Kampen af ​​århundredet: biler vs Floyd Mayweather Conor McGregor

Mayweather garager og McGregorMayweather garager og McGregorMayweather garager og McGregorMayweather garager og McGregor

Sport, eksklusive versioner, en masse penge og nogle andre horterada. Så vi kan opsummere garager og Conor McGregor Floyd Mayweather, UFC fighter og fighter henholdsvis vil kæmpe den 26. august i det, nogle har vovet opkald "Kampen af ​​dette århundrede".

Vil du se, hvad de har i deres garage? Bare giv dig et tip: Floyd Mayweather er kendt for at bluffe de penge, har op til Instagram billeder med poser fulde af sedler og i sin tredje konfrontation med Conor McGregor forsøgte at provokere fighter smide vælter sig i penge til sin modstander.

bil Mayweather

Floyd Mayweather, en lang liste

Lad os være klare, Vi vil ikke gennemgå listen over bilen Floyd "Money" Mayweather fordi det ville tage os dage. Og det er, at verdensmester boksning op i fem forskellige kategorier har en garage endeløs smykker. For at give dig en idé, hans Ferrari, Porsche eller Rolls-Royce "normale" er ikke noget at det, der kommer.

Blandt de mest fremtrædende italienere, bokseren har til døren til hans hjem en Lamborghini Aventador (276.000 euro), Ferrari 458 Spider, en Ferrari 588 GTB Fiorano og Ferrari Enzo, vurderet til mere end 200.000 euro, især sidstnævnte.

Europæisk geografi vi går over til Frankrig, hvor Floyd var på sin Dag tre Bugatti Veyron, to beskedne version af 1,5 millioner euro hver og en anden meget speciel, hans Bugatti Veyron Grand Sport, grænser 3 mio. En kort stop i Tyskland, da Mayweather har en fantastisk Porsche 911 Turbo Cabriolet, og vi går til Storbritannien.

På trods af den sædvanlige swagger bokser, Floyd Mayweather har ikke klæbrig, så jeg kunne ikke gå glip af chancen for at få en anden model af øerne. To Rolls-Royce Phantom De hviler i deres garage, en cabriolet (Drophead krop), og to Bentley, en Bentley Mulsanne og Bentley Flying Spur. I betragtning af de tilpasningsmuligheder af hver af disse biler, tør vi ikke foretage et skøn over, hvor mange penge er investeret i disse 24 hjul.

Hvis du ikke kan lide nogen af ​​disse modeller, eller du ønsker at tage en lang tur, så fortvivl ikke, du kan altid overbevise Floyd, at du lader nøglerne til hans private fly. Ja, det samme fotografi kommer ud på toppen, og det koster ikke noget mere og intet mindre end 30 millioner euro.

bil McGregor

Conor McGregor, en mere beskeden garage, hvor nogen ville drømme

Jeg må sige, så vidt bil samling angår, har Mayweather vandt den første begivenhed af den forventede overfald den 26. august. Ikke desto mindre, Conor McGregor garage har mere end ét drev med nogen af ​​os ville drømme.

Første ting, vi gør, er at gå "dårlige skud" for at se, hvordan McGregor har forvandlet sin Rolls-Royce Phantom i deres særlige marketing værktøj, med en slående "The Notorious" (Som det er også kendt) på siden af ​​køretøjet. Vi næsten gør ondt at se din luksus bil er nu tættere på at ligne en gammel varevogn, som cirkus annonceres i landsbyer.

Hvortil Conor Hvis du skal have mere kærlighed er miljøet af sin elskede Irland, som det er sædvane, når de rejser til Dublin bruge en BMW i8 personlig med RHD. Ud over godt vejr, McGregor har en Rolls-Royce Dawn, en cabriolet, der er sikker på at slappe af at se de grønne landskaber i sit hjemland.

Nu har vi sagt, at indsamlingen af ​​den anerkendte kampfly er mere beskedent end Mayweather, derfor kan vi kun understrege sin Lamborghini Aventador Roadster, en BMW 730D og Range Rover Sport. Modeller, der er sikker nogen af ​​os, hvis vi afviser give væk.

Du kan også være interesseret i:

Alle biler af Cristiano Ronaldo

De bedste biler af rappere

Messi betaler sin Ferrari i en halv time