Spørgsmål: Kan jeg købe beslaglagt biler? Er de billigere?

Spørgsmål: Kan jeg købe beslaglagt biler? Er de billigere?

Tilstedeværelsen i medierne af auktioner over beslaglagte biler Den er vokset gennem årene. Nyheder om korruption har ført i forgrunden denne slags handlinger, hvor high-end biler til nedsatte priser i forhold til deres reelle værdi er annonceret. Men hvad biler tilbydes på disse auktioner? Kan nogen få en? Og, især, Er det værd at byde på denne type bil?

Sikker på du så denne nyhed, hvor det blev sagt, at ingen havde gjort med pansrede Audi A8 officielle Rita Barberá og også tænkt over, hvem ønsker at være sammen med en bil, så på trods af den 15.000 euro værd. Vedligeholdelse kan være så høj, at du troede sikker på, hvem kan opretholde sådanne køretøjer allerede købe dem nye.

Nå den første ting du skal vide er, at embargo ikke alle biler, der sælges, er af denne stil. Hvis du er opmærksom på sådanne bud, du ved, der er modeller af alle slags, dyrere og billigere og 15.000 og 18.000 euro, der var beder om disse to Audi A8 formanden for Valencias er en sjældenhed i den scene.

bil beslaglagt

Hvor meget kan hævde en bil repossessed?

mest de beslaglagte biler bortauktioneres inkluderer en pris langt under dens reelle værdi på markedet for brugte produkter. I nogle tilfælde bilerne gå til auktion med en minimumsværdi, men i andre kun et lille tegn og mængden af ​​penge du er villig til at betale anmodes, så vi kan få fat i en bil, selv under den anslåede værdi af arrangør af auktionen.

For eksempel udfører en hurtig søgning Vi har fundet biler af alle typer og priser, afhængigt af kilometertal og status. Derfor kan vi finde Renault Grand Espace fra prissat til 4.500 euro, men et minimum bud BMW X5 med en startpris på 1.500 euro.

Hvorfor denne forskel i pris?

Svaret er indlysende: bilen tilstand. Normalt bilerne bortauktioneres efter en embargo biler er som regel i god stand, dog du er nødt til at være meget forsigtig med dem, der synes gode tilbud. De billigste biler er high-end biler, der er blevet beslaglagt under efterforskning i relation til narkotikahandel, så deres status kan meget køre ned, og du har brug for at foretage flere reparationer engang købte bilen.

den Nationale plan om narkotika offentliggjort fra tid til anden offentlig auktion af beslaglagte biler. På listen (som kan ses på deres hjemmeside) fandt vi BMW X5, at en del af den 1.500 euro og hvis auktionen er nu åben. I denne erklæring status af bilen er specificeret, og hvilke reparationer er nødvendige. I dette tilfælde skal det bemærkes, at motoren er oprørende.

Bil embargo 2

Hvad er proceduren for at få mig en repossessed bil?

Hver offentlig institution har sin egen måde at agere men i de fleste tilfælde det samme procedure gentages. Opkaldene kan angive, om der skal besøge bortauktioneret bil og hvad depositum er placeret. Hvis du ønsker at byde på en hvilken som helst af de køretøjer, i de fleste tilfælde udføres på lukket. Grundlæggende dokumentation kræves som ID-kortet, et dokument, der gør det klart, hvordan bilen og en check med en garanti fra 5 procent af National Drug Plan eller domstolene til 25 procent bliver tilbudt påkrævet Hacienda.

I tilfælde af auktioner, der udføres af den officielle hjemmeside for den institution, alt, hvad der er normalt kræves, er den elektroniske signatur og kontonummer med hvilket sikre betaling af post, som den enkelte institution.

Hvem gør disse auktioner, og hvordan kan jeg finde ud af?

De beslaglagt biler, der er effekter er normalt den resultat af strafferetlig efterforskning eller ulønnet, så at institutioner ofte foretage sådanne salg er domstolene og den nationale medicin planen, hvor vi vil finde den billigste, men værre, Social Security, finans og råd.

I alle tilfælde de officielle hjemmesider har genveje til disse auktioner, og de alle giver oplysninger relateret til hver hændelse, såsom frister, krævede dokumentation eller udsættelse af biler. Hertil kommer, at auktioner arrangeret af domstolene, finans- og socialminister er offentliggjort i BOE og hver bureau har sit eget telefonnummer til at give alle nødvendige oplysninger til interessenter.

Du kan også være interesseret i:

Tilbage til auktion biler Rita Barberá

De to Ferrari Rey Juan Carlos på auktion ... og til halv pris!

eBay sælger biler beslaglagt af politiet