv) Leon (I Martorell, verden eksklusivt).

VOLKSWAGEN: Polo (Navarra).

Og kommercielle lastbiler "Made in Spain"

CITROEN: Berlingo og elektrisk Berlingo (PSA Vigo, verden eksklusiv sidste).

FORD Transit Connect (Almussafes, verden eksklusivt).

IvecoIVECO: Dagligt (Valladolid), Stralis (I Madrid) og Trakker (I Madrid).

MERCEDES: Vito (I Vitoria, verden eksklusivt).

NISSAN: NV 200 (I Barcelona, ​​udelukkende for Europa) 200 elektrisk NV (I Barcelona verden eksklusiv) NT 500 (Avila) og NT400 Cabstar (Avila).

PEUGEOT: Partner (PSA Vigo), Partner elektrisk (PSA Vigo, verden eksklusivt).

RENAULT: Mégane VU van- -Tourism (i Palencia, verden eksklusiv)

Du kan også være interesseret i:

Iveco Stralis, den eneste tunge lastbiler Made in Spanien

C4 Picasso fremstilling Made in Spanien