Test: Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI 150 hk DSG, kjent med plass

Test Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSGTest Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSGTest Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSGTest Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSG

En venn forteller deg at han har kjøpt en Volkswagen Golf og det første som kommer til hjernen er en GTI. Kan du forestille deg hva deres sport felger, møbel bilder av liv og GTI overalt. Men når jeg lærte deg å finne en familie, med to barneseter bak gitter på taket og som har lite å gjøre med sporty og lidenskapelig Golf du hadde i tankene, ja, som kommer ut i kunngjøringen og som du drømte om da du var ung. Riktignok forskjellige versjoner har gjort Golf miste lidenskap. Ikke lenger har den essensen som hadde ingen andre, og som gjorde ham unik, og mens det har endret seg til å bli mer praktisk, omfattende og passer for hver målgruppe. Som en ivrig tilhenger av GTI vil fortelle deg at sportsversjonen fortsatt beholder noe av sin opprinnelige magi, men når du møter et kjent mønster som dette her jeg prøver, uansett hvor bra det er, er det ikke lenger den samme.

VW Golf Variant familiebilderden nye Golf Variant Det er en god bil, og denne versjonen 2,0 TDI med DSG og 150 hester det virker meget tilrådelig, men det er første gang jeg føler en følelse Golf perfekt "apparatet"; Denne varianten gjør alt godt, og har god plass, kvalitet og overfører det kan ikke finne en eneste alvorlig feil. Det er svært nær idealet om hva som bør være en bil for hver dag. Over den konvensjonelle Golf Variant legger en spektakulær soltak (stor) og en koffert 175 liter toppen til høyden av skuffen plass multipliseres hvis vi bestemmer oss for å utnytte gapet til taket. Det er den eneste grunnen (i din estetiske smak ikke rotet) der må bestemme seg mellom en variant og Golf 5 konvensjonelle dører, som i andre målinger, mekanisk utstyr eller spores. Videre, hvis du er ute etter plass på ordentlig, ikke kast bort tid på Volkswagen selv ser på en Tiguan (180 liter mindre kapasitet) enn Golf Variant selv gir deg mer plass i baksetet og det er også 4x4 versjon .

Du kan gjerne gå til en Passat og lagre den logiske forskjellen i pris, vil det synes rimelig, selv om alt du tjener er plass i baksetet (ikke dårlig) fordi til stammen av golf-varianten er det 20 større enn de Passat Variant liter. Konklusjonen av dette er at du har en av modellene som er mest interessert i hva refererer til innvendig plass og utvendig størrelse. Selvsagt ingenting har å forholde seg til en Skoda Octavia, men i forhold til resten av kompetanse den holder seg veldig bra sted. Ikke en spektakulær bil design, men med krom taket barer og fine hjul blir attraktivt. Med målgang Sport tilbyr gode forsetene. Bak er det lite ergonomisk støtte, noe som bidrar til passasjeren i midten er mer komfortabel enn en Golf 5-dørs. Fluffy på disse stedene er noe vanskelig ... det er i smak, som noen kanskje foretrekker lavere hardhet og større komfort seter franske rivaler.

VW Golf Variant test bildeMed denne motoren Diesel Variant flytter til overs. Denne enheten har vært minst makt har gitt til alle som har gått gjennom våre tekniske senter, og det har ikke hindret prestacional nivået var bra. Lastet til randen og kjørt klimaanlegg fortsetter å gi god respons på veien, være en god kombinasjon. Med DSG vinner nytelse å bruke, selv om det blir høyere enn de fleste av sine rivaler pris. Det gir gode resultater selv om dispensere med 18-tommers hjul med dekk-profil 40 som bærer denne enhet (valgfritt), så Det forårsaker noen unødvendige tørrhet i den bakre; bedre med 17-tommers hjulet serien.

Den har et godt system for Stopp / start og øko tilkoblet modus oppnår en vellykket forbruksnivå, og tilbyr en stor kompromiss mellom forbruk og ytelse, Felles for alle modeller VW-gruppen utstyrt med denne kombinasjonen av multibadeplattformen og 150 hk TDI. Med Sport trim formidler en høy følelse av kvalitet, både rullende og berøre alle kontroller eller filtrering av støy og vibrasjon. Alt i alt ser det ut til en praktisk bil og anbefales. En annen ting er at prisen ikke vil passe, og i så fall se på Seat eller Skoda som har lignende funksjoner, touch, og plass forbruk.