Alle sedan kommer på markedet til 2018

Alle fremtidige sedan kommer på markedetAlle fremtidige sedan kommer på markedetAlle fremtidige sedan kommer på markedetAlle fremtidige sedan kommer på markedet

selv Kommersielt de ikke passerer gjennom sitt beste, salonger tilbyr vil ikke bli redusert i årene som kommer, ikke i det hele tatt. Tvert imot, alle produsenter, med Volkswagen, Audi, Mercedes, BMW eller Jaguar hodet, vil de satse nye mye mer sofistikerte og teknologisk avanserte produkter. den nye plattformer De er ikke bare kompatibel med I dag fremdriftsteknologier mer effektiv, men vi vil også finne et økende antall assistenter rettet mot kjøre semiautonomous, med innovasjoner som parkerings avstand med sjåføren utenfor kupéen og automatisk endring kjørefelt. oppmerksomhet til alle salonger som vil komme før 2018: finne alle bilder i galleriet vi har utarbeidet.

Opel Insignia: coupé

utforming minner Opel Monza Concept, av Nye Opel Insignia Det vil låne noen aerodynamiske løsninger, for eksempel foran lateraler "luft courtain". Hvis du også får samme vektreduksjon oppleves av den nye Opel Astra, Vi vil definitivt før en saloon klare sportslige ambisjoner og en bemerkelsesverdig effektivitet. Interiøret vedta digital kontrollboks og head-up display, og Det er forventet å ha en stor amplitude, spesielt for baksetet, til tross for den lave taket linje som kunne begrense adgangen til kupeen. Kommer i 2017.

Så vil Opel Insignia 2017

Rangere bilen gratisVolkswagen CC: 4-dørs luksus

stafetten Volkswagen CC kommer i 2017 og vil bli holdt på MQB modulplattformen, den samme som brukes av dagens Passat, så du vil ha en veldig lignende mekanisk rekkevidde. Fra dagens CC vil være lettere og mer dynamisk, med lengre akselavstand og mer plass tilgjengelig for passasjerene i baksetet rad. området kunne fra 31.500 euro og vil inneholde en hybridversjon plugg-GTE. Estetisk vil det være basert på Sport Coupe GTE Concept, som Volkswagen hevdet at det ville bli plassert mellom Passat og Phaeton.

Dette vil være fremtiden Volkswagen CC

Audi A6: center utvalg

Hvis nye Audi A4 Det har allerede vist den har en høyere nivå av teknologi rivaler, med opptil 30 deltakere kjøring også tatt øvre Audi Q7, den neste Audi A6 skal ikke være mindre, da det vil bruke sin samme modulære plattform MLB EVO, utgitt av stor SUV og utformet for langsgående motormodeller. vil miste minst 100 kg sammenlignet med sin forgjenger, og vil kunne redusere forbruket området opp til 20 prosent. Med den nye Audi A6, som vil lande i 2017, kommer nye og interessante muligheter deres utstyr, herunder effektiv Matrix LED hovedlys, en adaptivt til suspensjonen "lesing" veien, og hastighetskontroll mer automatiserte funksjoner.

Future Audi A6: så vil

Future Audi A7Audi A7: teknologisk eleganse

den fremtiden Audi A7, som vil komme allerede i 2018, vedta mer aggressive estetiske funksjoner, sterkt påvirket av konseptet Audi Prologue og allerede under oppsyn av den nye lederen for brand design, Marc Lichte, som også har fått i oppdrag å fange den neste Audi A6 og A8 ved hjelp av denne samme mønster. Som for drivlinjer, i den ene enden vil som alltid idrett Audi S7 og RS 7, men det vil også være hybrid, en ren elektrisk og kanskje til en variant av hydrogen-batteri. Hvis du bruker 48 V elektronikk arkitektur, Jeg kunne ha enda lengre tid sammen med elektrisk og elektromekaniske stabilisator stand til å modifisere oppførselen turbo.

Så er prototypen Audi Prologue

Audi A8: i ferd med å ankomme

Den neste flaggskip Audi rekkevidde, A8, er vil dra nytte av fordelene med en ny plattform, ikke bare i form letthet, effektivitet og dynamiske egenskaper, men også i raffinement av utstyr. Denne nye super sedan lover en akustisk isolasjon og komfort nivå av posten, ikke mangler i sitt utvalg og pluggbare hybridversjoner, og selvfølgelig varme motorer med den nyeste Diesel og bensin. Den nåværende generasjonen av Audi A8 debuterte Matrix LED hovedlys, så må vi forvente noen innovasjon på dette feltet, kanskje forsterket av lasermoduler vidtrekkende og baklysene OLED. Nå må vi ikke glemme at det vil møte og avanzadísimos nye modeller som dagens BMW 7-serie.

Audi A8 2016: så vil

Porsche Panamera Sport Mission

den andre generasjon Panamera Det er nesten klar, og skal komme senere i år 2016. Det vil være noe større, med en mer attraktiv og estetisk linje gjort på MSB ny plattform, stivere og lettere, også anvendes annet Volkswagen Group modeller som Bentley Continental Flying Spur. Designen er basert på Porsche Panamera Sport Turismo Concept 2012. Nedenfor bør ha en mindre sedan, Porsche forventet av E. Mission

Så vil den nye Porsche Panamera

Porsche Panamera fremtidenBMW 5-serie: den fler-saloon

Basert på CLAR arkitektur allerede sett i den nye BMW 7-serie, Hybrid struktur omfattende med ultrahøy styrke og stål, aluminium og karbonfiber, ny BMW 5-serie Den skal du få i denne år 2016 vil oppnå en betydelig vektreduksjon (mellom 70 og 150 kg) og økt stivhet. For første gang i sin kategori vil bli brukt til effektiv mekanisk tricilíndricas 1,5 liter for versjoner av tilgang, med 518d 150 hk og lavere forbruk godkjent til 4 l / 100 km. variant 530e híbrida enchufable Du vil ha en elektrisk rekkevidde på 40 km med en elektrisk motor på 90 hk og 2 liter turbopropell 184 HK bensin.

BMW mai 2016 Series: slik skal

Mercedes E-Klasse Coupé: mer dynamisk

Estetisk, den Nye Mercedes E Coupe (Som er allerede rullende i tester) vil ta elementer kupeer klasse S og Klasse C, og samtidig opprettholde den aktuelle proporsjoner og en meget forseggjort aerodynamikk. Passage ARM-plattformen, lettere, vil gi større dynamikk og reduksjon av forbruket, Du kan også fortsette å ha AWD og automatisk overføring utstyr 9, sammen med et nyutviklet luftfjæring og en rekke kjøre deltakere. Det indre innta en fullstendig digital kontrollboks romslige, og omgivende lys med forskjellige farger.

Dette vil være den Mercedes E Coupe 2017

Mercedes E-klasse Cabrio: Åpen komfort

Tro mot den myke toppen, neste Mercedes E-Klasse Cabriolet holde aerodynamiske løsninger sett i sin forgjenger for å unngå turbulens i passasjerrommet, hvilken 4 seter vil være som i Coupé. dette nye konvertible kommer i 2017 og kommer med nye motorer inline 6 for erstatte de mest komplekse V6, En oppgave kostnadsbesparelser også mulig å dele opp til 60 prosent av komponenter mellom diesel- og bensinmotorer, enten 4 eller 6 sylindre.

Så er dagens Mercedes E-klasse Cabrio

Mercedes E-klasse CabrioMercedes E-Klasse stasjonsvogn: classy familie

følgende kjølvannet av E-klasse sedan, som det er svært i likhet med klasse C men med større, ser det ut som Familien versjon av E-Klasse, dette Estate, også det vil trekke tungt på sin yngre bror og vil ha visse sportslige fargestoffer. holder luftfjæring alternativ, og mottar nye berøringskontroller på rattet, tåke flerstråle dannet av 84 ledes og nyskapninger som ekstern parkering eller automatisk forandring kjørefelt. Det er å håpe at stammen er fortsatt referere til. med en forynget design og et stort teknologisk sprang, systemer har avansert delvis selvgående kjøre sett i Kombi.

Volvo V90: Nordic praktisk

den Volvo V90 er en stilig familie stor, med en frontdesign nesten identisk med sedan S90. fra denne fjær og ordrer tillates, men det vil ikke treffe markedet til langt ut på sommeren. Denne spektakulære nye familien aksjer og mekanisk teknologi med S90, legge en mer allsidig bakluken alltid innrammet av vertikale drivere, som gir enda mer personlighet til den svenske modellen. Det vil overstige 500 liter bagasjerommet sett i Kombi. Det luksuriøse interiøret inkluderer store vertikal skjermtype tablet allerede hadde premiere på den aktuelle Volvo XC90, som også tar plattformen, og fullt digital kontrollboks, noe som gir vei til en minimalistisk dashbordknappene veldig rent design. Teknisk sett få forskjeller med S90: kronen på området er det plug-in hybrid T8, sammen med 50 km med elektrisk utstyr og 407 hk, og vil også tilby nye systemer for delvis selv kjøring.

Det er den nye Volvo V90

Jaguar XE Sportbrake: skulpturert aluminium

Logic forteller oss at, Som i dagens Jaguar XF, hans yngre bror XE vil snart ha en familie versjon Sportbrake. Faktisk er det spekulert i at kunngjør selv før utgangen av 2016. SUV F-Pace, utført på samme plattform XE, være, for øyeblikket, den mest allsidige alternativet kroppen. XE attraktivt bilde kunne også tydelig overgang til denne velkjent mønster, som gjør XF Sportbrake.

Så er den nåværende Jaguar XE

Alfa Giulia SportwagonGiulia Alfa Sportwagon: du vil bli bekreftet?

Ingen avreisedato bekreftet, ikke engang å gå for å få forsikring for familien versjonen av den nye Alfa Romeo Giulia. Ja, skal vises, bør du gjøre glede fansen nok en gang takket være sin sporty følelse og atferd. kraftigere versjon, kalt Quadrifoglio, innlemme et mekanisk bakre diffusor og Biturbo V6 510 hk, og overfører sin kraft bare til den bakre tog eller en hjuldrivsystem. Den maksimale hastigheten av denne versjonen Quadrifoglio stiger 300 km / h, med fra 0 til 100 km / t mindre enn 4 sekunder. Moment er rykter, men ... Du vil ankomme i 2017?

Dette er Alfa Giulia

Du kan også være interessert i:

Fremtidige kompakte biler som kommer

Stor SUV kommer på markedet